Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
poradil by jste někdo termostat který umí zapínat když teplota dosahne na nastavenou ? Byl jsem v obi a mněli tam jen termostaty který umí zapnout když je teplota nízko,.. ovládaji nějakej kotel,. nebyl by pro mně problém to pošidit aby to mnělo tu funkci obráceně, ale jsem línej.
to umí i ten z obi, ale na tu klimatizaci tam chybí jeden šroubek pro drát na relátku,.. ten se tam musí dodělat,.. tenhle co jsi dal odkaz to má hotový ? že si vybereš jestli chceš kontak spínací nebo kontakt rozpínací ????
dostala sa kum ne takato vec (viz. foto) newiem ci ju mam nazyvat termostat alebo jak.nieco podobne som videl v grow shope.mna by zaujimalo ci to mozem niak zuzitkovat v mojom boxe a ak hej ako to mam zapojit??
no zo zadu neni absolutne nic iba dve dierky na uchytenie na stenu,a si myslim ze by som to pochopil,aj trosku tusim co kde zapojit ale necem to nahodou hned odpalit
Caute. Vedel by sa niaky odbornik vvyjadrit k tej vecicke co je na obrazku?? Nasiel som doma rovnaku vec. Mna by zaujimalo ci tento termostat zvladne spinat vetrak podla nadstavenej teploty alebo k tomu este chyba niake externe cidlo aby to fungovalo???
''Múdry človek sa poučí na chybách iného, hlupák sa nepoučí ani na vlastných.''
Uvedená záležitost je prostorový termostat ke klimatizační jednotce (Fan coil) V podstatě to řídí průtok chladícího/ohřívacího média přes jednotku. řízení je děláno většinou na 220V, někdy na 24V. Výše uvedené bude navrženo na 220V, tudíž by to mělo být použitelné pro ovládání např. ventilace přímo. Čidla tyto termostaty většinou již obsahují. Více viz např. www.gea.sk Jediným problémem pro použití vidím hlavně v tom, že tyto termostaty nejsou stavěné na vyšší vlhkosti. Ovšem jsem stavař, ne vzduchotechnik, tudíž mohou být moje závěry chybné. Zkusil bych na GEU zavolat pro technický list.
zdravim,mam jeden dotaz.Mohl by jste mi nekdo doporucit nejaky termostat k ufo ventilatoru?Aby sepnul,kdyz stoupne teplota nad danou mez?
Diky za odpoved na moji debilni otazku
Zdarec tak jsem nasel na netu uplne nejlepsi reseni jak vyborne udelat stalou teplotu jak v noci tak ve dne ve vasi pestirne kouknete a pak nejake komentare co vy na to napiste tady jsou odkazy