Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Hmm, pěkný obrázky... Já jsem tu na disku vyhrabal jeden asi dva roky starej obrázek, kterej jsem kreslil dva dny, jeden den střízlivej, druhej in high. Používal jsem giocondy.
koukam, ze se to tu mooc pekne rozjizdi super, prihodim zas par cmaranic, bohuzel mi zarval scanner a nejak jsem se zatim neodhodlal zakoupit novy, takze jedu pres web cam:-)
Tohle jsem smolil v jednom nejmenovanem prazskem podniku, jsem na zviratka trochu ujety:o-) a vzdycky kdyz zahulim, tak ma mam chut kreslit... jeste jednou omluva za webcam kvalitu:>
SKVĚLÝ!!! Takhle sem si ti představoval !!! KRÁSNÝ vobrázky …..Karmy pro vás.....
Všichni ste mě fakt potěšili ……vážně Super !
Když se tak dívám tak vidim, že se moc nechytám…….. no asi si začnu víc kreslit ….a propracovávat svojí "techniku"
No a I když na mě už nic nespadlo tak sem našel eště něco……
Tohle sem kreslil „nedávno“ ve škole pod vlivem …… je to spíš taková ikona
(abyste si nemysleli……tak já ve škole kouřim tak 5X za rok FAKT….. já jen že po přečtení popisek k obrázkům by si i někdo moh´myslet i něco jinýho ………….. )
Hmmmmmmmmmmmmmmm……. Tohle sem tvořil teď asi před tejdnem…..měl sem takovou velice melancholicko/nostalgickou náladu a napadlo mě províst todle….. no a pak je to už jenom znegativovaný……
P.S. Zelenej inkoust