Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
No -toto- je výsledek asi toho přípravku-gelu.
Toto-mi udělali kytky venku po použití lepu proti mravencům.
To znamená,že zapouští !
Ale vypadá to hustě.
Po nějaké době dej další fota.
u jedne z nich kterousem odsoudil že z ni nic nebude jsem vložil do bublinkové koupele a hle po dvou dnech raší kořinky no opravdu sem koukal tak sem zvědacv jak to bude pokračovatjinak přidávám foto jak vypada první zkušební rozjezd seminka sou z WW a nějaky ten řez taky z WW
přesně tak, pokud nemáš ještě pořádně nakvetlý kytky tak můžeš v klidu postřikovat, jsou tací kteří jedou klidně do půlky květu...vlhkost držet okolo 50% a pak snižovat...
pod sodíkem se udává až o 3/4 výšky a pod usporou 1/4 výšky, samo že záleží hodně na genetice...pod tou bludičkou ti to tolika nevyletí...mě to vyletí vždy tak o 5cm-10cm max