Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
jo když je na kytkách plísně tak málo, tak ji stačí odstranit a mělo by to být ok. Ale k tomu hezkýmu počasí. Nevím odkud jsi, u nás je přes den sice krásně, ale v noci pod nulou a to je mnohem mnohem větší důvod kytky setnout. Pokud najdeš na kytce uschlej vršek paličky, tak by se měli sklízet, utpěli mráz. Teda to je jen a jen moje zkušenost, nic vyčtenýho. Taky sem chtěl nechat na tom sluníčku rostlinky aspoň ještě týden, ale sklidil sem. Kámoš co je nechal venku je má tak pro králíky, zmrly mu.
Ahoi mas to pekne, kolik jich vlastne dohromady je? Pak dej jeste echo o mnozstvi suchyho. Ja mel dve WW a je z toho matrose na rok pro me a siroky okoli, fakt je toho mrte) a funguje to)). Pestu zdar
kanja: celkem tam bylo 30 kytek z toho 12 amnesek a zbytek no name .Po vyřazení samcu a hermin jich zbylo 16 tech označenych 12 amnesek se chytlo 12 všehny byli tak nakstejny až na jednu ta se lišila jak barvou,vzrustem a nakonec byla i nachilnějši je to ta hnilka víš:foto taky to shytala od samcu ostatni name v pohode po par semenech.Trochu mám lepíky jestli bez dozoru doschly..dosichají v poho snad jops hrubky neřeš
To uz je hezkejch par rostlinek, kdybys chtela smenit ochutnavku za WW, tak napis, a domluvime se. Letos to bylo s hnilobou nejak horsi mi pride. Delaly to dost rychly a velky vykyvy pocasi podle me, jeden den 28 stupnu, nadherne, druhej deset a prsi a fouka...Jinak zajimava vlastnost WW - ma to pomalejsi najezd - normalne sem zvykly ze mi brko najede tak do deseti minut,u WW to nekdy trva az pul hodky. Clovek pak ma tendenci si myslet ze neni zhulenej a porad se dokrmuje - a pak rana a hotovo. Jo a hrubky neřeším)
Dnes byla polnost rozšířena o cca 15m2 tj zhruba 30m2 oplacu ...a zaseta opět amneska .Z minulé sklizně označená semena AH 1 až 12 pheno.Zaseto cca dohromady300 vyklíčenych 24hodinovek a cca 300 jich rtam ještě přijde.Pro upřesnění lotos se bude selektovat .Klíčivost jednotlivych phen je velmi ruzná .fota a zbytek ve fázi zpracování.