Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
To ti dokvete ještě relativně v pohodě. jen bude záležet, jak odolná odrůda na plísně to je. Já na tom jsem podobně, možná trochu hůř a také věřím že to dokvete....
Tak tu zase máme déšť a bude se tu objevovat kupa pesimistů (keří asi málo hulí), jako na konci práznin, že to prostě dozrát letos nestihle.
Počasí je letos jako na houpačce, 14 dnů hezky, 14 dnů chčije, tak prostě stačí čekat na sklizeň a doufat že vám to nezplesniví!
btw: sklízet se dá i s prvním sněhem ... takže lidi v klidu
já už dozrát nestihnu... tak tri tydny v kvetu v tomhle pocasi takze kvet zadny a kytka uz padla corkarum kteri z toho neuvari ani mliko, nechapu ale aspon me nenasere kdyz by to plesnivelo
zdravim panstvo mel bych otazecku nepatri to primo sem ale je to podobny problem pocasi zacina stat za () a ja se zacinam bat o svoje mazliky co mam na balkone v kvetinacich co kdybych je na tyden na dva vrznul do pokoje a nechal je uzrat tam nebylo by to pro ne lepsi nez aby se trapily v ty zime a desti?... ma s tim nekdo nakou zkusenost velikost palic uz je dobra a sou zhruba na konci 5 tydnu kvetu tak nak uz jen cekam nez zhnednou blizny a budou plne zraly...myslim si ze by to melo vic vyhod nezly nevyhod teplo zadnej dest ani vitr jen to slunko by jim schazelo ale stejne prdlajs sviti
Tak co kdo z vás stále čeká ??? ja stále doufám v nárůst květu zatim to jde ale pořád to neni ono vidim to min na dva tejdny.Min tejden má bejt hezky pak se začne kazit počasí.Doufám že se vyhnu plísni každopádně sklízet po dešti taky asi neni uplně nej no tak uvidíme každopádně hodně zdaru všem opozdilcům at se to dotáhne do zdárného konce.