Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Kuřárna » Houby, haluciogeny a činnosti v intoxikacích
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2 3
Autor
Téma 
Setth
Stálý Člen

Karma uživatele Setth - 26% PěstitelskáKarma uživatele Setth - 26% Pěstitelská

Příspěvek č. 17

Tak jsem to udělal. Byl jsem s tím kámíkem a dali jsme si to. Každej si zandal 12 hubek (nechtěli jsme žádný velký mazce) a musím říct, že nám oběma krásně sedly.

Vyrazili jsme na takovej kopec, z kterýho je výhled na celé naše město a na jehož vrcholku je takovej lesík. Už po cestě jsem cítli lehký nájezd - množství energie, upovídanost a rozjařenost. Zrovna se začínalo stmívat, když jsme dorazili a tak jsme si vychutnávali západ slunce a přicházející noc. Do toho jsme v průběhu každej vypili pár pivek, co jsme si přinesli s sebou.

Probrali jsme spolu spoustu zajímavejch témat a zároveň jsme si nějakým zvláštním způsobem dokonale rozuměli. Koukali jsme jasnou noční oblohu a sledovali, zda se tam neobjeví něco neidentifikovatelného (UFO). To sice nepřiletělo, ale za to jsme byli svědky několika meteoritů a průletů několika družic.

No a nakonec jsme to završili každej jednou skleněnkou (asi tak kolem jedné hodiny ráno). Ještě chvíli jsme leželi, kecali a pozorovali a pak se přesunuli domů a sledovali filmy.

No musím říct, že to bylo poprvé, co jsem si dal ty houby s někým a byli to ty nejlepší houby jaké kdy měl.

----------------------------------------------------------------

PS č.1.:
Co se týče toxicity lysohlávek, tak při jednorázovém užití jsou pro organismus téměř neškodné. Samozřejmě pokud se vám do toho nepřimýchá ještě něco jiného. Nicméně je možné, že dlouhodobé a časté užívání může vést k určitým patologickým změnám na játrech. Ale jednorázové užívání (několikrát do roka) by nemělo být fyzickému zdraví nějak výrazněji škodlivé. Jinak někde jsem dokonce četl, že lysohlávky nelze najít v krvi, pokud by vám někdo dělal nějaký test na drogy, ale už si nepamatuji, kde to bylo.

PS č.2.: To Dr.Katz:
Říkáš, že medituješ? Houby působí cca. tak 8 hodin. To medituješ tak dlouho? Pokud ano, jak to děláš, že u toho tak dlouho vydržíš? Mě to v normálním stavu vědomí vydží tak max. 20 min. a pak buď usnu nebo jdu od toho, ale na lysohlávkách jsem to ještě nezkoušel. A jak případně trávíš zbytek času, když už nemedituješ, ale houby stále jedou?

To Dude:
V příspěvku č. 5 píšeš, "...nezacyklovat do badtripovejch spirál..." nebo tak nějak. Moje otázka zní, jak pak tomu předcházíš nebo jak proti tomu postupuješ, když už zjistíš, že se to začíná odebírat kapku jinym směrem než by to bylo plánovaný?

-------------------------------
Kdo nehulí, ten nežije!!! (I když život není jen o hulení).
- Marihuana může ukázat jednu z mnoha pravd, ale nedokáže zachytit celou podstatu skutečnosti.
- Realita je někdy relativní!

Naposledy upravil Setth 30-07-2005 v 22:26 PM

Old Post 30-07-2005 v 22:03 PM
Setth je offline   Profil uživatele Setth   Find more posts by Setth   Foto galerie člena Setth   Click here to Send Setth a Private Message   Add Setth to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
koles
teknokrat

Karma uživatele koles - 45% PěstitelskáKarma uživatele koles - 45% PěstitelskáKarma uživatele koles - 45% PěstitelskáKarma uživatele koles - 45% PěstitelskáKarma uživatele koles - 45% PěstitelskáKarma uživatele koles - 45% PěstitelskáKarma uživatele koles - 45% PěstitelskáKarma uživatele koles - 45% PěstitelskáKarma uživatele koles - 45% PěstitelskáKarma uživatele koles - 45% PěstitelskáKarma uživatele koles - 45% PěstitelskáKarma uživatele koles - 45% PěstitelskáKarma uživatele koles - 45% PěstitelskáKarma uživatele koles - 45% PěstitelskáKarma uživatele koles - 45% Pěstitelská

Příspěvek č. 18

ad otázka č.5: pokud se začneš z jakýholiv důvodu (špatný myšlenky, fyzická nevolnost - může to být spojeno, nebo jedno následkem druhého) cítit špatně, je dobrý se z tý situace dostat. buď začít myslet na něco jinýho, změnit téma hovoru, nebo se třeba přesunout na jiný místo (zaměstnat se něčím jiným). osobně mám takovou zkušenost, že při najíždějícím badtripu začnu něco dělat (pracovat - pokud jsem schopen) nejlépe pro druhé... přináší mi to velmi příjemný pocit

je to generační válka, ale my ji vyhrajem... | hands can destroy - the same can help! | every single piece of stuff is good, unless you can't utilize it | ukbassradio.co.uk

Old Post 31-07-2005 v 08:41 AM
koles je offline   Profil uživatele koles   Find more posts by koles   Foto galerie člena koles   Click here to Send koles a Private Message   Add koles to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
blownancyblow
Stálý Člen

Karma uživatele blownancyblow - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 19

to katz: kupil som si toho velekneze fakt skvela knižka dik.
to seth : 8 hodín je trocha mooc.

Old Post 31-07-2005 v 19:10 PM
blownancyblow je offline   Profil uživatele blownancyblow   Find more posts by blownancyblow   Foto galerie člena blownancyblow   Click here to Send blownancyblow a Private Message   Add blownancyblow to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Setth
Stálý Člen

Karma uživatele Setth - 26% PěstitelskáKarma uživatele Setth - 26% Pěstitelská

Příspěvek č. 20

Nevim, ale zhruba za 8 hodin po požití to u mě přestává účinkovat. Obvykle to u mě bývá spojeno s výrazným pocitem úlevy, že už to mám zasebou.

Kdo nehulí, ten nežije!!! (I když život není jen o hulení).
- Marihuana může ukázat jednu z mnoha pravd, ale nedokáže zachytit celou podstatu skutečnosti.
- Realita je někdy relativní!

Old Post 31-07-2005 v 19:43 PM
Setth je offline   Profil uživatele Setth   Find more posts by Setth   Foto galerie člena Setth   Click here to Send Setth a Private Message   Add Setth to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
puzzle
Nový Člen

Karma uživatele puzzle - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 21

Když jsem si dala poprvé houby tak jsem u tíkala před posedem v lese...Ale byl rychlejší než já...

Old Post 12-08-2005 v 17:18 PM
puzzle je offline   Profil uživatele puzzle   Find more posts by puzzle   Foto galerie člena puzzle   Click here to Send puzzle a Private Message   Add puzzle to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Cecylcompany
Stálý Člen

Karma uživatele Cecylcompany - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 22

nevím....

Old Post 11-09-2005 v 19:17 PM
Cecylcompany je offline   Profil uživatele Cecylcompany   Find more posts by Cecylcompany   Foto galerie člena Cecylcompany   Click here to Send Cecylcompany a Private Message   Add Cecylcompany to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
luckynet
Nový Člen

Karma uživatele luckynet - 57% Pěstitelská

Příspěvek č. 23

zdá se že jo, ale radši to nežer...stejně je to nahovno stav...THC rulezzz

Optimismus je opium lidstva! Zdravý duch páchne blbostí. Ať žije Trockij!

Old Post 11-09-2005 v 19:24 PM
luckynet je offline   Profil uživatele luckynet   Find more posts by luckynet   Foto galerie člena luckynet   Click here to Send luckynet a Private Message   Add luckynet to your buddy list     Navštiv homepage uživatele luckynet! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
el_castillo
Stálý Člen

Karma uživatele el_castillo - 65% Pěstitelská

Příspěvek č. 24

Zdar, bych to videl spis na naky penizovky. Ale lysny to klidne bejt muzou, nevim, bylo na ne moc velky sucho. Kde rostly? V lese, na louce..., kazdopadne sou pekny

temny hvozd

Old Post 11-09-2005 v 20:11 PM
el_castillo je offline   Profil uživatele el_castillo   Find more posts by el_castillo   Foto galerie člena el_castillo   Click here to Send el_castillo a Private Message   Add el_castillo to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
kammo
Stálý Člen

Karma uživatele kammo - 38% Pěstitelská

Příspěvek č. 25

Ak sa na nich robia modre flaky,rastli niekde v lese,alebo na drevenych zbytkoch a ak maju tmave lupene tak na 95percent su to oni

Old Post 11-09-2005 v 20:39 PM
kammo je offline   Profil uživatele kammo   Find more posts by kammo   Foto galerie člena kammo   Click here to Send kammo a Private Message   Add kammo to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
kammo
Stálý Člen

Karma uživatele kammo - 38% Pěstitelská

Příspěvek č. 26

mne stacilo takych 20ks,na prijemny lahko zvladnutelny stav...vies,taka pokludna euforia,s miernejsimi zmenami vnimania

Old Post 12-09-2005 v 20:23 PM
kammo je offline   Profil uživatele kammo   Find more posts by kammo   Foto galerie člena kammo   Click here to Send kammo a Private Message   Add kammo to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Atominator
Stálý Člen

Karma uživatele Atominator - 63% Pěstitelská

Příspěvek č. 27

citace:
Původní příspěvek od luckynet
zdá se že jo, ale radši to nežer...stejně je to nahovno stav...THC rulezzz

ja ti dam na hovno stav

stav na houbach povazuji za jeden vubec z nejlepsich

ani ne kratky ani ne dlouhy (jako treba LSD), ke konci clovek neni otupelej, unavenej, lepsi navaznost mysleni nez na trave...

u me proste houby vedou

SeeYa In The Future If There Is One

Old Post 13-09-2005 v 12:42 PM
Atominator je offline   Profil uživatele Atominator   Find more posts by Atominator   Foto galerie člena Atominator   Click here to Send Atominator a Private Message   Add Atominator to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Atominator
Stálý Člen

Karma uživatele Atominator - 63% Pěstitelská

Příspěvek č. 28

pro me je nejdulezitejsi spolecnost s kym davam

nejlepe je skupina 2-4 lidi, vic ne

a hlavne, jak uz bylo zmineno, lide, kteri ty houby neberou jen jako neco cim se muzou sjet - bohuzel jsem mel trip i s takovymi lidmi a radsi jsem se sel v noci za svitu uplnku projit po silnici (na venkove), protoze jsem z nich nemel zrovna nejlepsi pocit

SeeYa In The Future If There Is One

Old Post 13-09-2005 v 12:47 PM
Atominator je offline   Profil uživatele Atominator   Find more posts by Atominator   Foto galerie člena Atominator   Click here to Send Atominator a Private Message   Add Atominator to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
masoquista
Stálý Člen

Karma uživatele masoquista - 68% PěstitelskáKarma uživatele masoquista - 68% Pěstitelská

Příspěvek č. 29

http://www.osel.cz/index.php?clanek=2019
Takový zajímavý článek.
Nevěděl sem kam s tím, ale snad to nebude vadit.

Smoke me a kipper, I'll be back for breakfast!out05 out06 out07

Old Post 21-07-2006 v 18:55 PM
masoquista je offline   Profil uživatele masoquista   Find more posts by masoquista   Foto galerie člena masoquista   Click here to Send masoquista a Private Message   Add masoquista to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
carlos
at the edge of the future

Team Member: ADMIN

Houby, haluciogeny a činnosti v intoxikacích Příspěvek č. 30

Thread Revival

"Nechci radit, nechci kázat, chci jen apelovat, že život je jak joint, kterej se musíme naučit pokuřovat." - Dědek, 6 Polnic
Oficiální Suvenýry Grower pouze pro členy

Old Post 06-09-2010 v 21:31 PM
carlos je offline   Profil uživatele carlos   Find more posts by carlos   Foto galerie člena carlos   Click here to Send carlos a Private Message   Add carlos to your buddy list     Navštiv homepage uživatele carlos! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 31

citace:
Původní příspěvek od Atominator
pro me je nejdulezitejsi spolecnost s kym davam

nejlepe je skupina 2-4 lidi, vic ne

a hlavne, jak uz bylo zmineno, lide, kteri ty houby neberou jen jako neco cim se muzou sjet - bohuzel jsem mel trip i s takovymi lidmi a radsi jsem se sel v noci za svitu uplnku projit po silnici (na venkove), protoze jsem z nich nemel zrovna nejlepsi pocit

Tak tohle se mně taky párkrát stalo. Houby ne s lidma, kteří je nejí a jenom chlastají. Největší chyba, která v člověku může vytvořit dost velkou nechuť. Ideálně venku a pro mě s někým, s kým můžu mluvit. A vlastně, super je to s holkou, která je buď tvoje přítelkyně, anebo jste si intimně blízko, protože se mně párkrát stalo, že jsem měl hrozný nutkání komunikovat i neverbálně - a nemusí jít zrovna o sex, ale o takový to cítění druhýho těla, jeho tepla atd. No a když už mluvím o tom teplu, tak musím říct, že oheň někde v přírodě taky nic nezkazí

Old Post 07-09-2010 v 00:53 AM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Bandita
Ơ®ıɡıɳαL

Karma uživatele Bandita - 90% PěstitelskáKarma uživatele Bandita - 90% PěstitelskáKarma uživatele Bandita - 90% PěstitelskáKarma uživatele Bandita - 90% PěstitelskáKarma uživatele Bandita - 90% PěstitelskáKarma uživatele Bandita - 90% Pěstitelská

Příspěvek č. 32

Ja som bol na hubach s kamosmi,vsetci sme brali,zjedol som asi 20 o par hodin som si dal 1/4 tripu..bol to pekny vyletik,jeden z prvych..hlavne su doleziti kamosi a ludia ktorych dobre poznas...ziadne "ciste" pohlady,to len vyvola paniku a stiny....

4ooW»
6ooW»

Fotky z mobilu

Old Post 08-09-2010 v 18:51 PM
Bandita je offline   Profil uživatele Bandita   Find more posts by Bandita   Foto galerie člena Bandita   Click here to Send Bandita a Private Message   Add Bandita to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 04:17 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2 3  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás