Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Tak jsem to udělal. Byl jsem s tím kámíkem a dali jsme si to. Každej si zandal 12 hubek (nechtěli jsme žádný velký mazce) a musím říct, že nám oběma krásně sedly.
Vyrazili jsme na takovej kopec, z kterýho je výhled na celé naše město a na jehož vrcholku je takovej lesík. Už po cestě jsem cítli lehký nájezd - množství energie, upovídanost a rozjařenost. Zrovna se začínalo stmívat, když jsme dorazili a tak jsme si vychutnávali západ slunce a přicházející noc. Do toho jsme v průběhu každej vypili pár pivek, co jsme si přinesli s sebou.
Probrali jsme spolu spoustu zajímavejch témat a zároveň jsme si nějakým zvláštním způsobem dokonale rozuměli. Koukali jsme jasnou noční oblohu a sledovali, zda se tam neobjeví něco neidentifikovatelného (UFO). To sice nepřiletělo, ale za to jsme byli svědky několika meteoritů a průletů několika družic.
No a nakonec jsme to završili každej jednou skleněnkou (asi tak kolem jedné hodiny ráno). Ještě chvíli jsme leželi, kecali a pozorovali a pak se přesunuli domů a sledovali filmy.
No musím říct, že to bylo poprvé, co jsem si dal ty houby s někým a byli to ty nejlepší houby jaké kdy měl.
PS č.1.:
Co se týče toxicity lysohlávek, tak při jednorázovém užití jsou pro organismus téměř neškodné. Samozřejmě pokud se vám do toho nepřimýchá ještě něco jiného. Nicméně je možné, že dlouhodobé a časté užívání může vést k určitým patologickým změnám na játrech. Ale jednorázové užívání (několikrát do roka) by nemělo být fyzickému zdraví nějak výrazněji škodlivé. Jinak někde jsem dokonce četl, že lysohlávky nelze najít v krvi, pokud by vám někdo dělal nějaký test na drogy, ale už si nepamatuji, kde to bylo.
PS č.2.: To Dr.Katz:
Říkáš, že medituješ? Houby působí cca. tak 8 hodin. To medituješ tak dlouho? Pokud ano, jak to děláš, že u toho tak dlouho vydržíš? Mě to v normálním stavu vědomí vydží tak max. 20 min. a pak buď usnu nebo jdu od toho, ale na lysohlávkách jsem to ještě nezkoušel. A jak případně trávíš zbytek času, když už nemedituješ, ale houby stále jedou?
To Dude:
V příspěvku č. 5 píšeš, "...nezacyklovat do badtripovejch spirál..." nebo tak nějak. Moje otázka zní, jak pak tomu předcházíš nebo jak proti tomu postupuješ, když už zjistíš, že se to začíná odebírat kapku jinym směrem než by to bylo plánovaný?
-------------------------------
Kdo nehulí, ten nežije!!! (I když život není jen o hulení).
- Marihuana může ukázat jednu z mnoha pravd, ale nedokáže zachytit celou podstatu skutečnosti.
- Realita je někdy relativní!
ad otázka č.5: pokud se začneš z jakýholiv důvodu (špatný myšlenky, fyzická nevolnost - může to být spojeno, nebo jedno následkem druhého) cítit špatně, je dobrý se z tý situace dostat. buď začít myslet na něco jinýho, změnit téma hovoru, nebo se třeba přesunout na jiný místo (zaměstnat se něčím jiným). osobně mám takovou zkušenost, že při najíždějícím badtripu začnu něco dělat (pracovat - pokud jsem schopen) nejlépe pro druhé... přináší mi to velmi příjemný pocit
je to generační válka, ale my ji vyhrajem... | hands can destroy - the same can help! | every single piece of stuff is good, unless you can't utilize it | ukbassradio.co.uk
Nevim, ale zhruba za 8 hodin po požití to u mě přestává účinkovat. Obvykle to u mě bývá spojeno s výrazným pocitem úlevy, že už to mám zasebou.
Kdo nehulí, ten nežije!!! (I když život není jen o hulení).
- Marihuana může ukázat jednu z mnoha pravd, ale nedokáže zachytit celou podstatu skutečnosti.
- Realita je někdy relativní!
Zdar, bych to videl spis na naky penizovky. Ale lysny to klidne bejt muzou, nevim, bylo na ne moc velky sucho. Kde rostly? V lese, na louce..., kazdopadne sou pekny
a hlavne, jak uz bylo zmineno, lide, kteri ty houby neberou jen jako neco cim se muzou sjet - bohuzel jsem mel trip i s takovymi lidmi a radsi jsem se sel v noci za svitu uplnku projit po silnici (na venkove), protoze jsem z nich nemel zrovna nejlepsi pocit
"Nechci radit, nechci kázat, chci jen apelovat, že život je jak joint, kterej se musíme naučit pokuřovat." - Dědek, 6 Polnic Oficiální Suvenýry Grower pouze pro členy
Původní příspěvek od Atominator pro me je nejdulezitejsi spolecnost s kym davam
nejlepe je skupina 2-4 lidi, vic ne
a hlavne, jak uz bylo zmineno, lide, kteri ty houby neberou jen jako neco cim se muzou sjet - bohuzel jsem mel trip i s takovymi lidmi a radsi jsem se sel v noci za svitu uplnku projit po silnici (na venkove), protoze jsem z nich nemel zrovna nejlepsi pocit
Tak tohle se mně taky párkrát stalo. Houby ne s lidma, kteří je nejí a jenom chlastají. Největší chyba, která v člověku může vytvořit dost velkou nechuť. Ideálně venku a pro mě s někým, s kým můžu mluvit. A vlastně, super je to s holkou, která je buď tvoje přítelkyně, anebo jste si intimně blízko, protože se mně párkrát stalo, že jsem měl hrozný nutkání komunikovat i neverbálně - a nemusí jít zrovna o sex, ale o takový to cítění druhýho těla, jeho tepla atd. No a když už mluvím o tom teplu, tak musím říct, že oheň někde v přírodě taky nic nezkazí
Ja som bol na hubach s kamosmi,vsetci sme brali,zjedol som asi 20 o par hodin som si dal 1/4 tripu..bol to pekny vyletik,jeden z prvych..hlavne su doleziti kamosi a ludia ktorych dobre poznas...ziadne "ciste" pohlady,to len vyvola paniku a stiny....