Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
vážila 25g a k tomuto jsem jen radil a trochu málo sledoval a trochu doc.
ty hnojiva zkus bio-jestli budou mít celý komplet a nebo ty 3složkový-"advanced hydroponics" http://www.advancedhydro.com
ty by měli být spec na ty bublery(na těch taky testujou ty svoje hnojiva a taky nabízí kolejový pojezdy se "smart rele" na lampu
hydro je fakt jednoduchý a škody s nevhodným hnojením se jednodušej napravujou
ph půdy 7,0 po celou dobu by mohlo být dobrý pro kořeny v půdě na jejich propustnost pro nasávání živin
když na ně nic moc netlačí ak je jejich povrchové napětí přístupnější pro nižší ph
a je taky možný že když budeš udržovat čistotu a nic se ti tam nedostane-jako nemoci nebo škůdci(ale to je s hlínou fakt u nás dost těžký),tak u té hlíny třeba zůstaneš-to je taky rozdíl na charakterech ůčinků pod umělým světlem s hlínou nebo hydro
ať se daří
K O N E Č N Ě S E N Ě C O D Ě J E
!!! jak funguje svět! http://www.volny.cz/l_kopecky/ tak tady o tom nepíšou v novinách
to se dějou věci -tak to vypadá,že se už lidi dávajídohromady tak to tady s tím konopím třeba můžeme změnit dohromady a třeba ta naše planeta shoří(díky zastavení těžby dřeva třeba a jiných "užitečných" zdrojů)až o několik desítek miliard let později a nebude to qůli naší součastnosti
herbsman de la vega phmh45@centrum.cz
jóó v postřiku třeba rozmíchaný v dešťovce, odstátý a 21*C se dá celej den ,když je třeba dorůstající měsíc
!!! jak funguje svět! http://www.volny.cz/l_kopecky/ tak tady o tom nepíšou v novinách
to se dějou věci -tak to vypadá,že se už lidi dávajídohromady tak to tady s tím konopím třeba můžeme změnit dohromady a třeba ta naše planeta shoří(díky zastavení těžby dřeva třeba a jiných "užitečných" zdrojů)až o několik desítek miliard let později a nebude to qůli naší součastnosti
herbsman de la vega phmh45@centrum.cz
Uz tu bolo vela clankov o hnojeni... Cital som aj rozne odporucania, napriklad z clanku o bubbleroch. Cchcel som to skusit podla prilozeneho navodu. Trojzlozkove hnojivko Advanced Hydrophonics som objavil v jednom rakuskom obchodiku. Dobre... a dobre drahe. 125,-ATS/l, az neskor som zistil, ze som to mal kupit a nevymyslat. U nas podla clanku "bezne dostupny" nemecky Wuxal Super ani nechyruju a podla nasho dovozcu ani nebudu. Maju vsak Wuxal Calcium. Tu sa mi teda natiska otazka, ci W.C. je ten pravy na pouzitie, alebo cim je odlisny od W.S., o co je horsi alebo naopak lepsi, alebo po akom inom "beznom" hnojivku pre hydrofoniu by som sa mohol obzerat...?
Poď seš z většího města tak si zajdi do Hornbachu nebo jiného supermárketu a tam maj Wuxal Super.
Jo ty Advanced Hydrophonics maj v Praze v Bořivojově ulici za 1000Kč pokud se nemejlim.
Dakujem za odporucania na konkretnu kupu hnojiv. To potesi a urcite tam zajdem ked sa budem flakat niekde po Cechach. Kedze som zo Slovenska a aj som kontaktoval dovozcov hnojiv sem, dozvedel som sa, ze tieto dva druhy hnojiviek u nas urcite do troch mesiav nedostanem. Takze bud do Viedne alebo do Prahy alebo nejakeho ceskeho supermarketu. No a preto sa chcem znovu popytat na ine druhy ako su vyssie uvedene. Za povodne odporucania este raz dakujem...
Zdar, přece tam musíte mít nějaký hnojiva na hydro! Zeptej se přímo na hnojivo pro hydroponii, podívej se na čísla N-P-K (poměr živin) a dej nám vědět. Vybereme to nejlepší.
Pokud nebude přímo na hydro, nevadí... hlavně musí být tekuté a univerzální.
"Nechci radit, nechci kázat, chci jen apelovat, že život je jak joint, kterej se musíme naučit pokuřovat." - Dědek, 6 Polnic Oficiální Suvenýry Grower pouze pro členy
Julius Caesar,
vidim,že s hnojivama to tam máte pěkně na pytel.
I takový jak bych řekl já běžný a jak Ti kluci doporučujou tam nemáš.Řekl bych,že jednoduší,ikdyž ne asi tak rychlý by bylo poslat balíček z čech tam k Vám.Wuxal je opravdu hodně slušný hnojivo,ale já bych Ti rovnou vnutil Advanced,používam ho ted už na čtvrtou sklizen a je opravdu v pohodě.Na hydro je super a dá se použít i do hlíny jako zálivka,ale v polovičnim poměru.
Jestli se Ti někdo nenabídne,dam si trochu práce a postaram se Ti oto.Kdyžtak se ozvi maxx.kv@post.cz
Jo,
advanced je tří složkový a litrová sada stojí 1000kc
takže máš tři litrový flašky,který Ti vydržej na celou sklizen a ještě Ti asi 1 a 3 zbyde,nejvíce se asi zpotřebuje 2.Dá se to potom dokupovat i zvlášt,každej litřík samostatně,takže vklidu.
Chci letos nasadit Passion 1 na Balkon,něco do hydra,něco do hlíny(balkonů je víc:-) o hnojivu na hydro je toho spousta,ale o nějakým fakt dobrým do květináče jsem se nedočetl,budu vděčnej za nějakou tu radu
ps:nejlíp k tomu vzorku,že:p
Do hlíny máš například B'cuzz A+B(dvojsložkové - koupíš v growshopech) za 500Kč. Nebo Kristalon Start a Wuxal Super oba do 100Kč (koupíš v Hornbachu, Obi).
Na květ Kristalon plod a květ a B'cuzz A+B.
Má někdo zkušenost s hnojivem Phytamin,bylo mi to doporučeno postřikovat od pátého týdnu kvetení pro zkvalitnění palic.
Zná někdo ještě nějaký jiný způsob jak v tomto období kvetení vylepšit úrodu?Hnojim klasikou od Sensi seeds..v květu 1dl-A + 1dl-B na 10l vody. Co by bylo vhodné ještě přidat?
Zdar. Phytamin naneštěstí neznám, ale rozhodně bych se neobtěžoval s nějakýmy postřiky (ať už listí, nebo nedej bože palic). Jedu obvykle hydro v bubbleru a podle rychlosti růstu a výnosu si jsem jistý, že větší potenciál už z kytky dostat nejde - a už vůbec ne postřikem. Ale možná má někdo jiný názor...
"Nechci radit, nechci kázat, chci jen apelovat, že život je jak joint, kterej se musíme naučit pokuřovat." - Dědek, 6 Polnic Oficiální Suvenýry Grower pouze pro členy
No ale ja hydro nemám a ten výnos taky nic moc..nebo teda docela to jde ale ty paličky by mohly vypadat lepe..nekterý jsou docela macatý ale některý jsou takový nekompaktní řidký a maj dlouhý ty vlasy..proste vypadaj jinak,jakoby jim něco chybělo..tak jim chci pomoci...
No podminky jsou celkem ideal.Lampa 600W..a dvě odrůdy:Belladonna a Skung No1..děla to ta druha odrůda.Je pravda ze jsem je pred tydnem trochu ulil ale udělaly to jen 2 kytky..žlute skvrny na listech ktere se začaly zužovat a schnout..skvrny se začaly propojovat a listí jde do háje..Jednou se mi to stalo a pak to přešlo i na květy a šlo to cele do háje..asi 5 tyden kveteni..U ty Belladony se to neprojevilo..Phytamin je přirodni hnojivo..je to snad námel a nějake druhy cukrů mělo by to jen opticky zvětšit květy a dodat jemnou chuť.