Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
v noci k ránu useknu kytku, dám spařit kořeny do teplý vody, půjdu s ní do garáže, kde je docela tma i sucho, vezmu kýbl, napustim vodu tak 3l, přidám 50ml H2O2 technickýho 10% (z drogerie za 12Kč) a ještě k tomu hodim 6 tablet Thiaminu (z lékárny 20 tablet za dvacku). Kytku dám stonkem do kýblu a nechám +- 3dny v klidu ..
Skosené části nebo celou kytku je ideální ponořit stonkem do roztoku vody a H2O2 (peroxid 15ml na litr vody) na pět dní do naprosté tmy a sucha (vodu můžete buď osladit nebo do ní nalejt ochucenou minerálku, jelikož to má určitý vliv na chuť) a hlavně postříkat květy nebo přilít do vody B1 thyamin, který urcyhluje rozklad složitějších cukrů na jednodušší. Sucho je důležité, jelikož stimuluje tvorbu pryskyřice, tma je důležitá protože nedochazí k oxidaci THC na CBN, a zbylá část CBD se přemění na THC. Po té můžete sušit nebo dále školit, kde správnou metodou a načasováním vyždímete všechno CBD v THC.
MEDICINEMAN: No tohle jsem myslel G je sice fajn studna vědomostí, jenže jedna metoda je vzápětí vyloučena jinou a člověk tu nikdy neví, čemu a komu věřit, takže to budu zkoušet sám. To je stejně nejlepší... Ty mengele metody mě pobavily fakt myslíš, že je to kokotina...?
MEDICINEMAN: No tohle jsem myslel G je sice fajn studna vědomostí, jenže jedna metoda je vzápětí vyloučena jinou a člověk tu nikdy neví, čemu a komu věřit, takže to budu zkoušet sám. To je stejně nejlepší... Ty mengele metody mě pobavily fakt myslíš, že je to kokotina...?
Doufám,že nebude vadit,když odpovím za MEDICINEMANA...kdyby vadilo tak PM a smažu..no osobně si myslim,že to kokotina není ale musíš to mít vychytaný..sám jsem tu metodu zatím nezkoušel ale podle ohlasů to nejspíš bude lepší valdezovou metodou ale když to dělás poprvé tak bych to každej den kontroloval klidně i 2x denně na plíseň..
Ze vcerejska na dnesek rapidne zfialovela, cekal jsem, ze bude fialovet, ale tohle byl trochu sok
Ma za sebou tak 4-6 tydnu kvetu, tezko rict. Dal bych ji jeste tak 3-4 tejdny, ale trochu me znervoznuje, ze temer vsechny blizny jsou hnedy.. Nicmene zatim je to takovy dost ridky, nevim no...
Původní příspěvek od xaralis Jak vam pripada tahle krasavice?
Ze vcerejska na dnesek rapidne zfialovela, cekal jsem, ze bude fialovet, ale tohle byl trochu sok
Ma za sebou tak 4-6 tydnu kvetu, tezko rict. Dal bych ji jeste tak 3-4 tejdny, ale trochu me znervoznuje, ze temer vsechny blizny jsou hnedy.. Nicmene zatim je to takovy dost ridky, nevim no...
Řídké to může byt genetikou. Nechej to tak 3-5 tydnu ještě.
dokud zijou, tak je nech... az do teploty kolem 3 stupnu rostou a az asi do -2 to prezijou, mezi temito teplotami se jenom zastavi rust, takze jim nevadi ani maly mraziky
Původní příspěvek od easyrider Poradi nekdo i mne? Sklenik, ruzne odrudy.... Zbytek fotek v mé galerii
Predem dekuji
Ještě máš dost času, pokud vidím dobře tak jsou jen minimální náznaky hnědnutí chloupků což je jasný znamení a myslím že pryskřice se také ještě nezabarvuje.
2 Hlava:no mikroskop bohužel nemám a podle lupy vidim prd....
přikládám pár fotek z rána...a asi ostříhám velký listy z palic,aby tam šlo světlo a začnu ode dneška prolejvat jen vodou...a asi za týden pude.....chlupy má už skoro všechny hnědý...tak snad to bude ok..