Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
mam HTC HD2 a přes Operu 10 je to v pohodě, ale přez Operu mini mě to prostě na grower nepustí!!!!!!!! Prý zakázaný obsah, doslova "Sorry. The administrator has banned your IP addres. To contact the administrator." a to jsem přes wi-fi. Je to na hovno, neboť doma mam wi-fi, tak jedu přez Operu 10, ale venku přes GPRS jedu přes Operu mini. Opera 10 má strašný nároky na přenos dat, za 3 dny mám vyplítvanou kapacitu dat a pak to jede jen na malou rychlost a to načítá stránka tak 2 minunty, což se nedá.
Mám taky Operu mini a ten problem znám, je to tak půl roku co mi to tez piše o banu,ale musis to zkusit víckrát načíst stránku někdy třeba 10x musí se bohužel vyskočit uplně z Opery jak si tu tak nemáš problém.