Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Odkud mas, ze green je 100% prirodni? Na svym webu to nema ani plagron...Ja bych tam to PKcko daval kazdych 14 dnu kolem 2ml/l, to si myslim ze vliv na chut mit nebude a vynos to ovlivni dost podstatne
samozřejmě že GS od Plagronu není organika,ale určitě je to lepší než kdejaká chemka typu PKčko......a pokud budeš lít 1 za 14 dní 2ml/l tak to snad nemá cenu ani hnojit pokud nehnojíš jednou do týdne,já jsem proti chemickým hnojivům a je jedno jestli výrobce píše že je to biominerál bo co,tak furt to neni vyobeno přírodním způsobem,navíc jsem odskoušel téměř desatero druhů hnojiv a nakonec jsem zůstal u Bio Bizzu protože kytky chutnali po něm prostě bezvadně a když nestihneš vyflushovat(třeba kvůli plísni) tak to na chuti není tak znát jako když do toho poleješ AHčka nebo podělanou Hesi
Jen názor,navíc je to venku tak proč do toho cpát chemii,když jí máme na každym rohu??
chemku sem pouzival u prvnich Outdooru protoze sem nevedel co ty hnojiva lepsi od plargonu udelaji z kiti rozhodne doporucuju kupovat kvalitni hnojiva poznas to na vyslednemk produktu na chuti treba kdyz to prehnojis tak to de vsechno citit
Hele možna že ty fialove paldy sou z toho že je chladno venku v noci 5.c a to je malo bo mě to dělaj taky.Tak nevím ja to ale modelem nemam.Ty třeba jo.
Tak at se daří.
neboj chlape,z toho bude pěkná uroda.Ještě je hafoo času a máš to v začátku...A jestli máš dobrou hlínu,tak s přihnojením toho alga-bloomu bude výsledek cajkovej.Možná by stálo za to přikoupit nakej boster,ale je to o penězích..hodně zdaru!a apk se pochlub
phytamín nikde jsem neviděl že by si ho uváděl. Ovšem jestli není pozdě.
Taky by šlo při hnojení zkrátit týden na 5 dní a tím dostaneš i čas na vyčištění. někdo s tím asi souhlasit nebude ale letošní podmínky jsou taky extrémní
Já už na to hnojení posledních 5 dní prdim Stejně to za těch 10 dní (nebo za jak dlouho se chystáte sklízet) nenaroste na palicích, kór když je takováhle zima v noci. A když už, tak těch pár chlupatějších paliček na každý kytce nestojí za to blejt po tom vid :-/