Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Koreny si myslim vypadaji pekne. Kdybys mel nejaky pochybnosti nebo strach,ze tam mas korenovou plisen,nalej tam peroxidu 30%,co koupis za drobny v drogerce.Nejsem si jisty,jestli 1ml/litr..??
co sem měl matku v 5l bublaku tak ta mela super koreny tohle sem zanedbal...
peroxid v malem pomeru pridavam pravidelne dost dobra vecicka za malo kacek
kdyz menim hnojky tak davam jednodeni lazen voda a peroxid
zdravim vsechny´, jak to vlastne vzniklo
řizky z vidne super skunk white widow a WSK což do dnes nevim co to je.
v matkarne,ktera je zatim provizorní,je nekolik super skunku white widow a to wsk co nevim co je.
na ceste ze shopu je big bud co se chystam na druhe volume.ze seminek bych chtel udelat matky a ty narizkovat a dal udrzovat v matkarne.no uvidime jak to dopadne...rady a připominky ocenim...
hydromann, zdravím tě. I já teď jedu cfl-ko v kombinaci s bublerem. Sice neplánovaně, ale je mi to vlastně úplně jedno.
Zapoměň na srovnání s šestikilem sodou. To si z tebe někdo tak trošku vystřelil.
Ale pokud se neúčastníš závodu g/w, může ti to bejt vlastně taky jedno. Nikdy totiž nevíš, kdy se může taková úsporka hodit.
Ono, všechno má svoje pro a proti, výhody a nevýhody. Něco jako benzín a diesel.
Hlavně, ať to v pořádku dokončíš, a nezapomeň na Atazyme. Taky používám B´Cuzz. Jsem zvědavej, jak dopadneš. Mělo by ti jít především o kvalitu.
Čus, Tvoje Marie
jj diky moc atazime davam pravidelne,prekvapuje mne ze to jede az do tedka bez nejakych problemu je to me prvni hydro a usporky takze sem zvedav co z toho bude