Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
cau,diky vam za rychlou odpoved
Mam to v kyblu (20 litru myslim) a druhou kytku mam normalne v hline a ta to nema,tak to zkusim presadit...uz asi 4 tejdny to dela.prehnojenim to neni,protoze kdyz to zacalo,tak sem ji hnojil jen polovicni davkou...
Uz od zacatku se sem tam objevil nejakej poskvrnenej list, ale fakt malo kdy, takze to bylo dost zanedbatelny,
pak jsem likvidoval msice kery toho trosku sezraly, pak se mi tam zacaly srat housenky, ty toho taky trochu snedly a kdyz jsem vyhral i boj nad housenkama, tak to bylo tejden naprosto v klidu a pak to zaclo...
viz 1foto: takhle vypada hodne listu,,, (vetsine jich je jeste zdravejch)
VIz 2foto :takhle dopadla vetsina spodnich vetvi , kterejm ze zacatku jen zesvetlaly vrsky a takhle to dopadlo ,, dnes jsem tehlech vetvi skosil asi 10(byly to jen spodky takze jsem o moc neprisel) ale na kazdy kytce zbylo jeste tak 50 zdravejch a mam strach ze to prijde i na ne..
mam to v hline:kompost + kupovanej substrat, hnojim jenom algou(ted uz davam bloom) a koprivama+npk s guanem..
a sem tam malinko root juice.
Urco jsem to neprehnojil, davam toho polovinu o proti predepsanemu davkovani,
tak prosim nekdo poradte , co to je , a jak proti tomu bojovat... predem dik
Zdravím, mám docela velký problém s listy a nevím čím to může být. Kytička je na balkoně,pravidelně zalévaná a už začíná nakvétat.Už ale docela dlouhou dobu se mi dělají fleky na listech,nejdříve malý flek a druhý den je list skoro celý suchý (viz photo). Kytka je hnojena plagronem alga bloom,myslel jsem že je to přehnojením - kytka několikrát prolita vodou,listy několikrát otrhány a po třech týdnech vypadá zase takto.... Předem děkuji za odpověď,budu ochoten na podzim zaslat i nějaký ten "děkovní dopis"
soukromý tip je buď škůdce nebo deficit nějakého prvku.
Je to spíše na velkých vrchních listech kytek.
Konkrétní list je z ww z 48dne/bloomu pod 600w. Kamarád povídal že by to mohlo být i přeSvícením.Ale to se mi nějak nezdá ale stejně jsem pro jistotu o něco málo zvedl lampu ale zatim jsem žádné změny nezpozoroval. PH vcelku stabilní zálivka5,8 z květníku vyteká 6,0-6,2. Co se týče hnojení, zalívám 2xtýdně jednou hnojky(plagron) podruhé enzymy.
Původní příspěvek od storm1249 Zdravím, mám docela velký problém s listy a nevím čím to může být. Kytička je na balkoně,pravidelně zalévaná a už začíná nakvétat.Už ale docela dlouhou dobu se mi dělají fleky na listech,nejdříve malý flek a druhý den je list skoro celý suchý (viz photo). Kytka je hnojena plagronem alga bloom,myslel jsem že je to přehnojením - kytka několikrát prolita vodou,listy několikrát otrhány a po třech týdnech vypadá zase takto.... Předem děkuji za odpověď,budu ochoten na podzim zaslat i nějaký ten "děkovní dopis"
zdar
ja bych rekl ze to je nedostatek vapniku - zkontroluj si PH a uvidis.
Zdravim, mohl by mi někdo prosím pomoct? mam dvě kytky na balkone a asi před třemi tydny cca v době kdy přešli do květu mi začli žloutnout spodní-prostřední listy a jelikož jsem si myslel že se kytka potřebovala zbavit listů tak jsem tomu nedával velkou pozornost ale listů je čím dál tím mín a žloutnutí nepřestává tak se bojím aby mi na tý kytce vůbec něco zbylo! na menší kytce už se to zastavilo ale na tý větší z které jsou fotky to pořád pokračuje! jinak nejdřív ten lístek zežloutne potom uplně vyschne a upadne! nevíte čím by to mohlo být? budu rád za každou odpověď a rád vyzkouším každý nápad! předem dík
"Víš, Bárte, žena je... jako
lednice: výška metr osmdesát...
váha sto kilo... ne, počkej!
Vlastně žena je jako pivo! Hezky
voní, hezky vypadá, šel bys proti
vlastní matce, abys ho dostal,
nemůžeš se zastavit, hned chceš
další!"
Původní příspěvek od PieMan Zdravim, mohl by mi někdo prosím pomoct? mam dvě kytky na balkone a asi před třemi tydny cca v době kdy přešli do květu mi začli žloutnout spodní-prostřední listy a jelikož jsem si myslel že se kytka potřebovala zbavit listů tak jsem tomu nedával velkou pozornost ale listů je čím dál tím mín a žloutnutí nepřestává tak se bojím aby mi na tý kytce vůbec něco zbylo! na menší kytce už se to zastavilo ale na tý větší z které jsou fotky to pořád pokračuje! jinak nejdřív ten lístek zežloutne potom uplně vyschne a upadne! nevíte čím by to mohlo být? budu rád za každou odpověď a rád vyzkouším každý nápad! předem dík
Nemas to prelity???
Jen ta věc je ztracena, kterou člověk vzdá sám.
S lidmi je to jako s noži, když jsou tupí, jsou nanic.
Muhehehhe