Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
take se přiklanim k přirodním věcem.doteď sem používal jen to.letos mam ale nejaky jiny vychytavky. koňský produkt je take dost dobrej, ale jak psal čertiskočert,tak holubince sou taky good-ale přesně tak,málo dostupný,ale zkoušel sem je jednou a fakt parada - chce to mít jen zdroj.my co jsme z vesnice tak takový styky máme.jeden má koně, druhý holuby, třetí králíky, čtvrtý slepice atd... jinak přeju hodně štěstí
Zdravim všechny,díky všem moc za rady a K+,prozatim jsem si objednal hnojku na květ Biobizz bio bloom časem možná koupím ješte nějakej přídávek ale o tom budu uvažovat.
Jinak přidávám po 10 dnech tři fotky z dneška bylo docela hnusně tak to moc nejede ale už se udělalo hezky jupí, kytky zatim nehnojeny
Zdravim včera jsem si byl vyzvednout hnojivo a dnes poprvé hnojeno na květ.Biobizzem bio bloom tak snad pohoda.
Jenom mně zajímá jak často to hnojkama zalejváte?,třeba na biobizzu je napsaný přidávat do každé zálivky takže to tam budu lejt každej den ?!
ja tiež hnojím biobizom každý den 5ml a je to v pohode lebo je to biologické hnojivo a né chemické ked by si prehnojil chemickým hnojivom tak kvecinu spálíš a spomalíš rast a možno otrháš aj kopec listov načo ked prehnojíš biologickým tak sa to prejavý len tým že začnú žltnút čepele listov a ked to zbadáš tak na 3 dny hnojivo vysadíš a začneš hnojit znova :-)
do prirody (out) patri jednoznacne nekupovana hnojiva ...
tim myslim nejaky bobky slepicince me osobne se velmi dobre osvedcil netopýří trus ... neda se tim prehnojit takze dobre pro zacatecniky. :-) nevim radeji preferuji prirody
Zdravim všechny a zase díky za rady,hnojit nebudu každý den ale tak jednou za 2 dny.Ale do dneška sem to hnojil každej den a je to docela znát řek bych.
Jinak hazim nová dnešní fota.
Kyti uplně z leva noname 1 celkem se ji daří a už hezky kvete
A toto je stonek nonamu 2 (uprostřed) dneska jsem se jako každej deš šel podívat na kyti dost foukalo a křup,v místě záštipu se stonek ROZPULIL jak kdybych do něj sekl sekerou tak 10 cm určitě,tak sem to svázal a snažil se nějak zajistit aby se to už nestalo co myslíte chytne se ?není to moc vidět na fotce a po svázaní,ale bylo to hodně rozpulený
A to je ona no name 2 z rozpůleným stonkem snad se chytne už začíná nakvétat.A nádherně voní.
Původní příspěvek od tekken Zdravim všechny a zase díky za rady,hnojit nebudu každý den ale tak jednou za 2 dny.Ale do dneška sem to hnojil každej den a je to docela znát řek bych.
Jinak hazim nová dnešní fota.
Kyti uplně z leva noname 1 celkem se ji daří a už hezky kvete
A toto je stonek nonamu 2 (uprostřed) dneska jsem se jako každej deš šel podívat na kyti dost foukalo a křup,v místě záštipu se stonek ROZPULIL jak kdybych do něj sekl sekerou tak 10 cm určitě,tak sem to svázal a snažil se nějak zajistit aby se to už nestalo co myslíte chytne se ?není to moc vidět na fotce a po svázaní,ale bylo to hodně rozpulený
A to je ona no name 2 z rozpůleným stonkem snad se chytne už začíná nakvétat.A nádherně voní.
Noname 1 hezky voní.
Celek
cau mas to pekny, nemusis se bat urcite to ta zlomena zvladne me praskaj vetve porad olepim izolackou zafixuju spagatem a kytka vali dal...
Zdravim všechny tak po docela dlouhý odmlce zas přihodim nějaký foto všechny kyti už hezky kvetou
Jinak takhle mně šeredně zlámat vítr kvetoucí kytku na čtyři kusi takže sem zkusil vyvazovat a vyvazovat a řek bych že to pomohlo i když jí to hrozně oslabylo ..Je to kyti uplně zleva noname1
Uplně dole pokus o makro
3 po vyvázaní se jí daří takto
Jinak všechny fota až na ty zlamany jsou z dneška
1)fotka palice no name 1
2No name 2 nejvetší kyti výška kolem 3m šířka kolem 2 začíná teprv kvíst ale už vypadá krásně na tu davám nejvíc..
3)4)pokus o makro nakvetající holky
5)nejmenší kyti taky kvete a už není taky zas tak malá