Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Nádhera,furt říkám co je malé to je milé a umí překvapit.
Ten "mikroskop" pomohl při sklizni? teda šlo to jak byli mlíčné nebo tak napůl s tmavýma?
pro tohle mám slabost letí K+
moc pekné :-) tieto autoflowery majú tú výhodu že ich možeš doma pestuvat aj 5 a skoro vobec nie sú vydiet taký domáci mazlíčkovia ale čo je podstatné premna chcem vediet kolko bolo toho suchého v gramoch a ked by sa dal tak aj smokereport samozrejme K+
K mikroskopu:je jasný,že pomohl.Nechtěl jsem sklidit moc brzo ani moc pozdě.Mám za to,že když jsem je sklízel tak byly všechny trichomy mléčné.Pro mě akorát.Žádný nebyl tmavý.Jo a taky chloupky s paliček byly tak akorát skoro všechny tmavý jen pár bílých.
Datum sklizně byl určen podle lunárního kalendáře od BUSHDOCTOR.
Další info včetně smoke reportu bude následovat.
Life is for living.
Love is for giving.
Herb is for growing.
Původní příspěvek od MagicHerb Ahoj,díky jsem rád,že se to někomu líbí jako mě.
K mikroskopu:je jasný,že pomohl.Nechtěl jsem sklidit moc brzo ani moc pozdě.Mám za to,že když jsem je sklízel tak byly všechny trichomy mléčné.Pro mě akorát.Žádný nebyl tmavý.Jo a taky chloupky s paliček byly tak akorát skoro všechny tmavý jen pár bílých.
Datum sklizně byl určen podle lunárního kalendáře od BUSHDOCTOR.
Další info včetně smoke reportu bude následovat.
to mě dost zajímá doufám že si nezapomněl na smokereport jinak loni si měl ty landrace modely taky parádní k+