Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Původní příspěvek od FnK takze mam ufiknut vetvu so samca,dat ju do vody... a ono to dozreje ?samec od samice je cca 100m opeli sa to aj tak ?
prvy grow..chapte
thx za rady
prostě samca vytrhni a zlikviduj..jj prostě ušmikni nějakou pěknou větvu od samca a tu si dej do sklenky s vodou,jak už tu bylo psané-polud bys něco chtěl trošku oprcat nějakou větvičku...jj muže ti to oprcat,třeba stačí zafoukat větr nebo i nějaká včela nebo prostě něco takového ti to může dotlačit na kytky..
reknu ti to takhle v nasi dedine jeden typek pestoval samca mel ho tak 3 metrovyho mel ho na masti atd .. byla bourka pyl se rozletel po cele dedine a vsechny outy byly oprcany takze 100 m je fakt malo ten pyl hochu je svine dostane se vsude moje rada vubec se z nejakym opracim neser vyrij ho zmlikuj ho prece sehnas semena neni takovy problem .. :-)
mate pravdu nestoji my to zato riziko ze sa my to opeli...a rozhodol som sa co v najblizsej dobe(uz aj tak je trocha neskoro podla mna)kytiz zatemnit s ciernym igelitom na ktorom su spravene male dierky pre aspon minimum vzdusnosti
a stale sa neviem rozhodnut pre hnojivo na kvet,ci kristalon alebo nieco drahsie napr plagron alga bloom...je to poznat ten roziel ?poradte cim hnojite vy
automaticky koncom srpna?(august)tak to som nevedel aj ked je to indoorove semeno ?
a bolo by to as v rinu(oktober)lebo OBčko kvytne 2mesiace uz tu spominane...a to us bude zima a bojim sa ze to nedozreje
mrdky jedny! bych je zabijel a jeste kytky max na mliko. k.rvy! hele si rekni ze to nepocorovaly pri sklizni to by teprve nasralo! mi vzdycky corovaly jakz takz zrale kytky a to je naser kdyz vis co si pohuluji ty pcie