Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Mám jeden hloupý dotaz,
do teď jsem používal regular semena na další sezonu a vcelku víc šli samice což jsem přivítal ale teď bych rád skusil prcnout feminized kytku ,mám se bát hermáčů?
Když jsou tak upravené semena nebude tam problém potom s další generací?
Ať hledám jak hledám možná jsem nenatrefil na správné téma ale nenacházím.
Původní příspěvek od vousac Mám jeden hloupý dotaz,
do teď jsem používal regular semena na další sezonu a vcelku víc šli samice což jsem přivítal ale teď bych rád skusil prcnout feminized kytku ,mám se bát hermáčů?
Když jsou tak upravené semena nebude tam problém potom s další generací?
Ať hledám jak hledám možná jsem nenatrefil na správné téma ale nenacházím.
Jo jo četl jsem to mezi prvníma
právě to je mi jasné šlo tam o klony ,ale mě šlo o klasický oprc regular samec+fem.semínko zda se dočkám regular semen nebo hermáčů to je právě ten zakopaný pes
Původní příspěvek od vousac Jo jo četl jsem to mezi prvníma
právě to je mi jasné šlo tam o klony ,ale mě šlo o klasický oprc regular samec+fem.semínko zda se dočkám regular semen nebo hermáčů to je právě ten zakopaný pes
jo tak ..sem to asi blbě přečetl...tak v tomto ti neporadím...jen co ti řeknu je to že co sem oprcával kytky tak jedine regular samicu s regular samcem..s femini semenama zkušenosti nemám...takže neporadím..ale si myslím že by to měli být samice ikdyž ten hermafroditismus se može ukázat ..opravdu nevím
co se tyce tech otazek kazda kyti jiná mati.. myslim ze nema moc velkou cenu se tim zaobirat.. i kdyby to bylo 50-50 % muze to byt deset samcu stejne jako deset holek.. proste uvidis, a podle stari prizpevku si uz sam zjistil.. prece jenom osud je svine, tudis bych se nedivil pri samych samcich co se to kruci staloo
jo tak ..sem to asi blbě přečetl...tak v tomto ti neporadím...jen co ti řeknu je to že co sem oprcával kytky tak jedine regular samicu s regular samcem..s femini semenama zkušenosti nemám...takže neporadím..ale si myslím že by to měli být samice ikdyž ten hermafroditismus se može ukázat ..opravdu nevím
tak letos jsem sadil femky i regular a jestli bude štěstí na samce pak skusím oprc - fem. Vanilla kush a regular je fruit spirit prostě skusím nový druh: multivitamin
:-D