Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Odrůdy a Šlechtění » Samice a Samci, statistika
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2
Autor
Téma 
aejk
Stálý Člen

Karma uživatele aejk - 25% Pěstitelská

Příspěvek č. 17

Takže klasika. Z 5ti rostlin mám 2 samice. :-D

Ale dělají mi radost.

Old Post 23-09-2010 v 13:46 PM
aejk je offline   Profil uživatele aejk   Find more posts by aejk   Foto galerie člena aejk   Click here to Send aejk a Private Message   Add aejk to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 18

Mám jeden hloupý dotaz,
do teď jsem používal regular semena na další sezonu a vcelku víc šli samice což jsem přivítal ale teď bych rád skusil prcnout feminized kytku ,mám se bát hermáčů?
Když jsou tak upravené semena nebude tam problém potom s další generací?
Ať hledám jak hledám možná jsem nenatrefil na správné téma ale nenacházím.

Old Post 14-10-2010 v 20:15 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Kambu

Karma uživatele Kambu - 98% PěstitelskáKarma uživatele Kambu - 98% PěstitelskáKarma uživatele Kambu - 98% PěstitelskáKarma uživatele Kambu - 98% PěstitelskáKarma uživatele Kambu - 98% PěstitelskáKarma uživatele Kambu - 98% PěstitelskáKarma uživatele Kambu - 98% PěstitelskáKarma uživatele Kambu - 98% PěstitelskáKarma uživatele Kambu - 98% PěstitelskáKarma uživatele Kambu - 98% PěstitelskáKarma uživatele Kambu - 98% PěstitelskáKarma uživatele Kambu - 98% PěstitelskáKarma uživatele Kambu - 98% PěstitelskáKarma uživatele Kambu - 98% PěstitelskáKarma uživatele Kambu - 98% PěstitelskáKarma uživatele Kambu - 98% Pěstitelská

Příspěvek č. 19

citace:
Původní příspěvek od vousac
Mám jeden hloupý dotaz,
do teď jsem používal regular semena na další sezonu a vcelku víc šli samice což jsem přivítal ale teď bych rád skusil prcnout feminized kytku ,mám se bát hermáčů?
Když jsou tak upravené semena nebude tam problém potom s další generací?
Ať hledám jak hledám možná jsem nenatrefil na správné téma ale nenacházím.

zkus tohle http://grower.cz/forum/showthread.php?threadid=39259 tře tu najdeš odpověd

Old Post 14-10-2010 v 21:08 PM
Kambu je offline   Profil uživatele Kambu   Find more posts by Kambu   Foto galerie člena Kambu   Click here to Send Kambu a Private Message   Add Kambu to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 20

Jo jo četl jsem to mezi prvníma
právě to je mi jasné šlo tam o klony ,ale mě šlo o klasický oprc regular samec+fem.semínko zda se dočkám regular semen nebo hermáčů to je právě ten zakopaný pes

Old Post 14-10-2010 v 21:17 PM
Kambu

Karma uživatele Kambu - 98% PěstitelskáKarma uživatele Kambu - 98% PěstitelskáKarma uživatele Kambu - 98% PěstitelskáKarma uživatele Kambu - 98% PěstitelskáKarma uživatele Kambu - 98% PěstitelskáKarma uživatele Kambu - 98% PěstitelskáKarma uživatele Kambu - 98% PěstitelskáKarma uživatele Kambu - 98% PěstitelskáKarma uživatele Kambu - 98% PěstitelskáKarma uživatele Kambu - 98% PěstitelskáKarma uživatele Kambu - 98% PěstitelskáKarma uživatele Kambu - 98% PěstitelskáKarma uživatele Kambu - 98% PěstitelskáKarma uživatele Kambu - 98% PěstitelskáKarma uživatele Kambu - 98% PěstitelskáKarma uživatele Kambu - 98% Pěstitelská

Příspěvek č. 21

citace:
Původní příspěvek od vousac
Jo jo četl jsem to mezi prvníma
právě to je mi jasné šlo tam o klony ,ale mě šlo o klasický oprc regular samec+fem.semínko zda se dočkám regular semen nebo hermáčů to je právě ten zakopaný pes

jo tak ..sem to asi blbě přečetl...tak v tomto ti neporadím...jen co ti řeknu je to že co sem oprcával kytky tak jedine regular samicu s regular samcem..s femini semenama zkušenosti nemám...takže neporadím..ale si myslím že by to měli být samice ikdyž ten hermafroditismus se može ukázat ..opravdu nevím

Old Post 14-10-2010 v 21:28 PM
Kambu je offline   Profil uživatele Kambu   Find more posts by Kambu   Foto galerie člena Kambu   Click here to Send Kambu a Private Message   Add Kambu to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
YosH
Stálý Člen

Karma uživatele YosH - 37% Pěstitelská

Příspěvek č. 22

co se tyce tech otazek kazda kyti jiná mati.. myslim ze nema moc velkou cenu se tim zaobirat.. i kdyby to bylo 50-50 % muze to byt deset samcu stejne jako deset holek.. proste uvidis, a podle stari prizpevku si uz sam zjistil.. prece jenom osud je svine, tudis bych se nedivil pri samych samcich co se to kruci staloo

"Hulení tu prostě ještě nemá vybudovanou tradici"

Old Post 09-03-2011 v 15:48 PM
YosH je offline   Profil uživatele YosH   Find more posts by YosH   Foto galerie člena YosH   Click here to Send YosH a Private Message   Add YosH to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
skewlers
Stálý Člen

Karma uživatele skewlers - 93% PěstitelskáKarma uživatele skewlers - 93% PěstitelskáKarma uživatele skewlers - 93% PěstitelskáKarma uživatele skewlers - 93% PěstitelskáKarma uživatele skewlers - 93% PěstitelskáKarma uživatele skewlers - 93% PěstitelskáKarma uživatele skewlers - 93% PěstitelskáKarma uživatele skewlers - 93% PěstitelskáKarma uživatele skewlers - 93% PěstitelskáKarma uživatele skewlers - 93% PěstitelskáKarma uživatele skewlers - 93% PěstitelskáKarma uživatele skewlers - 93% Pěstitelská

Příspěvek č. 23

to ratio je obecne 60/40 (♀/♂) nekdo uvadi 65/35

Old Post 10-03-2011 v 09:30 AM
skewlers je offline   Profil uživatele skewlers   Find more posts by skewlers   Foto galerie člena skewlers   Click here to Send skewlers a Private Message   Add skewlers to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 24

citace:
Původní příspěvek od Kambu

jo tak ..sem to asi blbě přečetl...tak v tomto ti neporadím...jen co ti řeknu je to že co sem oprcával kytky tak jedine regular samicu s regular samcem..s femini semenama zkušenosti nemám...takže neporadím..ale si myslím že by to měli být samice ikdyž ten hermafroditismus se može ukázat ..opravdu nevím

tak letos jsem sadil femky i regular a jestli bude štěstí na samce pak skusím oprc - fem. Vanilla kush a regular je fruit spirit prostě skusím nový druh: multivitamin
:-D

Old Post 15-05-2011 v 10:05 AM
aejk
Stálý Člen

Karma uživatele aejk - 25% Pěstitelská

Příspěvek č. 25

vousac
Díky za off-toppic!

Old Post 18-05-2011 v 13:57 PM
aejk je offline   Profil uživatele aejk   Find more posts by aejk   Foto galerie člena aejk   Click here to Send aejk a Private Message   Add aejk to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 12:42 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás