Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Udelal sem malej update , celkovy pohled na kvetiny , uz se zacinaji pomalu propojovat palice. Od ty doby co jsem co zacal strikat phytaminem tak to roste jak dabel, kazdej den nekolik novych a velkych listu ktery , jak asi viditi pravidelne prostrihavam. Jaky je vas nazor na phytamin , pouzivat ci nepouzivat?
Nazdárek , máš to pěkňoučký , vypadaj zdravě holky.
Pár postřehů :
Myslím , že to ženeš moc do vejšky na to , že máš 250 lampu , já si myslím , že kdyby jsi příště zkusil Scrog , tak by to na tak malým prostoru vypadalo ve výsledku mnohem lépe. ( já jsem ale ovlivněn , protože jsem se asi do Scrogu zamiloval - už asi nikdy jinak , ale je to trošku pracnější) Jinak do tohohle prostoru bych asi víc jak 5 kytek nedával. Neber to jako kritiku ale jako názory človíčka tak stejně zkušeného ( jsem jen o pár týdnů dál ) ).
Prostě napříště doporučuju.
Nech je vyrůst 25-35cm 25-30cm mříž , hodně se starat o větvení ( tvarovat - to jsem napoprvé moc nezvlád) , 4-5 kytiček , pak přepnout na květ a starat se o Scrog.
Já bych řekl , že by to určitě pro tvoje podmínky bylo lepší.
Každopádně jsem zvědavej jak ti to dopadne ( myslím že snad teď už jinak než dobře nemůže) , a přeju ať vyrostou krásný paldy. ¨
Takze priste tam dam 4 kyticky ( rizky uz se chystaj) a s tou vyskou a lampy.Byl jsem ovlivnen svou nezkusenosti a tim ze si do skrine nemuzu dat poradny odvetravani , jelikoz jsem ztisnen panelakou skrini. Snad to vyresi PLAGRON ALGA PROTECT , ktery zvysuje odolnost vuci extremnim teplotam a snad nejakym obyc ventilatorem. S tou mrizkou nevim takze kdyz nepude mrizka ,tak tam dam kolinka. Jo a jinak dneska sem si poridil sklo(4mm) pod lampu a svetlo snizil asi na 20 cm od kvetin. Jo a Scrog mozna tusim co to je ,ale dyztak mi to nekdo vysvetlete. DIK
Na úvodní stránce Groweru je odkaz na 2. číslo časopisu Grower, pod ním je odkaz na pěstitelské techniky SCROG a SOG , to si pročti , do začátku dobrý na pochopení no a pak "hledej" a Scrog a najdeš co potřebuješ.
TAk jsem tu z novym updatem , oproti minulim fotkam jsem skrin trochu vylepsil a to : 4mm sklo pod svetlo a snizeni lampy o 25 cm a doma sem vyhrabal dva ventilatory , jeden o prumeru 10 cm a jeden vetracek od kompu ,ale i tak se to kycickam libi a rostou vesele dale.
nejake photozz. Jo a muzu uz ted prenout na tri dny na 24/0 ? Radte,kritizujte,chvalte...