Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Jo já to vydržel, sic jen dva dny ale vydržel. Nicméně pro řízky se doporučuje klidně i 24h/denně, když jim dodáš dost CO2. A tak myslím, že by to mohlo fungovat, pokud budou mít ideální podmínky. Otázkou je, jestli bude úměrně vyšší výnos...
Zdravim, mam otazku... dnes je to presne 93 den od vyklicenia Autoflower feminizied AK47. prvych 30 dni doma na okne potom presadene out 2 rastlinky. Rastlinky maju zhruba 75 cm su celkom kosate ale este ani na jednej nieje ani len blizna. Proste akoby to este nezacalo ani kvytnut. Je to mozne ?
ps. Tu istu odrodu mam doma na okne zasadenu o 30 dni neskor. Ta je vstave kedy budem za 2 tyzdne zbierat urodu.... Dakujem vopred za odpoved.
no nevim, ale mám něco podobného, deimose AF jsem měl cca 30 dní doma pak jsem ho dal ven a je v pohodě cca 2 týdny a je hotov, ale Purple Kush AF jsem dal ven rovnou, a ten po měsíci vypadá jak kdyby neměl nikdy vykvéct a to jsou ve stejné zemině, stejná voda i květináč, tak čekám co to udělá
Původní příspěvek od dsvd no nevim, ale mám něco podobného, deimose AF jsem měl cca 30 dní doma pak jsem ho dal ven a je v pohodě cca 2 týdny a je hotov, ale Purple Kush AF jsem dal ven rovnou, a ten po měsíci vypadá jak kdyby neměl nikdy vykvéct a to jsou ve stejné zemině, stejná voda i květináč, tak čekám co to udělá
Kupil som 5 semiacok 1 som zasadil doma presne ta ista odroda co je vonku a zasadil som to 30 dni neskor. Tu co mam doma budem zbierat tak o 2 tyzdne. a Tie vonku maju o 30 dni dlhsie a nic. Zaujimave je Ze su obsypane listy trochou pryskirice, aj nejake puciky tam vidno ale blizny nikde.
- Tu co mam doma sledujem od zaciatku ale hentaky priebeh nemala ani v jednom stadiu Fakt som zvedavy co z toho bude...
už jsem přemýšlel jestli nepřenést domů, sice by měla o něco méně sluníčka,ale konstantní teplotu s minimálním výkyvem, ještě jsem dával před pár dny bubble gum taky ven a do stejných podmínek, tak uvidíme
Původní příspěvek od dsvd už jsem přemýšlel jestli nepřenést domů, sice by měla o něco méně sluníčka,ale konstantní teplotu s minimálním výkyvem, ještě jsem dával před pár dny bubble gum taky ven a do stejných podmínek, tak uvidíme
Ako ono to vobec ta rastlinka nevyzera ze by bola nejaka chybna, Je pekna velka rozrastla sa poriadne pekne zdrave listy. Stredna palica je obsypana krystalikmi na listoch ale proste za 90 dni a nic na nej je zvalstne. Hlavne ked sa jedna o autoflower. No neviem uvidime co dalej. Ak s tym mateniekto ksusenosti dajte vediet. Budmee urcite vdacny za rady.
Ahoj, dlouho jsem přemýšlel založit toto téma, mám ten istý problém. Automaty No name na balkóně 4x v 20l kýblech, hnojivo Canna flores A + B, semínka byla začátkem března do jifu a o týden později zasazena přímo do kyblů. Je jim něco kolem 110dni, všechny jsou to pěkně košaté keříky od 90cm do 120 cm. Trochu začínam mít i problém stim ž to je docela vidět. Všechny jsou zdravé dobře vydajií ale do kveteni se jim nějak nechce. Zkusil jsem jim trochu zkrátit světelnou periodu že jsem o 18h na pradelni šňůru pověsil černý velký prosteradlo. Už je to asi 5 den a vypadá to že to něco dělá. Je to prostě divný u automatů co ?
Baltorad: některé automaty mají i 10+ týdnů na květ, takže jestli máš no name tak těžko říct a s tim zatemňováním je to myslím taky jedno, já bych nespěchal musíš doufat že to prostě jednou dospěje k tomu co má
Kousků bylo celkem deset, 5ja a 5 kamarad. Ja balkón na jih on na západ stejně zasazene a jeho vypadaj tak dva týdny do porážky. Je to moje první zkušenost vůbec, ale jestli nato třeba nemá vliv to ze on má květináče 10litrovy a ja jednou tak veliký kýble, aj ty kytky mam celkove větší.http://grower.cz/home/potw.php?photoid=541978&action=show
A není možné že chladné počasí začátkem března večer i -8 u me na balkóně něco malo nad 0. Ze premrznutim kytka ztratí genetiku ruderalis ? Taky začínám váhat zda jsem nebyl obelhan
pěstuji už x let, ale až poslední rok jsem začal autoflowery z důvodu přestěhování. Nemám zahradu, kolem vesnice venku to ještě neznám, nastěhovali jsme se v 1/2 léta, a proto to letos řeším autoflowerama pouze za oknem. Sice pouze, ale okno je na jih a roste to tam parádně. To jen pro info.
Teď bych potřeboval radu. Koupil jsem mimo jiné automaty Northern Light a kytky mají už cca 45-50 dní a nekvetou. Ani jeden chloupek prostě nic co by naznačovalo počátek kvetení. Mám to v květináči v substrátu předhnojená hlína + substrát na kaktusy, kytky mají dobrých 60-70cm, hromadu sekundárních haluzí a celkově vypadají zdravě, ale pořád rostou do výšky a šířky. Ostatní semena kvetou jak zblázněný. Je pravda, že tyhle NF chytly potvory "padlí", ale z těch už jsem je vyléčil postřikem a ustoupilo to, prakticky už jsou bez nich.
Mohlo to nebo může to mít vliv na kvetení, že by se jako sekly a odmítli nakvést.
Budu vděčněj za jakoukoliv radu.
Děkuji.