Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Elektronika a Technika » Pomoc s výběrem 1000w výbojky
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2
Autor
Téma 
Ice_man
Nový Člen

Karma uživatele Ice_man - 52% Pěstitelská

Příspěvek č. 17

citace:
Původní příspěvek od Hanyz

Přesně proto říkám, že by sis tady měl trochu počíst. Kdyby sis obal od spínaček přečetl pořádně, tak zjistíš, že 16A je maximální odporová zátěž, ale indukdivní je maximálně 4A. Takže nejpravděpodobnější scénař je, že se ti spečou spínací kontakty ve spínačkách, což v období květu není ideální stav. Bezúčelně bych ti ten stykač neradil

Aha, teď už tomu začínám rozumět. Nevíš, kde přesně bych tuhle problematiku mohl naštudovat? Ve faq jsem nic takového nenašel

Old Post 10-06-2010 v 15:53 PM
Ice_man je offline   Profil uživatele Ice_man   Find more posts by Ice_man   Foto galerie člena Ice_man   Click here to Send Ice_man a Private Message   Add Ice_man to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Hanyz
bardzo ładny Grzeszek

Karma uživatele Hanyz - 76% PěstitelskáKarma uživatele Hanyz - 76% PěstitelskáKarma uživatele Hanyz - 76% PěstitelskáKarma uživatele Hanyz - 76% PěstitelskáKarma uživatele Hanyz - 76% PěstitelskáKarma uživatele Hanyz - 76% PěstitelskáKarma uživatele Hanyz - 76% PěstitelskáKarma uživatele Hanyz - 76% PěstitelskáKarma uživatele Hanyz - 76% PěstitelskáKarma uživatele Hanyz - 76% PěstitelskáKarma uživatele Hanyz - 76% Pěstitelská

Příspěvek č. 18

Něco najdeš tady http://grower.cz/forum/showthread....30&pagenumber=1 ikdyž tam už některé příspěvky chybí, ale minimálně bys z toho mohl nastudovat připojení stykače na spínačky

Kuřákova plíce

1. Profi-racer trolejbusového autokrosu
  2. Soutěž o největšího populistu vrcholí, známe jednoho z favoritů

You take the blue pill, the story ends, you wake up in your bed and believe whatever you want to believe. You take the red pill, you stay in Wonderland, and I show you how deep the rabbit hole goes.

Old Post 10-06-2010 v 16:10 PM
Hanyz je offline   Profil uživatele Hanyz   Find more posts by Hanyz   Foto galerie člena Hanyz   Click here to Send Hanyz a Private Message   Add Hanyz to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Ice_man
Nový Člen

Příspěvek č. 19

A existuje něco co by mohlo vyřešit můj problém? Potřeboval bych aby to vydrželo spínání toho litru. Nemáte někdo na něco takového odkaz?

Old Post 10-06-2010 v 16:21 PM
Ice_man je offline   Profil uživatele Ice_man   Find more posts by Ice_man   Foto galerie člena Ice_man   Click here to Send Ice_man a Private Message   Add Ice_man to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Ice_man
Nový Člen

Příspěvek č. 20

citace:
Něco najdeš tady http://grower.cz/forum/showthread....30&pagenumber=1 ikdyž tam už některé příspěvky chybí, ale minimálně bys z toho mohl nastudovat připojení stykače na spínačky

Je to pro mě jako v cizim jazyce, ale našel jsem tohle. To by bylo bylo v pohodě ne? Je to i se spínačkama
http://www.growshop.cz/katalog/deta...zvadec-2-1-kl00

Old Post 10-06-2010 v 16:34 PM
Host
Host

Příspěvek č. 21

neco takoveho bohate staci http://aukro.cz/item1072994890_stykac.html

plno lidi najde takovy srot nekde po baraku

Old Post 10-06-2010 v 17:03 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Hanyz
bardzo ładny Grzeszek

Karma uživatele Hanyz - 76% PěstitelskáKarma uživatele Hanyz - 76% PěstitelskáKarma uživatele Hanyz - 76% PěstitelskáKarma uživatele Hanyz - 76% PěstitelskáKarma uživatele Hanyz - 76% PěstitelskáKarma uživatele Hanyz - 76% PěstitelskáKarma uživatele Hanyz - 76% PěstitelskáKarma uživatele Hanyz - 76% PěstitelskáKarma uživatele Hanyz - 76% PěstitelskáKarma uživatele Hanyz - 76% PěstitelskáKarma uživatele Hanyz - 76% Pěstitelská

Příspěvek č. 22

No tak doporučovat někomu, kdo je na elektiku levej, stykač s dotyku přístupnými částmi, je trochu out-of-mind.
Jdi spíše po modulárních stykačů jako výše zmiňovaný OEZ http://www.elima.cz/obchod/product_...roducts_id=6885 pak ti stačí jen spínačky, co už máš doma a kabely. Jak to zapojit najdeš v tématu, co jsem postoval výše

Kuřákova plíce

You take the blue pill, the story ends, you wake up in your bed and believe whatever you want to believe. You take the red pill, you stay in Wonderland, and I show you how deep the rabbit hole goes.

Old Post 10-06-2010 v 17:13 PM
Hanyz je offline   Profil uživatele Hanyz   Find more posts by Hanyz   Foto galerie člena Hanyz   Click here to Send Hanyz a Private Message   Add Hanyz to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 23

citace:
No tak doporučovat někomu, kdo je na elektiku levej, stykač s dotyku přístupnými částmi, je trochu out-of-mind.
Jdi spíše po modulárních stykačů jako výše zmiňovaný OEZ http://www.elima.cz/obchod/product_...roducts_id=6885 pak ti stačí jen spínačky, co už máš doma a kabely. Jak to zapojit najdeš v tématu, co jsem postoval výše

jen at mu slehne pak si dvakrat rozmysli jestli cist ci necist. btw el. napeti uz snad ucili na prvnim stupni, nesahat!!! kazdy druhy clovek da aukro vyhledat - stykace a kouka, ne, nebudu mu jen tak hazet pred nos vec kterou si hned koupi. neni snazsi vec nez kliknou na elektroniku a techniku a pocist! jdu sefnout cigo protoze k tomu uz se vice nebudu vyjadrovat. vsichni nadavaj jaka tu je nacisticka atmosfera ze strany modu ale ti by zazili kdybych byl carlosem. je tu VSECHNO!!!!!!!!!!!!!!!!!!! hledat, cist a prohlizet a necekat

Old Post 10-06-2010 v 20:45 PM
Ice_man
Nový Člen

Příspěvek č. 24

citace:
Původní příspěvek od Kus hoven

jen at mu slehne pak si dvakrat rozmysli jestli cist ci necist. btw el. napeti uz snad ucili na prvnim stupni, nesahat!!! kazdy druhy clovek da aukro vyhledat - stykace a kouka, ne, nebudu mu jen tak hazet pred nos vec kterou si hned koupi. neni snazsi vec nez kliknou na elektroniku a techniku a pocist! jdu sefnout cigo protoze k tomu uz se vice nebudu vyjadrovat. vsichni nadavaj jaka tu je nacisticka atmosfera ze strany modu ale ti by zazili kdybych byl carlosem. je tu VSECHNO!!!!!!!!!!!!!!!!!!! hledat, cist a prohlizet a necekat

Máš pravdu, není to nic lehkého pro toho kdo tomu alespon trochu rozumí. Nebo pro toho kdo na to má čas tu od rána do večera sedět a studovat to. Ten čas já bohužel ted nemám, tak se jen ptám na věc která by vyřešila můj problém a koukám, že jsem si asi dovolil moc. Divím se, že to tu teda vůbec funguje jako forum, když na to máš takový názor jaký máš. Kdybych se tady ptal na to jaký mám mít ph v květu nebo jakou mám mít světelnou periodu a podobný sračky, tak bych chápal tvojí reakci, ale tohle je tak trochu odlišná záležitost, která tak úplně přímo s growingem nesouvisí. Takový je můj názor

Old Post 10-06-2010 v 23:32 PM
Ice_man
Nový Člen

Příspěvek č. 25

Jelikož si ten stykač neumím zapojit a tak mi nezbývá, než opět investovat nemalou částku, tak se chci naposledy zeptat. Utáhne tahle věc (rozvaděč) 1000w sodík? http://www.growshop.cz/katalog/deta...zvadec-2-1-kl00

Old Post 10-06-2010 v 23:34 PM
Host
Host

Příspěvek č. 26

growing travy neni o zahradkar eni. je to smesice jemne techniky,hrube prace, instalaterstvi a dalsich pciovin. zapojeni stykace je vec co by udelala i moje matka s prstem v nose. jestli nestihas si vecer pocist neco o konicku jak chces litat kolem litru s kytkama. jen tuka tady kydas. znas fora? tady si plno lidi dalo praci aby tu byly seriozni, pravdive informace tak si je pocti. proste tohle je stupidita. nekdo, kdo chce palit pod litrem neco takoveho vypotit. no ale sry tet me tak napadlo ze neberes growing za neco vic jako ja a jen vidis pytle. muj nazor

Naposledy upravil 11-06-2010 v 15:22 PM

Old Post 11-06-2010 v 06:23 AM
Ice_man
Nový Člen

Příspěvek č. 27

Pokud jde o čtení, tak jsem o tom přečetl až až a nikdy jsem nikoho nevotravoval s blbejma dotazama jak už jsem psal výše. Elektrika je pro mě věc, kterou studovat nehodlám, protože mi to potom bude stejně k hovnu a radši dám o talíř víc a koupím rovaděč a nic sestavovat a různě pájet nebudu chápeš. Jinak ta 1000w je jen takovej experiment, vždycky jsem jel pod 400w, tak chci vidět jak velkej to bude rozdíl. Jinak se tu samozřejmě nechci o ničem hádat nebo tak něco, jen jsem chtěl vědět jestli mi ten rozvaděč co jsem poslal na to odkaz vyřeší můj problém. Nic víc nic míň, snad to není zas takovej problém odpovědět "ano" nebo "ne"

Old Post 11-06-2010 v 12:10 PM
Hanyz
bardzo ładny Grzeszek

Příspěvek č. 28

Kluci z G shopu tam píšou 2 protiřečící si informace - jedna, že max 600W na zásuvku, druhá, že max. 1000W na zásuvku. Tak si vyber. Ptát se v gshopu, je stejné jako ptát se paní za přepážkou na poště na finanční deriváty - hovno tomu rozumí, ale budou se tvářit, že spolkli všechno moudro světa. Tohle potvrzuje i ten blábol, že tam můžeš připojit rezistivní zátěž 18000W - na to ta přívodní šňůra není ani náhodou stavěná.
Pokud tady není nikdo, kdo na týhle krabici litr jel, tak jsou veškeré odpovědi jen odhady a domněnky, protože nemáme technický list k tomu stykači uvnitř a ty budeš stejně pokusný králík.
Takže máš 2 možnosti - buď být líný, koupit si to a zkusit to, nebo si koupit 1 komponent, na který tady najdeš odkaz, zapojit si to podle návodu, který jsem ti dal až pod nos a ušetřit si dvojku.

Kuřákova plíce

Old Post 11-06-2010 v 18:02 PM
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 07:12 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Podobná Témata
29-08-2015 - pomoc s výběrem stinitka - 16 odpovědí
25-10-2009 - pomoc s výběrem výbojky - 6 odpovědí
09-07-2007 - Pomoc s výbojkou - 4 odpovědí

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás