Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Tak zase po nějaký době jsem se odhodlal vzit foťák a udělat nějaký fotky
foto5: snad ne moc opožděně zasazený semínko power plantu (feminizovaný) od dutch passion
Původní příspěvek od Enf Jsem zvědavej jestli rajčata budou poživatelný, když je hnojim "Bio" hnojkama
zdravím na to ti mohu odpovedet.
mel sem v kbeliku rajce hnojil sem to jen guanem rajce meelo pres 2 metry na vysku a plodilo jedno obrovske rajce za druhym, ale: rajcatra rostli tak rychle ze zacali praskat. proto casteji plesnivela a uhnivala a navic rajcata byla tvrda jen sama duznatina zadne takove to tekute jadro jak byva jedno sem zahnojil rajcata guanem ale nenarostli moc velka takova normalni pak sem prisel na to, ze to bely cherry rajcata
V pondělí plánuju konečně předělat celej "growbox". Obědnal jsem solární panel,meteostanici,koupil trubku na přítah a odtah a zprovoznil pár větráků. A trochu zaplácat díry "izolační pěnou" Tak jsem sám na sebe zvědavej...
Tak holky maj 66 dní a na to, že by byly dozrálý se ještě vůbec netvářej. Dávám jim tak 10 -14 dní s tim že dneska dám poslední slabší zálivku hnojek a pak už je budu jen prolejvat
66 dní od růstu? nebo 66 dní květ? to se mi nezdá. Kam spěcháš, seš teprv v půlce, okolo 30. dní květu, chce to ještě jeden měsíc, takhle nesklidíš nic, a až to uschne tak to bude strašně řídký, jinak je máš pěkný, K+
34 dní růstu a 32 dní květu. Budha seeds píšou že stačí 65 dní na růst a květ dohromady, ale jak už jsem tady psal, tak se mi to zdá dost přehnaný.
Do těch 10-14 dnů se mi to zdálo docela možný, protože rostou docela rychle, ale samozřejmě je nechám růst tak dlouho dokud budou potřebovat.S tim prolejvánim to asi ještě odložim. dik za K