Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Mám zde nové fotky, kytka mě potěšila (narozdíl od indooru). Byla týden za oknem, aby mi nakvetla, ale nedala se, rostla dál. Takže dnes přestěhována do místnosti bez světla, nechám jí tam tak dva dny a uvidím, fakt bych potřeboval, aby už nakvetla z důvodu nedostatku prostoru. Už nyní má skoro metr a to ohýbám a lámu kde se dá,
Jo a na fotkách si můžete všimnout housenky, která mi během mé týdenní dovolené udělala malou paseku.. Jinak svilušky už nepoletují, ale jsou tam ještě nějaké larvy, takže až se vylíhnou, tak zase stříknu Omite...
Kytička dostala šok z teplotní změny ( za oknem +-30°C, nyní druhý den ve sklepě - 22°C), takže zežloutly vrcholky přesně jak ve faqu.... Dnes ji už dám ven a nemyslím si, že by začala kvést, asi ji jenom stresuji Jediná šance je zakrývání nějakou plachtou, ale jako každý den to dělat je oprus..
Po 7 dnech ve skříni se tam kytce začalo líbit. Teplota nepřekročí 27°C a vlhkost nejde přes 60%, takže super... Jinak dávám EC 1,7 - 1,8 a mezitím vodu s enzymy. Přidávám i PK 13-14. Vypadá to už tak na max měsíc květu, ale nechám se překvapit...
Krystalky se pomalu dostávají dál a dál, objem šišek se moc nezvětšuje. Mám pocit, že když dávám "jenom" obden hnojky, tak že to kytce nestačí - žádný náznak spálení, ba naopak, některé listy žloutnou. Tak nevím, jestli valit do hlíny každý den EC přes 1,5 ?!?!... Jinak vypije 2 litry denně.
Vlhkost: 45% stále
Teplota v noci 20°C, přes den 26-27°C
Už se těším na výsledek")))"
Po 17 ti dnech ve skříni:
Teplota noc: 18-19°C; den: 26-30°C
Vlhkost: 40-55%
Tak se nám to hezky rýsuje Vůně nádherná, lepidlo jako sekundové, akorát objem musí ještě něco dohnat....
Jinak EC 2,0 , PH 6,3-6,8
No a nějaké černé mrchy jsou zespodu listů, moc se nehýbou, ani nelétají. Nemají larvy, teda myslím a dělají černé fleky na listech... Naštěstí je jich tam jen pár, takže by to měla kytka přežít v pohodě Ale pokud někdo víte, co je to za škůdce, napiště..
1. Takto to mám poštelované
2. - 4. Paličky
5. Použito pár metrů provázků k maximalnímu využití světla...
Zdar lidi. Dnes jsem zkoušel vzorek a je to super, úplně high...
Otázka, kolikrát musím dát final solution / vodu, aby se pročistily kořeny a kytka? Chuť byla už teď v pohodě, ale nebudu hulit hnojky... Zítra začnu s Finalem. Nechci to totiž přehnat, za dva týdny už by bylo stoned....
Proč ty kytky tak krmíš bobulema? Občas pohnoj a zalej, se pak nediv že máš nažloutlé listy když ta kytka je plná sraček. Ani jeden jediný lístek se mi na tvých kytkách nezdá přirozený.
Původní příspěvek od Pete Proč ty kytky tak krmíš bobulema? Občas pohnoj a zalej, se pak nediv že máš nažloutlé listy když ta kytka je plná sraček. Ani jeden jediný lístek se mi na tvých kytkách nezdá přirozený.
vidis easy, nie som sam, co nerad huli postriekane zeliny, a zase tam kydas tu hnusobu chemicku preventivne.