Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
->to je možná pravda, ale když se nad tím zamyslíš, tak těžko lze dosáhnout vyšší mety než být prezident republiky!!!
takže: ....imho by alespoň mohl pro republiku něco vybojovat a určitě nepoleze každýmu do prdele, teda doufám. Mám tim namysli takový blbečky jako je třeba Bush. umíte si představit mít tady takovýho magora???!!!
jediný nebezpečí zůstává, že by si chtěl něco potají ulejt do kapsy, tzn. korupce, různý kšeftíky, ale na takovýhle věci by mu novináři brzo přišli....si myslim.. takže????
2 \/\/ickpick:
píšeš, že pan Klaus má na každou věc svůj pevný názor a já říkám, že pan Klaus má názory přesně takové, jaké se mu zrovna hodí, přikladem buď například současná situace, kdy ODS zcela odmítala přímou volbu prezidenta a ve chvíli kandidování svého lídra otočila o stoosumdesát stupňů a prezidenta bez přímé volby si najednou nedokáže představit...
to gannja:
No tak to zrovna nevim, už proto, že parlamentem nemůže projít vítězně (Klaus to ví) a jediná situace, kdy by mohl být zvolen prezidentem je, kdyby ho zvolili jeho fanoušci, kterých má mezi PROSTÝM lidem doposud docela mnoho...
omluvte mou intoleranci, závada není na vašem přijímači
mno,myslim,ze tu moc inteligentnich politiku neni a tak neni z ceho moc vybirat.Pitharta nikdy,ja bych dal hlas Klausovi,ale vzhledem k tomu,ze jeste rok nemuzu volit...to se mi to kecaTakze kdyz si udelam zaver:JE TO NA VAS!!!