Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Po týdnu přicházím s updatem. Po-Pá bylo celou dobu pod mrakem a chcalo, takže vůbec nesvítilo slunko a kytky moc neporostly. Slunko svítilo až v sobotu a dneska (neděli) a to jen občas. Ale to zas tak nevadí, protože na balkoně stejně moc velké být nemůžou)
Takže nějaké fotky:
1. červené označené = Red Dwarfy...jeden (ten co vyklíčil až po týdnu) je pod solní 40W lampou. Modře označené = AK 48. Ty půjdou ven všechny. A zbytek jsou noname, ty půjdou taky všechny ven.
2. Red Dwarf
3. Z NoName se vyklubal samec (začaly se mu dělat takové ty kuličky). P-W i AK-48 už dostávají 1x týdně Plagron terra grow. Je vidět že pobyt venku na větru jim prospívá, stonky pěkně sílí.
4. AK-48
5. P-W I.
Rozhodl jsem se, že tady budu dělat update vždycky po týdnu (každou neděli). Častěji to ani nemá cenu.
Po týdnu přicházím s menší aktualizací. Za celý týden snad ani na minutu nevysvitlo slunko, místo toho pořád jen chčije, takže kytky nijak výrazně neporostly. Obě Power-Widow byly zastřiženy.
1. P-W I.
2. P-W II.
3. Red Dwarf
4. AK-48
5. Všechny kytky
Po 2 týdnech přicházím s malou aktualizací. Počasí se trochu zlepšilo a slunko pod několika týdnech vykouklo zpoza mraků, takže kytky o něco porostly (viz foto). Některé kytky už jsou venku. Fotky z políček přidám asi až příští víkend (pokud zase nezapomenu vzít foťák). Rozhodl jsem se dát ještě klíčit jednu Power-Widow, která půjde ven na palouček. Všechny kytky, kromě těch úplně nejmejších, dostávají 1x týdně Plagron terra grow a postřik phytaminem.
1. Power-Widow a ukázka špatně zvládnutého fimu.
2. AK-48 zaštípnuté klasicky.
3. Power-Widow a opět špatný pokus o fim.
4. auto Red Dwarf
5. Největší jsou AK-48, ostatní nějaké noname. Všechny půjdou na políčko.
Dal jsem klíčit další Power-Widow (fem), vlastně už klíčí a když je tu teď tak pod mrakem, tak jsem dal ten kliček pod stolní 40w lapmu (viz foto) ať má světlo a teplo. Ale potřeboval bych poradit jestli to nemám moc blízko žárovky? Jestli to třeba nespálí tak malý klíček nebo tak něco?!
Jinak kytky rostou, od zítřka by mělo být snad i slunko tak porostou o něco rychleji.
Všiml jsem si že se na red dwarfech oběvujou první blizny, takže už bude asi brzy kvést. Bohužel nemám tak dobrý foťák abych to mohl vyfotit.
V nědeli se půjdou zkontrolovat kytky co jsou venku, jestli ustály ty deště a zároveň s etam vysadí další.
Využil jsem hezkého počasí k pokusu o nějaké makra. Foťák je ale dost šajze takže lepší fotky nebudou. Kytky dostaly postřik phytaminem a během 2 minut byly suché, slunko fakt peče a je vidět jak doslova sajou sluneční paprsky. Tolik slunka v jednom dni si už kurevsky dlouhoho neužily.
Kytky na poli se půjdou omrknout asi zítra a zároveň se tam vysadí nové kytky AK48
1. PowerWidow
2. Red Dwarf (auto)
3. AK-48
4. Red Dwarf (auto)
5. Návštěvník ...(občas přiletí očumovat i holubi)
5.6.2010 - asi 15:23 ...moje první zkušenost s čorkama.
Vyrazili jsme zkontrolovat pole s kytkama co jsou venku, podívat se jak přežily děštivý a slunečný týden. Asi 200m od místa slyšíme hlasy které od nás mohly být max. 10 metrů, ale nikoho jsme neviděli tak jsme rychle zalezli do lesa. Přicházíme k místu č. 1 a cca 10m před náma se opaluje nějaký chlap, ale byl k nám zády, takže jsme ho potichu oběšli aby nás neviděl. Docela haluz. Přicházíme oklikou k místu č. 2 a co nevidíme. 3 díry v zemi a kytky nikde. Nějak jsem to zapoměl vyfotit. Zkurvené čorky. Stejně jim to nejspíš zdechne bo určitě narušili kořeny. Jdeme k druhému poli. Kytky tam jsou všechny. Jedna je okousana až na stonek. Doufám že si to zvíře aspoň pochutnalo. Druhá ožraná ze 3/4. Poslední kytku zachránila seříznutá petka která byla přes kytku. Jediná přežila. Ponaučení pro příště, líp si ověřit místo.
1. Jediná co přežila
2. Ta samá s petkou
3. Ze 3/4 okousaná
4. Dneska zasazené AK-48 na novém místě.
5. Další AKčko na stejném místě.
Měl jsem dneska dlouhou chvíli, tak jsem si vyrobil druhý fóliovník ve kterém budou obě PW a jedno AKčko. Doufám že bude víc slunečných dnů jako byly poslední tři.
1. Všimněte si že na jedno rameno nového foliovníků je použitý stonek z loňské kytky.
2. Takhle si nebudou zaclánět proti slunci.
3. ředkvičky
4. Red Dwarf (auto) ...je docela zpomaléný.
5. Red Dwarfy.
Je tady neděle a s ní další aktualizace. Celý týden svítilo slunko o 106 a byl pěkný hyc, takže kýtky pěkně porostly. Někdy během týdne by se mělo 10 kytek (7x noname, 1x PowerWidow, 2x AK-48) odvézt do skleníku. 3 Red Dwarfy dostaly koňský hnůj a 2 dostaly dávku guana. Záměrně jsem nedával všem guano anebo všem hnůj, abych mohl porovnat rozdíl. Jedna P-W byla přesazena do většího (asi 8l) květináče.
Mám dotaz na někoh, kdo už úmyslně opyloval. Cjtěl bych opýlit jednoho red dwarfa abych měk nějaké semena, ale ještě jsem to nikdy nedělal a ač jsem hledal, tak jsem o tom tady nenašel žádný threed. Otázka: není už na to un RD pozdě? Pokud někdo víte o nějakém takovém threedu, budu rád za odkaz.
1. AK-48
2. P-W I.
3. P-W II.
4. Red Dwarf - malý detail. Rostou už asi 44 dnů. Údajně se mají sklízet 2 měsíce po výsevu, což by znamenalo že mají před sebou ještě asi 20 dnů, tak uvidíme.
5. Detail R-D.
Za ten týden se nic zásadního nestalo, jen se zhoršilo počasí, slunko moc nesvítí a vypadá to že by mělo zase svítit až od středy. Red Dwarfy už jsou v květu. Kytky co měly jít do skleníku jsou ještě pořád na parapetu, protože se nevykutilo auto na převoz, tak snad co nejdříve. Akačko a obě PW budu od 1.7. zatemňovat, protože musí být do půlky září sklizené.