Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Kámo do té hliny určitě investuj to je pár kaček zbytek domícháš s perlitem,pískem,ornicí a hovnama a určitě se ti to víc vyplatí než když ti kytky zbytečně selžou na zemině....200 Kč ti neublíží ne?
No vidíš,to jsem ti chtěl poradit,ale čtu až teď-rozhodně je lepší půdu upravit pro pěst-PH a živiny,než nosit substrát do takových hor!
A taky jak by to asi vypadalo,když by tě někdo viděl s 5-ti pytlama na zádech? ! -To by si asi někdo zase počkal na podzim
Jinak to místo v té smrčině se mi na pohled taky zdá hrozně suché a ta mlha co od tama jde je asi po dešti,nebo po ranní rose ,jak se tam opře slunko,tak se prudce zahřeje a páří.
Ale to musíš vědět lépe ty,když tam bydlíš!
Asi by ti to tam ze začátku schlo,tak jak na tom kopci loni,a furt bys tam musel chodit.
Místo 2-skus radši nějaký remíz,nebo kukuřičné pole,nebo tak...
Ahoj. V takychto kriakoch sa večinou zdržuje diva zver ako su srnky a jelene.
Niekedy prideš a nebude žiadna rastlinka.
Viem očom hovorim neraz idem pozriet na moj flek a vyleti s kriakov nejaky jelen tak sa zlaknem ako hovado že ma niekto našiel
Odporučam ti aby si si to nejak poistil, tu som čital že su dobre vlasy tak nejake obetuj
Dve rastlinky som odniesol v kvetináčoch pred dvoma týždňami do ihličnatého lesa a štyri do miestnej hliny v kriakoch....
Po dvoch týždňoch, počas ktorých bolo každý deň zamračené počasie sprevádzané brutálnym dažďom, dnes vyšlo konečne slnko -- tak som to bol omrknúť na obidvoch miestach...
V ihličnatom lese som po príchode našiel dve rastlinky, jedna bola vyvrátená... Zistil som že jedna z nich má na vršku guľe... Hňed som ju zlikvidoval...ako je možné že tak skoro ukázala pohlavie ?...hmm...druhú som musel podoprieť lebo sa ohla keď bola prevrátená... nasleduje foto
nazdar , mne sa stalo to iste vcera ked som bol pozriet poličko , tiez som nasiel asi 20cm samca , a to koli tomu ze ked som tam bol naposledy , tak trava okolo rastlin mala 5cm, no vcera po 2tyzdnoch mala uz asi 30cm a rastlinky nebolo vidno . Takze mali iba par hodin svetla , ako na jeseň... podla mna preto ... ale vidim ze tebe tam slnko dost peče , tak newiem , no pozri sa ci ti tam nieco netieni .... alebo mas NO NAME autoflowering semena
Zdar ...chlapi nie je to žiadným tienom je to normálny proces rastlinky kedy ukáže pohlavie, to sa môže stať kedy kolvek jak v mladom tak v staršom období rastu.
A držím palce cus
PIC
Power [▂▃▅▆] 100%
Energy [▂▃▅▆] 100% Parfumy RQS Special Queen 014 Prečo ludia pijú a Soferujú. Ked môžu huliť a lietať?
rastlinky rástli mesiac za plastovým oknom kde svietilo do dňa max. 8 hodín svetla...tam som asi spravil chybu a vôbec ma to vtedy nenapadlo...
Takže štyri rastlinky v kriakoch majú do 8cm za 14dní von vôbec nepodrástli akurát stratili farbu a trošku sfialoveli... Jedna z nich ukázala vajcaaa...
No a nakoniec rastlinky ktore sú zatiaľ ešte na okne... Taktiež som zlikvidoval už dve ktoré ukázali guľe, ostalo mi ich tam ešte šesť... Ale niečo sa z nimi začína diať...listy sa krútia (ako keby sa chceli samé ubaliť ) a dosť listov je žltých no neviem prečo...skusim začať hnojiť, a dnes som presadil do kvetináčov,.. do dnes boli v kelímkoch od jogurtov možno mali aj korene už málo miesta...
Na poslednej foto klony ktoré kvitnú dnes asi 50. deň ....bude na brko ?
Ty fialove sou zmrzle, ty ostatni vypadaji prelete, v malem kelimku jim stala voda, ta tvoje hlina taky nevypada vubec dobre. Na tom poli co tam delaji ty kamene, to sis s tim mohl pohrat.
Ty posledni sou nakvetle, patrne malo svetla a hodne nizke teploty, celkove katastrofa, at se dari
Fantasie : no preliate sú určite, veď som predsa písal že tu posledné 2 týždne vkuse pršalo... aa "nakvetle" tam nieje nič, v príspevku 27. je napísané že na poslednej foto sú "mikro klony"...