Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
jo řekl bych je to přeně jak řiká Rascal. seminko by mělo v nejbižší době puknout a začit kličit. ztmavnutí je normání, mě se to tak stalo snad u každého
Souhlasím s White Rhino 666 ztmavnutí semínka je upně normální ve vatě. Mě taky dycky ztmavnou a puknou a sou na světě. Sem zvědav jak se ti bude dařit:-)
Ahoj.Přináším report.Takže semena durban poison x bluebery.....sklamání.Hulení to bylo luxusní ale semena jsou shit.nejprve 2 dny ve vatě.poté vhozena do nádobky z neperlivou vodou.Zatím nic.počkám 3 dny a poté to bude pohádka jen o swetkilleru.Ach jo!Ale nebudem jsi kazit náladu.Sweetklilleři jsou best.Na můj vkus jedou rychle.Jsou tak malí a už je miluju!
Jinak dík moc za karmu kterou mě někteří členové obdarovaávají..ani nevím zda jsi ji zasloužím.
Ahoj.vyřešil jsem to tak žee jsem špičky semínek opatrně náštípl pinzetou.Jen trošku.A dneska odpoledne už vydík klíčky.Už jse lebedí v kelímku.Starost mě ovšem dělá jeden SK.Zdá se mě že je na něm plísen.Prostě ze spoda je na něm něco modro-šedivo-fialového.Asi plýsen.Fotky budou az najdu foták.
Tak přináším foto.Buhužel mám velmi smutnou zprávu.Semena Blueberry x Durban Poison to bohužel nepřežila.Tak to tu bude pouze o LK.Kytičky jse mají pěkně.Doufam ze nevadí že jsem odstranil ty petky.Myslím že jse tam akorát pařily ve vedru a vlhku.
Jinak jsem dal klíčit 2 další LK aby nebyla nuda.Co jsem tak koukal tak jsem koupil zbytečně moc velké květináče.Viz foto.Ale přijde mě že jsi to tu píšu pro sebe!Ahoj
Ahoj.Po delší době upload.Jedna kytka roste výborně.druhá má nějaký zásek.Ana jako roste ale hrozně pomalu.Dále jsem dal klíčit další dvě semena SK a ted jsi lebedí v kelímku.Jeden pude pro kámoše a druhej pro mne.Ahoj a díkuju za karmu.
Cau, muzu se zeptat jak sou kyticky stare?
S presazovanim bych jeste pockal, at v tech kelimkach udelaji peknej korenovej system.
Klidne na ne dej zase ty petky, ve vysoke vlhkosti porostou rychleji
Původní příspěvek od Seky Cau, muzu se zeptat jak sou kyticky stare?
S presazovanim bych jeste pockal, at v tech kelimkach udelaji peknej korenovej system.
Klidne na ne dej zase ty petky, ve vysoke vlhkosti porostou rychleji
Myslím že tak 7-8dní.Planuju tak do příštího pondělí.Petky bych na ně dal ale potom je nebezpečí že se skácí.Prostě je vítr smete(vlastní skušenost).
Dále bych rád řekl že jsem začal výrábět hnojivo.Dal jsem asi 100-150g granulovaného hnoje do 250ml.Mám to ve flašce od piva a je to bezpečně přikryto květináči aby na to nemohly řasy!Ahoj
fotodokumentace!!Ale nejspíš si to píšu pro sebe.Takže za pár dnu je budu přesazovat.Hnojivko už zraje.Jinak nic nového.Slunce ja na balkoně asi od 8-9h ráno až do 17:30-18:00 večer.Jo a myslíte že jim mohu nalít trocha mnamky(Hnojiva).Jedná jse o granulovaný hnůj ve vode.Zdar