Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Fotogalerie pod Sluncem » Zatemnovaný balkon 2010 a Sweet Killer
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2 3 4 »
Autor
Téma 
Rascal33
Stálý Člen

Karma uživatele Rascal33 - 63% Pěstitelská

Příspěvek č. 17

hmm tak to jsem nikdy nesledoval.. ale je možné, že ta slupka ztmavne proto, že cele to seminko navlhne a napije vodu...

a navic snad rodice nejsou vcerejsi, musi jim byt jasme, ze z toho konopi asi nebudes plest lana :cDD

This is the end, my only friend the end...

ACTUAL
Rascal33's OUT 2k14

SMOKED OUT...
Rascal33's annual 10th IN 2k14

Rascal33's Power Plant, Durban Poison, Jack Herrer, OUT 2k13

Rascal33's Power Plant + Durban Poison by Dutch Passion 2k12

Rascal33's Amnesia Haze SCROG @ 220W CFL

Rascal33's IN + OUT 2011 Mandala #1, Safari Mix

Out & In 2010 Mandala #1, Purple, Pure

Sezona 2009 s Mandala Seeds (Mandala #1, Purlpe #1, Safari Mix)

The Pure Rascal's OUT 2008
R@scal's Jack Herrer @ Envirolite 200W
Rascal's The PURE @150W Bonsai indoor
R@scal's MANDALA Hashberry & Speed Queen @ Envirolite 200W Red

STUFF
IsoPropylAlkohol Hash
Oblíbená trika???
Kufr na bong, model Basic
Kufr na bong, model De-Luxe

Old Post 17-04-2010 v 20:24 PM
Rascal33 je offline   Profil uživatele Rascal33   Find more posts by Rascal33   Foto galerie člena Rascal33   Click here to Send Rascal33 a Private Message   Add Rascal33 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
White Rhino 666
Stálý Člen

Karma uživatele White Rhino 666 - 44% Pěstitelská

Příspěvek č. 18

jo řekl bych je to přeně jak řiká Rascal. seminko by mělo v nejbižší době puknout a začit kličit. ztmavnutí je normání, mě se to tak stalo snad u každého

smrt .. jako jediný účel života

Old Post 17-04-2010 v 21:04 PM
White Rhino 666 je offline   Profil uživatele White Rhino 666   Find more posts by White Rhino 666   Foto galerie člena White Rhino 666   Click here to Send White Rhino 666 a Private Message   Add White Rhino 666 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 19

Souhlasím s White Rhino 666 ztmavnutí semínka je upně normální ve vatě. Mě taky dycky ztmavnou a puknou a sou na světě. Sem zvědav jak se ti bude dařit:-)

Old Post 18-04-2010 v 17:48 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
High
Rumová víla

Karma uživatele High - 47% PěstitelskáKarma uživatele High - 47% PěstitelskáKarma uživatele High - 47% PěstitelskáKarma uživatele High - 47% Pěstitelská

Příspěvek č. 20

Ahoj.Přináším report.Takže semena durban poison x bluebery.....sklamání.Hulení to bylo luxusní ale semena jsou shit.nejprve 2 dny ve vatě.poté vhozena do nádobky z neperlivou vodou.Zatím nic.počkám 3 dny a poté to bude pohádka jen o swetkilleru.Ach jo!Ale nebudem jsi kazit náladu.Sweetklilleři jsou best.Na můj vkus jedou rychle.Jsou tak malí a už je miluju!
Jinak dík moc za karmu kterou mě někteří členové obdarovaávají..ani nevím zda jsi ji zasloužím.

Old Post 19-04-2010 v 13:34 PM
High je offline   Profil uživatele High   Find more posts by High   Foto galerie člena High   Click here to Send High a Private Message   Add High to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Rascal33
Stálý Člen

Karma uživatele Rascal33 - 63% Pěstitelská

Příspěvek č. 21

nezoufej, nekterym seminkum to obcas trva dele, hlavne je nenech uschnout a a neztracej nadeji ;c)

This is the end, my only friend the end...

ACTUAL
Rascal33's OUT 2k14

SMOKED OUT...
Rascal33's annual 10th IN 2k14

Rascal33's Power Plant, Durban Poison, Jack Herrer, OUT 2k13

Rascal33's Power Plant + Durban Poison by Dutch Passion 2k12

Rascal33's Amnesia Haze SCROG @ 220W CFL

Rascal33's IN + OUT 2011 Mandala #1, Safari Mix

Out & In 2010 Mandala #1, Purple, Pure

Sezona 2009 s Mandala Seeds (Mandala #1, Purlpe #1, Safari Mix)

The Pure Rascal's OUT 2008
R@scal's Jack Herrer @ Envirolite 200W
Rascal's The PURE @150W Bonsai indoor
R@scal's MANDALA Hashberry & Speed Queen @ Envirolite 200W Red

STUFF
IsoPropylAlkohol Hash
Oblíbená trika???
Kufr na bong, model Basic
Kufr na bong, model De-Luxe

Old Post 20-04-2010 v 10:04 AM
Rascal33 je offline   Profil uživatele Rascal33   Find more posts by Rascal33   Foto galerie člena Rascal33   Click here to Send Rascal33 a Private Message   Add Rascal33 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 22

Zkus tam kápnout pár kapek peroxidu.Třeba to pomůže.

Old Post 20-04-2010 v 11:47 AM
High
Rumová víla

Karma uživatele High - 47% PěstitelskáKarma uživatele High - 47% PěstitelskáKarma uživatele High - 47% PěstitelskáKarma uživatele High - 47% Pěstitelská

Příspěvek č. 23

Ahoj.vyřešil jsem to tak žee jsem špičky semínek opatrně náštípl pinzetou.Jen trošku.A dneska odpoledne už vydík klíčky.Už jse lebedí v kelímku.Starost mě ovšem dělá jeden SK.Zdá se mě že je na něm plísen.Prostě ze spoda je na něm něco modro-šedivo-fialového.Asi plýsen.Fotky budou az najdu foták.

Old Post 20-04-2010 v 13:40 PM
High je offline   Profil uživatele High   Find more posts by High   Foto galerie člena High   Click here to Send High a Private Message   Add High to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
High
Rumová víla

Příspěvek č. 24

Tak přináším foto.Buhužel mám velmi smutnou zprávu.Semena Blueberry x Durban Poison to bohužel nepřežila.Tak to tu bude pouze o LK.Kytičky jse mají pěkně.Doufam ze nevadí že jsem odstranil ty petky.Myslím že jse tam akorát pařily ve vedru a vlhku.
Jinak jsem dal klíčit 2 další LK aby nebyla nuda.Co jsem tak koukal tak jsem koupil zbytečně moc velké květináče.Viz foto.Ale přijde mě že jsi to tu píšu pro sebe!Ahoj

Naposledy upravil High 21-04-2010 v 14:14 PM

Old Post 21-04-2010 v 14:08 PM
Slick-ace
Stálý Člen

Karma uživatele Slick-ace - 46% PěstitelskáKarma uživatele Slick-ace - 46% PěstitelskáKarma uživatele Slick-ace - 46% PěstitelskáKarma uživatele Slick-ace - 46% PěstitelskáKarma uživatele Slick-ace - 46% PěstitelskáKarma uživatele Slick-ace - 46% PěstitelskáKarma uživatele Slick-ace - 46% PěstitelskáKarma uživatele Slick-ace - 46% PěstitelskáKarma uživatele Slick-ace - 46% PěstitelskáKarma uživatele Slick-ace - 46% PěstitelskáKarma uživatele Slick-ace - 46% PěstitelskáKarma uživatele Slick-ace - 46% PěstitelskáKarma uživatele Slick-ace - 46% Pěstitelská

Příspěvek č. 25

Květníky cos koupil jsou v pohodě, pak už půjdou rovnou do těch 5L, jak píšeš na začátku? Přesazovat co nejméněkrát je ideální.

Já na takhle malejch ještě petky nechávám (uříznutý dna petflašek s otvory kvůli proudění vzduchu), ale žes je sundal nevadí, aspoň budou silný.

Budu sledovat,
ať se daří !

Pojďte si zahrát karetní hru BANG ! online.
Z obalu filmu Evil Bong2 : "In 3-D If Your're Stoned !"

Tok mých myšlenek je rychlejší, než proud mých slov.

Food Not Bombs

Old Post 21-04-2010 v 14:38 PM
Slick-ace je offline   Profil uživatele Slick-ace   Find more posts by Slick-ace   Foto galerie člena Slick-ace   Click here to Send Slick-ace a Private Message   Add Slick-ace to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Slick-ace! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 26

Nepišeš si to pro sebe, ja bych teda jel klony bejt tebou, takhle se může stát že ti zbudou tři samci a oči pro pláč.
Samozřejmě ti přeju samice!

Old Post 21-04-2010 v 14:57 PM
BaRl0Q
Stálý Člen

Karma uživatele BaRl0Q - 18% Pěstitelská

Příspěvek č. 27

HH aja uz idme nato :PP a mas kvetinace ako ja xDD

Old Post 21-04-2010 v 15:26 PM
BaRl0Q je offline   Profil uživatele BaRl0Q   Find more posts by BaRl0Q   Foto galerie člena BaRl0Q   Click here to Send BaRl0Q a Private Message   Add BaRl0Q to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
High
Rumová víla

Upozornění Rosteme,rostem! Příspěvek č. 28

Ahoj.Po delší době upload.Jedna kytka roste výborně.druhá má nějaký zásek.Ana jako roste ale hrozně pomalu.Dále jsem dal klíčit další dvě semena SK a ted jsi lebedí v kelímku.Jeden pude pro kámoše a druhej pro mne.Ahoj a díkuju za karmu.

Old Post 24-04-2010 v 08:22 AM
High
Rumová víla

Příspěvek č. 29

Ahoj.Tak tu mám další fotky.Zajímá mě za jak dlouho je mám přesadit.Planuju až budou mít 2 patra.jinak by jste sem taky mohli něco napsat!Ahoj

Naposledy upravil High 26-04-2010 v 13:33 PM

Old Post 26-04-2010 v 13:27 PM
Seky
Zahrádkář

Karma uživatele Seky - 56% Pěstitelská

Team Member: MOD

Příspěvek č. 30

Cau, muzu se zeptat jak sou kyticky stare?
S presazovanim bych jeste pockal, at v tech kelimkach udelaji peknej korenovej system.
Klidne na ne dej zase ty petky, ve vysoke vlhkosti porostou rychleji

Master SCROG System
Sekyho Outdoor
Dokumenty a drogy
Úžitkové, léčivé a exotické rostliny
Bazoš

Old Post 26-04-2010 v 13:48 PM
Seky je offline   Profil uživatele Seky   Find more posts by Seky   Foto galerie člena Seky   Click here to Send Seky a Private Message   Add Seky to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Seky! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
High
Rumová víla

Příspěvek č. 31

citace:
Původní příspěvek od Seky
Cau, muzu se zeptat jak sou kyticky stare?
S presazovanim bych jeste pockal, at v tech kelimkach udelaji peknej korenovej system.
Klidne na ne dej zase ty petky, ve vysoke vlhkosti porostou rychleji

Myslím že tak 7-8dní.Planuju tak do příštího pondělí.Petky bych na ně dal ale potom je nebezpečí že se skácí.Prostě je vítr smete(vlastní skušenost).
Dále bych rád řekl že jsem začal výrábět hnojivo.Dal jsem asi 100-150g granulovaného hnoje do 250ml.Mám to ve flašce od piva a je to bezpečně přikryto květináči aby na to nemohly řasy!Ahoj

Naposledy upravil High 26-04-2010 v 18:32 PM

Old Post 26-04-2010 v 13:52 PM
High
Rumová víla

Příspěvek č. 32

fotodokumentace!!Ale nejspíš si to píšu pro sebe.Takže za pár dnu je budu přesazovat.Hnojivko už zraje.Jinak nic nového.Slunce ja na balkoně asi od 8-9h ráno až do 17:30-18:00 večer.Jo a myslíte že jim mohu nalít trocha mnamky(Hnojiva).Jedná jse o granulovaný hnůj ve vode.Zdar

Old Post 28-04-2010 v 12:45 PM
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 01:12 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2 3 4 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás