Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
na vsetky daj flase...nejake spajle ku nim daj...popripade im urob maly parnicek...ak prezili toto hnusne pocasie ktore bolo tieto dni tak uz preziju viac menej vsetko co sa pocasia tyka ...substrat mam Agro travnik+trosku perlitu..perfektne drzi vlahu...je vzdusny..a rastlinkam sa v nom krasne dari...vidno na korienkoch nehnoj skor ako po dvoch tyzdnoch..zacinaj s tretinovou porciou a postupne zvysuj ale to uz tu bolo vsetko napisane na forku ja tiez cakam na krajsie pocasie..lebo toto stoji za prd...drzim palce
flasky su uz skoro na vsetkych neni su tusim na dvoch lebo uz som nemal flasku a uz sa opieraju o mini konariky a hnojit budem az ked to bude mat nejake 3 poschodia polovicku rastlin chcem hnojit chemicky a polovovicu na prirodno uvidim co stoho bude....
konecne troska zasviettilo slnko tak som siel pozret moje deti po tych dazdoch nebolo nastastie nic porusene iba troska podrastli.... zo 4 rastlin rovnakeho povodu maju 2 fialovy vrch cele 3 poschodie sfialovelo neviem co to znamena ale uvidi sa
toto blaznive pocasie ma uz naozaj sere 12 rastlin vonku a uz som pri nich nebol asi 10 dni nech to uz kurva prestane lebo ma doma jebne ked ich nemozem vidiet:-(
dnes som sa konecne dostal k rastlinam jedna ma prekvapila od poslednej navstevy narastla asi aj o 10 centimentrov comu som nechapal a je naozaj pekna len je vykrivena kvoli tomu ze bola prikrita s flaskou a flaska bola moc mala....a ked rastliny prezili toto pocasie tak uz musia prezit naozaj vsetko okrem lopkarov ale to sa dufam nestane:-)
dnes som bol pozret na mieste rastlinky pekne narastli..... som aj mierne prvy krat pohnojil chemickym hnojivom momentalne je na mieste 10 rastliniek a asi 5-6 je naozaj peknych
konecne prestalo po 5 dnoch prsat tak som siel ceknut... toto hnusne pocasie nastastie prezily vsetky rastlinky niektore rastlinky dostali trosku zihlavy ostatne su bud este moc male alebo dostanu v nedelu chemicke hnojivo na mieste ich je momentalne 10.... dve kvetinky v kybloch som prelozil na kamaratove miesto kde svieti slnko ovela dlksie ako u mna....
fotto1,2-najkrajsia rastlina (uz po zastrihnuti) ktora dokazala zvladnut trojitu davku hnojiva kvoli tomu ze som zle precital navod len dufam ze nebude samec....
foto3-tato je zase v cistom hnoji bal som sa ze sa spali ale rastie ako z vody
foto4,5-na kamaratovom mieste ale nakoniec tam zostala rastlinka vtom bielom kybly kvoli tomu ze na tom strome lepsie sedel...