Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdarec. Mas to pekny. Ted neprostrihavej urcite. Ale ja uz bych prepinal v kazdem pripade. Listy zacni prostrihavat az se ti zacnou delat sisky a to tak, ze ani nervi cele listy, ale jenom ustrihavej ty casti ktere budou stinit siskam. Cim mene listu ostrihas, tim lip!!! Ale urcite jich par zmizet musi...kor v takove bushi.
Původní příspěvek od Dany22 OK dens budu přepínat. Jak často proplachujete vodou s enzymama? Já jsem to zatím dělal takto :
2xhnojení
1x proplach
a tak pořád dokola.
Taky proplachuju každou třetí zálivku..
Krásně ti to šlape,paráda..
Co se střihání listů týče,sou tu dva tábory,střihající a nestříhající..
Já jsem emigroval z prvního do druhýho tábora po prvním growu..Když kytkám bereš listy,oni se je hned snaží nahradit a hodně se zalistní i palice..Ale to je nejlíp vyzkoušet obojí,abys měl srovnání..
Teď v druhým kole nestřihám vůbec nic,jen sem po nakvetení oholil mrzácký spodky a paličky rostou i ve stínu,úplně v poho..Tak uvidíš,je to na tobě.. Pic, V.
Zdar a sílu. Dnes je sedmý den v květu a tak zase něco přihazuji. Přepínal jsem po 27 dnech v růstu. Jinak při přepnutí na květ jsem všechny holky vyndal a prostříhal trochu spodní listy, ale věřte mi že to není vůbec znát. Stále džungle jako blázen. Jinak holky dostávají 500ml vody / kytka + 2,5ml/1l terra grow + 2,5ml/1l terra bloom a řekl bych že si zatím čvachtaj.
Trochu mě trápí vlhkost, protože v místnosti kde mám box je asi 60%, takže v boxu mi nespadne pod 50% což pro květ nebude ideál. Bohužel odvlhčovačku nemám a v místnosti se nedá ani topit.