Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
podle me situace zustane uplne stejna jak byla doposud. Nejake prohlaseni NPC, to je jenom jejich prace. Ale mimochodem vzdycky jsem si na huleni vybiral mista nekde trochu bokem... nikdy mi nikdo nic nerekl. Nemam rad huleni v davu nebo nekde v masakr centru .
edit: btw Policie obecne by mela resit veci, ktere lidem pomuzou nebo jinak je ochrani pred nejakou ujmou... To zas jednou nejaky chytrak vymyslel piiicovinu aby se zviditelnil...omg, nestacim se divit, to je hnus velebnosti.
edit2: buzerace a nic jineho nez buzerace... to same jak dostat v 50tce pokutu za 55 km/h ...
to sou blbci ty zakonodarci u nas, oni dou jak psy proti marihuane, pac vedi ze je rozsirena mezi spousty lidickama, jen aby mohli ukazat verejnosti jak tvrde bojuji proti tzv.Narkomanum a lepsimu ziti v te nase prevracene republice, ale to ze jen u nas v bloku 3 lidi vari a prodavaji pervityn to nikomu nevadi?:!!!!!, ale to ze si clovek pracujici, kteremu z platu strahavji takove nekrestanske dane z kterych plati ony policisty kteri pak jdou pri sve duchaplne obchuzce buzerovat lidi kteri si chteji po praci oddechnou, odreagovat se, tak si de dat nekam pivko a jointa, a oni maj tu drzost jeste za tebou prijit a chtit nejake penize, KAM TEN SVET SPEJE.-(
No to bude zajímavý. Balím si cigára z tabáku a už několikrát se mě (evidentně chytrý a zběhlý) policista při nějaké konzultaci, vidíc mé cigáro, zeptal :"... a pane, co to kouříte? To je TA ...... marihuana??
Představa, že by mě podobně chytrý policista začal šacovat poté, co sem kolem něj prošel nenuceně s cígem......? .... a třeba by i něco na špeka našel....? .... a pak stačí jen jeho svědectví a mé argumenty = 0???
To bych asi těžko udržel nervy na uzdě!
krasa ty poblitý zastavky od zevlu z flaskou ,krasa koukat na smahokedry co všude kradou ,,u nas kokot vobral benzinkarku o 3000 litry z kasy ona zavolala benga a co myslíte??? v klidu si beha vzfetlej dal venku a me ma nekdo prudit za to ze hulim___:::"?jen další nastroj jak snížit deficit co ty nase prasatka vyžraný tak prohlubujou ..a co přikazat chodcum helmy a spztky...kokoti jirko kde je pivo za 2kačky
no my sme nedávno vydedukovaly že kdyby šlo fakt do tuhýho tak z toho špeka utrhne někdo filtr a sní to ale to je plán B kdyby plán A nevyšel (rozšlapat, zahodit do neidentifikovatelné prdele)
těžko říct - není to reakce na to že si hodně lidí naivně myslelo že to je legální? takže zas za to můžou canna-debilové asi
to je pravda znam jednoho co si mysli jakej neni rasta a chodi mezi lidma z brkem-demence provokace...ja si hulim v klidu doma tak mi hrozi max blbi keci bud od ženy nebo od mati....coz je nekdy mozna horsí jak 15000kc
me vcera policajti udelaly docela radost...vyjdem si pred hospodu na brcko uz docela dost na kasi tak v pulce brka fizacky auto vystoupjej 2 jdou k nam a ptaj se nas proc si nejdem zakourit dovnitr tak sem mu odpovedel ze tohle se vevnitr kourit nesmi potahl sem z brka a fouk to smerem na ne policajt se pozasmal odpovedel mi aha otocily se nasedly do kary a odjeli asi sme zrovna kaply na spravny 2 chlapky v praci
Původní příspěvek od _Dr.Skunk_ me vcera policajti udelaly docela radost...vyjdem si pred hospodu na brcko uz docela dost na kasi tak v pulce brka fizacky auto vystoupjej 2 jdou k nam a ptaj se nas proc si nejdem zakourit dovnitr tak sem mu odpovedel ze tohle se vevnitr kourit nesmi potahl sem z brka a fouk to smerem na ne fizl se pozasmal odpovedel mi aha otocily se nasedly do kary a odjeli asi sme zrovna kaply na spravny 2 chlapky v praci
hehehe to je dost huste...jsi asi z nejakeho mensiho mesta, ci vesnice ???
hehehe to je dost huste...jsi asi z nejakeho mensiho mesta, ci vesnice ???
trochu ses trefil nebudu uvadet presne jmeno kvuly bezpecnosti ale nase male mestecko ma zhruba 20000-25000 tis obyvatel a musim rici ze policie co se tyce hula byla vzdy v pohode
mam snima takovejch zazitku
Páni, zlatej Komorous... Však se stačí podívat na ten díl Máte slovo, kde mistr Frydrych hovoří a je vidět, že je to vystudovanej mimoň s dost represivitníma sklonama.