Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
cestovanie je pre mna droga , pred 2 dnamy mi volal kamoš , že nad čím špekulujem , lebo si je istý , že niečo plánujem a gúglim ako besný..
sedíš v laose v krčme , popíjaš pivo , máš ten najkrajší výhlad na svete , pofajčíš večer opium , nejaké to seno ...čo viac treba k životu ... v zahraničí viem všetko zorganizovať len títo slovania sú pomalí a leniví a drahí..
zoberte si 2 tričká , tenisky a plavky , papieriky , prípadne kotol ak ste frajery
[QUOTE]Původní příspěvek od gona
[B]kazda trava ktora sa vyskytuje v prostredi kde ju fajcis a mas ju od ludi zo vztahom k nej je najlepsia mozno len si nevieš užit okolnosti alebo bereš od nespravych ludi ktore ta rozptyluju a nemožeš si užiť stav naplno...na jednej strane milujes cesko a jeho travu na druhej nemas rad slovanov a ich sluzby....chccel by som s tebou zahulit jak pojdes cez brno...
aa este som si vsimol ze stoned zacina prechadzat obdobim kde sa konci jeho rebelstvo a zacina pokora ja viem toto ked si vsimnes napises nieco velmi rebelske co uisti aj mna ze si mysilm špatne....hehe tak rozdielny a pritom sme tak rovnaky)))
zdravim dospelaky !
je to krasa procitat si takove poznatky a dojmy.
mam zatim malo malo let a doufam, ze me ceka takove dobrodruzstvi, o kterem citavam. Citavam o nem napriklad v cestopisnych knihach .. http://www.volvoxglobator.com/knihy...orient.php#jaci .. a za par mesicu, po maturite, o nem budu snad citavat v mem vlastnim deniku
už to je isté .. o 10 dní som v Mexiku ...problémy mám strašné s kamarátkou... povedal som , že zapltatím .....nedá sa a som zas zviera ..
ozvem sa z Mexika
j
benji chaouat
ad 1 si indiskrétny
ad 2 použi hladanie
ad 3 teraz skrz tú cestu trpím
ad 4 v Mexiku som bol 35 dní a ked sa naserem tak si tam kúpim byt..
ad 5 .......len starnem a chcem sa niekde usadiť....som o 10 rokov starší ako Hlava ...tolko k tomu
zjebal ma moj 81 ročný otec , teraz ma poslala do pi.e moja 26 ročná priatelka ,co som s nou min 5 rokov...to mi povedala matka.. a je o 20 rokov mladšia s lebo venčí psa a musí mi povedať , že som 3 týždne doma z Indie a idem zas preč ....a mám tam kludne ostať bývať ..aj v Brazílii som si hladal byt ...tak aspon tu ma nechajte trošku dýchať
jaman
Bandita....idem sám , beriem len kotol a budem sa tam prihlúpo usmievať ... ver mi že mám aj ja problémy ..bežné , ludské a viem trpieť a byť nešťastný ..ja nie som nejaký bezcharakterný politik ...nemám rád ani ludí ..uvidíme ako to dopadne ..vo Varanási mi bolo zle a dúfal som , že aspon ma tam spália s tým santalovým drevom..
bol som aj aj na jamajke ..su krajšie a lacnejšie miesta....a tá tráva je zas len seno..nedá sa porovnať z toho klonu blue tooth 3 , čo som od H..vypestoval
jaman
...no tak uz je čas Tě pořadne zhulit , hele , ted jsem se polepsil a cekam az mi řeknes kde te mam vyzvednout a jedes k nam do utulku , uz jsem jednou sliboval , ted se to stane ,,,,,kurva fakt!!!!
Hlava ...máš pravdu..často to vyrieši tráva ..potom prídem nato , že sa znervoznujem zbytočne ...a že život je krásny ..iste sa tam stretneme ....Hlava necítim sa dobre a tie indiky ma len zabíjali ...vyvolávali vo mne paranoju ...potrebujem isť preč ...zas to bude plné semien a nebudem vedieť chodiť ...nevadí ..mexická kuchyna je výborná a ludia sú ok..Praha je krásna ..