Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
neviem si predstavit ako by mohla rastlina dlhodobo zit bez tmy (24/0) . Ved predsa proces fotosyntezi ako zakladny zdroj energie ma 2 fazy - svetelnu a tmavu. Pocas svetla zachytava svetelnu energiu a viaze ju do ATP a pocas tmavej fazy zachytava CO2 a vyraba cukry (zdroj energie) - tieto sacharidy potrebne pre zivot vznikaju v noci !
ani je dlouho bez tmy neplanuju nechat . kazdopadne sem nasel na jednich www, ze seedbanka opravdu doporucuje svitit 20/4, takze bych se chtel omluvit planterovi, ale priste mi to podloz a nemusime se dohadovat prez 10 postu
jinak jedno semeno sem zabil, vlozil sem ho moc malo hluboko do rockwoolu a kdyz sem si toho vsimnul, chtel sem rostlinku prihrabat hlinou, ale zlomila se mi . takze mam opet jen 4 kytky
a dalsi update. zatim se toho nedeje moc estra. holky rostou, ale na to, ze maj uz 7 dni mi prijdou trosku maly. zaroven zalito vodou upravenou na Ph 6,5.
jeste je necham do 1.4. a pak je zacnu ohejbat. planuju ty kytky udrzet 10cm vysoky .
tak to musi bejt 2x vetsi nez naposledy... bych byl hodne zklamanej. holky planuju hodne ohejbat. spis jejich rust povedu rovnobezne se zemi (nejak se mi plete vertikalni a horizontalni ) A uvidime co z toho bude
EDIT : svetla mam ve vzdalenosti max 3cm
a jedu je 20/4 a pojedu je tak celou dobu
Tak to se těším na výsledek jinak přeju hodně štěstí s nirvínou já měl předposledně kliku u ICE aji tet nebyla nejhorší ale blue mystis byla krize bylo sice s každe kiti 35g ale muselsi spálit 3skla abys měl ten praví stav no nic pak dej smoke report a uvidíme jak je to stou nirvánou
Původní příspěvek od Klamath tak to musi bejt 2x vetsi nez naposledy... bych byl hodne zklamanej. holky planuju hodne ohejbat. spis jejich rust povedu rovnobezne se zemi (nejak se mi plete vertikalni a horizontalni ) A uvidime co z toho bude
EDIT : svetla mam ve vzdalenosti max 3cm
a jedu je 20/4 a pojedu je tak celou dobu
zdar no tak si přece dal 20/4 jinak budu sledovat ted valim 3xtop 44 a ty sou uz poradne ohejbany rostou horizontalne ke kvetnikum
Kratkej update: holky sem zase odvazal, protoze vypadaly, ze se jim to nelibi. normalne mi zezloutly . jedinej bonus je ze se mi ta kytka rozvetvila , takze napul uspesnej pokus. Z kazdy ted roste 6 novejch vetvi + jedna puvodni..... budu to muset jeste trosku prosmiknout....
foto zejtra nebo dneska vecer. nestiham
foto 2 nebo 3 dny stary. zase sem prelejval (proto tak zluty listi , snad se mi prite povede to neprelejvat ), ale hlavni je to, ze sem se snazil o LST a to sepovedlo...