Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
No začiná se to nák komplikovat jelikož se asi na mě člen z G vys.al stím odtahem a pacháčem tak se to začíná dost smažit ke všemu jsem dneska přijel do G shopu o minutu dýl a už měli zavřeno takže nemám ani hnojky = ( Do neděle musim odjet a vubec newim jestli to holky přežijou jelikož pozoruji nějaké nesrovnalosti na listech (zatím asi 3 lístky) začinají schnout a trochu žloutnout zatim nic extravagantního ale bojím se aby to bez hnojiv a bez odtahu do pondělí přežili pak to bude snad good lístky vyfotim v neděli když se to zhorší zatim to není nic hroznýho to je určitě tim teplem, inak zalitý jsou dost Zatim
nejdřive jsem byl pak jsem ale poznal a tet jsem ale snad ztoho brzo nebudu do ty doby budu stejně a pak jsme =D
Takže jsem stihnul koupit hnojky a rovnou jsem jim trochu naordinoval = )
Nafotil jsem ty nehezkný listy a doufám že si to jen řiká o živiny inak jsou trochu povadlí asi tím teplem nebo nedostatečnou vlhkostí (se domnívám) takže jsem tam dal misku z vodou a řek bych že to není špatný deně se ta miska vody vypaří.
V pondělí tam nainstaluju ten odtah z pacháčem (už je na poště) ale dnes už to nestíhám a odjíždím tak snad to přežije .... Ps: co řikáte na volbu hnojek?...Peace
1)Bubble Gum
2)nebula
3)celek ´= D
4)hnojky
5)SSH
nejdřive jsem byl pak jsem ale poznal a tet jsem ale snad ztoho brzo nebudu do ty doby budu stejně a pak jsme =D
zdravim
neni to uplne dobre videt pod tim sodikem, ale nejspis uy nemely z ceho zit, ale meli by se vzpamatovat, i kdyz na tej posledni fotce, to uz je fakt velka chudinka...
snaz se ted co nejvic zvysit vlhkost, kort kdyz jedes pryc...ale trochu se bojim, ze az prijedes a otevres box, ze te tam moc radosti cekat nebude
priste si tohle musis vyresit predtim nez zacnet pestit, ty zasadis do kokosu bez zivin a nemas hnojiva a dokonce ani odtah...
kolik tam mas teplotu a vlhkost? nebo to taky nemeris?
hnojky nemam vyzkouseny, ale Bcuzz jsou kvalitni hnojiva...
jinak pekny bongo mam taky Zoom, akorat Killer AK 47
Tak aspon stěma hnojivama jsi mě mpotěšil = ) no vlhkost a teplotu zatim neměřim male už se na tom pracuje inak mam dom luvený hlídaní spon sem tam otevřít box a provětrat inak ta poslední kitička (ssh) má takhle ubohý listy jen ty 2 dole ty nahoře jsou v pohodě ale bohužel to není vidět příště je nafotím lépe a to že jsem se uplně nepřipravil máš pravdu ale zkusim to dát všechno dopořádku. Inak jsem je tetka hnojil tak snad až přijedu bude to lepší a nebo možná horší to se uvidí
Novinky : Všechny rostlinky až na Jacka byli zastřihnuty (fim technologii) tet je to na nich snad se rozvětví = )
Byl konečně nainstalován odtah (viz. dole) a musel jsem si zahrát trošku na kutila jelikož mě uplně nepasoval do boxu větrák tak vidíte jak sem to vyřešil a řek bych že to je OK = )
Zatim byli zality 3x hnojivy (menší dávkování) aby to snima hned nešlehlo = D
Jediná kdo mě dělá věčí problémy je ten Jack, nevýte někdo od čeho má takové listy?
1) Nemocný Jack H.
2)Jack+c4 (viditelný rozdíl)
3)nebula + SSH
4)C4 (jediný ošklivy list na celé inak krásné rostlince za radu budu vděčný =)
5)Společná fotka z domova = D
No to je dosti možné protože sem tam ten odtah namontoval před chvilí ale celou dobu sem se je snažil co nejvíc ochlazovat, tet už by to mělo bejt v pohodě teplota klesla téměř okamžitě po zapnutí větráku = ) No a abych pravdu řek teplotu,vlhkost,Ph ani Ec neměřím (do odvolání )!!!! Vym že sem magor ale tet není čas ani peníze na další investice a abych pravdu řek tak si myslim že už nebude nák víc potřeba když už tam mám odtah ten to krásně saje takže už se moc nestresuju = D Peace a sem rád že aspon někdo sleduje a myslíš že Fim rozdejchaj?
No za větrák i z pacháčem jsem dal 900,- i z poštovným a regulátorem = D a abych řek pravdu na první pohled mě taky šokoval hlavně jak byl zasranej = D jsem to pucoval asi 2 hodiny = ) ale za tu cenu mě to příde v poho inak jsou vysoky kolem 20 - 25cm
Eště pár fotek C4(35cm) a celek´= )
Myslíte že už mam přepínat? Já bych řek že to chce a dneska už to chci nechat na 12h co myslíte? Jak vidíte tak c4 dost přerustá zbytek, myslíte že to je velkej problém?
PS. zejtra měřim teplotu a vlhkost takže dodám informace až zítra = D PEACE
3 DEN KVĚT
Takže mě nikdo neporadil tak jsem to po 12 dnech rustu přepnul (ikdyž mě přišlo že brzo ale snad ne). Kamoš mě pučil teploměr z vlhkoměrem a je tam v noci kolem 21c ve dne kolem 25c a vlhkost se pohybuje kolem 40-50% je to ok?? Eště mě kámoš přinesl nějaký postřik na listy od biobizz (leaf coat) tak to tim trochu rosim ale vubec nevym k čemu vlastně je a jak často se má aplikovat tak budu rád za radu = ) hážu par fotek celku v boxu tak se omlouvám za kvalitu ale nechtělo se mě to vyndávat z boxu = ) dík za pochopení
PS.: děkuji trubici za první (a ne snad posledni ) k+ = )
Nestras porad ty kytky tim bongem... Jinak respekt jid do kokosu hned prvni indor...Prepnuto...tak ok si myslim....Ja cekal,cekal,cekal.....a ted mam v boxu tak 5cm.....
= D Proč je ten kokos tak ryskantní?Mě nepříde že by to byl věči problém spíš mě to příde lepší než předhnojený substráty ale sem začátečník takže se třeba mýlím = )
Eště se chci zeptat jestli je normální zalívat 5x do týdne? A přidávám hnojiva (+- podle dávkování) tak 3x do týdne ale vysychá to ukrutně a teplota je max 30c(za světla).
Za rady a komentáře budu vděčný = ) a máte někdo zkušenosti stim postřikem?