Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Fotogalerie Indoor » Darkroom-600w-SS,WW,WR,Ice
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2 3 4
Autor
Téma 
Host
Host

Příspěvek č. 17

a toto

Old Post 15-04-2010 v 19:00 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
cudas
Stálý Člen

Karma uživatele cudas - 64% PěstitelskáKarma uživatele cudas - 64% Pěstitelská

Příspěvek č. 18

Ahoj chci se tě zeptat v tom Dark roomu máš pacháč ? A pomáhá (teda jestli ti to nepropustí tu vůni).mimochodem ještě jednou díky ty už budeš vědět za co neměli chybu

pravda je tam někde venku,šel jsem ji hledat

Old Post 17-04-2010 v 17:21 PM
cudas je offline   Profil uživatele cudas   Find more posts by cudas   Foto galerie člena cudas   Click here to Send cudas a Private Message   Add cudas to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 19

nene pacháč tam nemám ....

Old Post 17-04-2010 v 18:00 PM
cudas
Stálý Člen

Příspěvek č. 20

hmm díky přemýšlím totiž o Dark roomu ... no uvidíme diky za odpověď

Old Post 17-04-2010 v 20:23 PM
cudas je offline   Profil uživatele cudas   Find more posts by cudas   Foto galerie člena cudas   Click here to Send cudas a Private Message   Add cudas to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 21

ale zkušenost s tím mám...
Ventilátor TT 125 S – 330/370 m3/h – Silnější motor
Koncový filtr 240 m3/hod Home
dvě sklizně v místnosti 1,5x1,5m...a fakalo to dobře...

Old Post 17-04-2010 v 20:36 PM
cudas
Stálý Člen

Příspěvek č. 22

jo díky za odpověď , budu muset ten můj box po dojetí vyrušit.A pořídím si nový .A pár věcí k tomu .Mám to v menší místnosti takže hlavně ta vůně nesmí být moc cítit.

Old Post 22-04-2010 v 07:57 AM
Dany22
Stálý Člen

Karma uživatele Dany22 - 91% PěstitelskáKarma uživatele Dany22 - 91% Pěstitelská

Příspěvek č. 23

Jak mas vysoko lampu nad kytkama?

Old Post 22-04-2010 v 08:55 AM
Dany22 je offline   Profil uživatele Dany22   Find more posts by Dany22   Foto galerie člena Dany22   Click here to Send Dany22 a Private Message   Add Dany22 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 24

tak 25-30 cm (od vršků kytek pod lampou....teplota 28-30 u vršků) s tím že jsem stínidlo musel roztáhnout aby světlo šlo i do kytek na krajích....

Naposledy upravil 22-04-2010 v 09:17 AM

Old Post 22-04-2010 v 09:09 AM
Host
Host

Příspěvek č. 25

Tak 30 den květu...všechno jede v poho ....trochu jsem to protrhal aby se světlo dostalo i na ty s menším vzrůstem....
trochu řeším problém s tím aby se mi to ke konci nezačlo lámat ...těch pár dnů na růst a pak hned květ kytky se hrozně vytáhli..a jelikož jsem se zbavoval všech spodních větviček aby všechno šlo do vršků tak jsou to ted takove pruty s bambulema na konci...něco musim vymyslet ...samozřejmě uvítám vaše názory....

Old Post 23-04-2010 v 21:27 PM
Host
Host

Příspěvek č. 26

a zas night foto

Old Post 23-04-2010 v 21:42 PM
Host
Host

Příspěvek č. 27

35den květu..Tak tady to je ...zatim vše vypadá stejně .. čekal jsem trožku něco jiného ale ještě uvidíme

Naposledy upravil 29-04-2010 v 08:33 AM

Old Post 28-04-2010 v 20:46 PM
Host
Host

Příspěvek č. 28

noccc

Old Post 28-04-2010 v 20:47 PM
Machoman
Stálý Člen

Karma uživatele Machoman - 92% Pěstitelská

Příspěvek č. 29

Klasická chyba-dal jsi pryč moc listů,na pálkách se to samo negativne projeví.

Na začatku jsi tech kytek mel víc ne? Nejsou náhodou nektery zaštipnuty?

Old Post 28-04-2010 v 20:52 PM
Machoman je offline   Profil uživatele Machoman   Find more posts by Machoman   Foto galerie člena Machoman   Click here to Send Machoman a Private Message   Add Machoman to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 30

Machoman nene kytek je furt stejně akorat jsem chtěl aby se to trochu prosvětlilo a nebylo to na sebe všechno tak nalepené trochu strach z plísně (prostříhání listů)...taky jsem si říkal že spodní pálky si odpustim a nechám to jít jen do vrchů.....oštípání spodních větviček...
když to schrnu do dnešního dne...tak 42 kytek na prostor 1,2mx1,2m už nikdy aplikovat nebudu......bez nějakého závlahového systému je zalejvání časově hrozně náročné.... růstovu část určitě taky protáhnu protože kytky se nestihli pořádně napatrovat a ani obohatit o listy.....no po téhle sklizní už mám v plánu koupit nějaky hydr.system....asi aquafarmy nebo nft.....určitě to nebude tak časově náročné.... v matkárničce už držím dvě matky bb kterejma to obsadím příště no nic uvidíme jak se holky ještě v tomhle roomu vyšvyhnou...

Old Post 29-04-2010 v 06:07 AM
DR. Jkill
Stálý Člen

Karma uživatele DR. Jkill - 68% Pěstitelská

Příspěvek č. 31

Vypada to nadherne, kez bych taky mohl ubytovat vice kousku. Moc se mi to libi, kazdopadne K+ za zalevani.

Old Post 29-04-2010 v 06:21 AM
DR. Jkill je offline   Profil uživatele DR. Jkill   Find more posts by DR. Jkill   Foto galerie člena DR. Jkill   Click here to Send DR. Jkill a Private Message   Add DR. Jkill to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Machoman
Stálý Člen

Karma uživatele Machoman - 92% Pěstitelská

Příspěvek č. 32

citace:
Původní příspěvek od Osvin
Machoman nene kytek je furt stejně akorat jsem chtěl aby se to trochu prosvětlilo a nebylo to na sebe všechno tak nalepené trochu strach z plísně (prostříhání listů)...taky jsem si říkal že spodní pálky si odpustim a nechám to jít jen do vrchů.....oštípání spodních větviček...
když to schrnu do dnešního dne...tak 42 kytek na prostor 1,2mx1,2m už nikdy aplikovat nebudu......bez nějakého závlahového systému je zalejvání časově hrozně náročné.... růstovu část určitě taky protáhnu protože kytky se nestihli pořádně napatrovat a ani obohatit o listy.....no po téhle sklizní už mám v plánu koupit nějaky hydr.system....asi aquafarmy nebo nft.....určitě to nebude tak časově náročné.... v matkárničce už držím dvě matky bb kterejma to obsadím příště no nic uvidíme jak se holky ještě v tomhle roomu vyšvyhnou...

Přesne tak,to zalívání musí bejt noční můra.Na AF hned zapomen,to není to pravy ořechovy na SoG styl.

NFT bo nejaká variace na ebb and flow je určite správná varianta.Nechat prokořenit velky RW kostky a hned přepínat,ty listy už příšte nedávej pryč v takové míře jako jsi to udelal ted.

Old Post 29-04-2010 v 08:40 AM
Machoman je offline   Profil uživatele Machoman   Find more posts by Machoman   Foto galerie člena Machoman   Click here to Send Machoman a Private Message   Add Machoman to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 00:50 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2 3 4  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás