Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Ahoj chci se tě zeptat v tom Dark roomu máš pacháč ? A pomáhá (teda jestli ti to nepropustí tu vůni).mimochodem ještě jednou díky ty už budeš vědět za co neměli chybu
ale zkušenost s tím mám...
Ventilátor TT 125 S – 330/370 m3/h – Silnější motor
Koncový filtr 240 m3/hod Home
dvě sklizně v místnosti 1,5x1,5m...a fakalo to dobře...
jo díky za odpověď , budu muset ten můj box po dojetí vyrušit.A pořídím si nový .A pár věcí k tomu .Mám to v menší místnosti takže hlavně ta vůně nesmí být moc cítit.
Tak 30 den květu...všechno jede v poho ....trochu jsem to protrhal aby se světlo dostalo i na ty s menším vzrůstem....
trochu řeším problém s tím aby se mi to ke konci nezačlo lámat ...těch pár dnů na růst a pak hned květ kytky se hrozně vytáhli..a jelikož jsem se zbavoval všech spodních větviček aby všechno šlo do vršků tak jsou to ted takove pruty s bambulema na konci...něco musim vymyslet ...samozřejmě uvítám vaše názory....
Machoman nene kytek je furt stejně akorat jsem chtěl aby se to trochu prosvětlilo a nebylo to na sebe všechno tak nalepené trochu strach z plísně (prostříhání listů)...taky jsem si říkal že spodní pálky si odpustim a nechám to jít jen do vrchů.....oštípání spodních větviček...
když to schrnu do dnešního dne...tak 42 kytek na prostor 1,2mx1,2m už nikdy aplikovat nebudu......bez nějakého závlahového systému je zalejvání časově hrozně náročné.... růstovu část určitě taky protáhnu protože kytky se nestihli pořádně napatrovat a ani obohatit o listy.....no po téhle sklizní už mám v plánu koupit nějaky hydr.system....asi aquafarmy nebo nft.....určitě to nebude tak časově náročné.... v matkárničce už držím dvě matky bb kterejma to obsadím příště no nic uvidíme jak se holky ještě v tomhle roomu vyšvyhnou...
Původní příspěvek od Osvin Machoman nene kytek je furt stejně akorat jsem chtěl aby se to trochu prosvětlilo a nebylo to na sebe všechno tak nalepené trochu strach z plísně (prostříhání listů)...taky jsem si říkal že spodní pálky si odpustim a nechám to jít jen do vrchů.....oštípání spodních větviček...
když to schrnu do dnešního dne...tak 42 kytek na prostor 1,2mx1,2m už nikdy aplikovat nebudu......bez nějakého závlahového systému je zalejvání časově hrozně náročné.... růstovu část určitě taky protáhnu protože kytky se nestihli pořádně napatrovat a ani obohatit o listy.....no po téhle sklizní už mám v plánu koupit nějaky hydr.system....asi aquafarmy nebo nft.....určitě to nebude tak časově náročné.... v matkárničce už držím dvě matky bb kterejma to obsadím příště no nic uvidíme jak se holky ještě v tomhle roomu vyšvyhnou...
Přesne tak,to zalívání musí bejt noční můra.Na AF hned zapomen,to není to pravy ořechovy na SoG styl.
NFT bo nejaká variace na ebb and flow je určite správná varianta.Nechat prokořenit velky RW kostky a hned přepínat,ty listy už příšte nedávej pryč v takové míře jako jsi to udelal ted.