Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
ja balím najradšej do OCB modré, dlhe, slim a vôbec s tým nemám problém, dokonca ich považujem za jedny z najlepších papierikov vôbec. Inak s tými červenými smokingami máš pravdu, tie sú na hovno.
To vážne OCB vlastní Le Pen?
To snáď nemyslíš vážne, že modré OCB-čka sú ako vážky, alebo sa nebavíme o tom istom druhu papierikov-ja myslím tie, ktoré sú farebne pomiešané-čiernomodré z arabskej gumy.
Vždycky jedině OCB,do ničeho jinýho neubalim tak vychytanýho špeka jako do OCB.Zlatý smokingy taky nejsou špatný....a že továrnu na OCBéčka vlastní nějakej fašoun,To je mi putna...Tím,že si já nekoupim jeho papírky určitě zkrachuje...
já balím když už tak do OCB,ale jinak většinou do skla,nebo jiných lufek,jointy ubalím jen když se sejdeme ve větším počtu,jelikož kdybych ho zkouřil celýho narvanýho mou kráskou supercow,asi bych se zbláznil
Ja pouzivam vetsinou cerveny nebo zlaty smokingy. Smoking dobre lepi a lepidlo necejtim. Cerveny jsou tenci (myslim tedka tloustku papiru nebo gramaz na metr ctverecni :))) ) a balim backrolly takze sirka papirku je mi fuk.
Zklamaly me tyto:
bily OCB: moc nelepej
RS rolls: uz vubec nelepej
Rizzla: no comment, shit :))
jinak ostatni, co znam ujdou, ale na Smokingy jakykoli barvy nedam dopustit :))
PAN:DAN
chtěl jsem říct že sem narazil na njěaký neznámý jmenujou se "Tribal Pure Hemp Slim" a je to levný a slušný (dobře se balej, dobrý lepidlo a při hulení ten paper vůbec necejtim). Samozřejmě stofkáče !
Ja pouzivam jedine zlate smokingy.Kdyz je nesezenu tak cerne OCB. Nechci se nikoho dotknout, ale nechapu jak nekdo muze balit do modrych OCB.Jsou silene tlusty a uplne to kazi chut.