Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Teď mě napadá lestis náhodou neďělal i animačku "Jak se správně balí joint", kterou jsem viděl u kámoša na kolejich ale nestáhl jsem to a teď to nemožu nigde najít. A chtěl bych to sehnat ... esi někdo víte, tak pls hoďte link.
Kvalita je někdy více - třebas - celý balkon v energitce.
Hrajeme si celý den aneb kdo si hraje nezlobí N4 Myslim, že by jsi moh udělat víc příběhů či snad komixz. Myslim, že na pařbě na"výletě"...... mno nápadů by bylo, ale ten foťák N4
Jen tak dál........
kokso clovece skoro som sa posral.akurat som sa bol dokurit pohodicka jazz.balava safko v univerzite...skuuurene lego!!!ideim si kupit skatulu a haluzit.urcite sem nieco posle, hehehehehjeeeeeeeeeeeeeeaaaaaaaa groom co mto bol za makak?lampowitza???
ho hou..lidicky .... po dni se sem divam..... tohle mi poslal kamarad z nemecka mailem,... jen sem predelal nemecke texty......... takze me velice tesi ze se vam to libi...ale moje dite to neni.....
No kamarade, ja ti poviem...to nema chybu. Moc sem neprispievam s komentarmi, ale na groweri browsujem uz nejaky "ten patek", ale toto som este nevidel. Keby sa dalo, tak ta ukamenujem karmami. Je to naozaj dost v poho. Myslim, ze sa s tym pochvalim nasim, ze aj taketo mozgy patria na grower.
K 4 u, brahh
P.S.: Dufam, ze nebudes brat v zlom ked ti poviem, ze toto moze napadnut naozaj iba hulica )