Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Hlína je právě Plagron - Growmix. Mám od plagronu i nějakej start-up, ale to abych se přiznal moc netuším k čemu je. Ten nafialověnej lístek Ti zkusím vyfotit. Ale takhle nafialověný listy má jen ta jedna euforie... Nechápu.
stres tak nějak celkově - nedostatek vlhkosti...tam fialovou nevidim...sem myslel fialový stonky a řapíky pro upřesnění...
myslim že celkově je víc faktorů dohromady - vlastně tam nemáš ani větrák na ofuk, vlhkost a možná i celkově nedobrý řezivo ale to už bych i kecal páč nevim ale je to taky možnost ...
pravděpodobně až to začneš prostě jen víc zalívat (nepřelívat at vyteče jen trocha) dobrou vodou tak to bude lepší
a poslední co mě napadlo...já to nedělám už ale postřikovat za dne - nejde o nějaký kapky nebo tak ale celkově mi připadá že je to na hovno takový výkyvy na těch listech a lepší je nasadit mlhu (zvlhčovačku) ... můj osobní názor
Oky, díky za rady... Zkusím nějak zvednou vlhkost a přidám tam něco na ofuk. Vodu sem odladil na těch 6, takže ta by měla být oky. Budu hlásit, jak to vypadá. Díky za rady. Snad se holka chytne. Bylo to moc šoků zarás... Nejdřív převoz, hned na to přesazení... Ani se jim moc nedivím. Zatím čest.
Zdravím pánové, tak sem tam zakomponoval zvlhčovačku... Vlhkost už je dobrá... Ta euforie má už na všech listech shodej odstín barvy jako je jeji stonek, takovej do fialove, ale uklidňuje mě, že ji na kadždým patře vyrůstají nové malé lístky. Přesně v místě, kde jsou lístky nafialovělý.
Čest Groweři, tak jsem tu s udpatem. Poslední dobou nebyl moc čas, tak jsem se trošku opozdil. Každopádně přidávám fotky a musím říct, že mi holky dělaj radost. :-)
jen malá poznámečka mohl by jsi psát, který je to den ...
jinak kytky vypadají docela k světu, ale příště přidej pls i foto bez světla a jinak bych možná kytky trochu poohýbal na stejnou velikost a příjde mi že ty v pravou jsou totiž trochu mímo hlavní světelný tok, tak bych je dal na střed skříně
kdy hodláš přepnout?
začátky bývají těžké, ale zdokonalujeme se po svých chybách
Jejda no vidíš... Od té doby co je mám je to 12. den. Tu co byla v rohu jsem teda přesunul místo jedné z těch nejvzrostlejších. Aby se to tak nějak vyrovnalo. Fotku bez světla se pokusím dodat. Kdy hodlám přepnout? Noříkal sem si, že tak za týden, ale uvidím. Nějaké návrhy?
12.den no tak bych je přepl asi tak v tom 18. - přeci jen se o jednou tolik skoro vytahnou, hlavně se zaměř než to přepneš na to aby jsi je dostal do stejné úrovně výšky, kolínka a ohnout ...
doporučil bych na příští grow koupit blue usporku, přeci jen ta red je na prd na rust když to tak dlouho roste... mám blue a na rustu se to pěkně větví a patra nejsou tak natáhlá...
začátky bývají těžké, ale zdokonalujeme se po svých chybách
Moc to ohýbání neznám... jsem ještě žabař, ale na příště to určitě prubnu. Sem z toho už takhle dosti vyjukanej a pořád čekám, kdy se něco po.... Ale zatím díky Bobu Marleymu nic. Tak jen tak dál. Ale každopádně díky za rady. K+