Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Outdoor Pěstování » Už mátte sklizeno?
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2 3
Autor
Téma 
Mios
Stálý Člen

Karma uživatele Mios - 70% PěstitelskáKarma uživatele Mios - 70% Pěstitelská

19.9.2002 Příspěvek č. 17

Toto je dátum kedy som prvý krát v živote (na druhý pokus) sklidil ganju ktorá by mi mala pri mojej nízkej spotrebe vydržať celý rok. Prvé odhady hovoria o 5 - 7 decilitrov.
Kto má záujem nach sa pozrie do galerie ,sú tam fotky z 19.8 a aj z 19.9 . Sú to dve stromové pálky a som hrozne rád.
Taktiež by som sa chcel podakovať celému groweru za jeho nevyčerpateľné rady a informácie.

Hlavne nech je pohoda!

Old Post 24-09-2002 v 19:47 PM
Mios je offline   Profil uživatele Mios   Find more posts by Mios   Foto galerie člena Mios   Click here to Send Mios a Private Message   Add Mios to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Enfant Terrible
Host

Pohodička Příspěvek č. 18

Tak ja uz radsi sklidila dneska, to pocasi je fakt hruza...a ma pry prset furt :-( ...ted uz mam alespon jistotu, ze mi to nikdo nesklidi :-))

Old Post 25-09-2002 v 01:37 AM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
chosen one
Stálý Člen

Karma uživatele chosen one - 16% Pěstitelská

Obecné quote Příspěvek č. 19

2Bamber:
kytky se may sushit ve tmě proto, že úúčinná látka THC na světle degeneruye tak proto...

jinak já sem naprosto překvapenej jak rychle mi to uschlo, a z těch meych 3 upatlanejch kyticek ale docela toho dost...tagze za tedle rok děkuju grower.cz za zásobu rad který se určitě vyplatilo ralizova...thanx

Old Post 26-09-2002 v 17:41 PM
chosen one je offline   Profil uživatele chosen one   Find more posts by chosen one   Foto galerie člena chosen one   Click here to Send chosen one a Private Message   Add chosen one to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
prdow
Stálý Člen

Karma uživatele prdow - 13% PěstitelskáKarma uživatele prdow - 13% Pěstitelská

Příspěvek č. 20

chosen one: doslova s tebou sohlasim !!!

keep
balkon 2002

Old Post 27-09-2002 v 08:36 AM
prdow je offline   Profil uživatele prdow   Find more posts by prdow   Foto galerie člena prdow   Click here to Send prdow a Private Message   Add prdow to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
prenda
Šiškula

Karma uživatele prenda - 93% PěstitelskáKarma uživatele prenda - 93% PěstitelskáKarma uživatele prenda - 93% PěstitelskáKarma uživatele prenda - 93% PěstitelskáKarma uživatele prenda - 93% PěstitelskáKarma uživatele prenda - 93% PěstitelskáKarma uživatele prenda - 93% PěstitelskáKarma uživatele prenda - 93% PěstitelskáKarma uživatele prenda - 93% PěstitelskáKarma uživatele prenda - 93% PěstitelskáKarma uživatele prenda - 93% PěstitelskáKarma uživatele prenda - 93% PěstitelskáKarma uživatele prenda - 93% PěstitelskáKarma uživatele prenda - 93% PěstitelskáKarma uživatele prenda - 93% Pěstitelská

Příspěvek č. 21

Asi před tejdnem sem jel sklidit mejch 8 menších políček, co jsem zaadil na jaře.Takřka vůbec sem se vo ně nestaral protože na to nebyl čas a zjistil jsem následující:
jedno pole nevyrašilo vůbec,dvě mi sklidili ňáký pochybný existence,na dvou dalších skoro nic nevyrostlo a na dvou políčkách vyrostly po jedné větší (150cm) kytce.Teprve až na tom posledním políčku se dá mluvit o úspěchu.6 parádních monstrózních slečen se tam klátilo ve vzduchu a mě bylo v tom čase nádherně.Teď se to suší a já slintam, kdy už to bude zkouřeníhodné.

Old Post 30-09-2002 v 12:18 PM
prenda je offline   Profil uživatele prenda   Find more posts by prenda   Foto galerie člena prenda   Click here to Send prenda a Private Message   Add prenda to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
zofka
Stálý Člen

Karma uživatele zofka - 6% PěstitelskáKarma uživatele zofka - 6% PěstitelskáKarma uživatele zofka - 6% Pěstitelská

Pohodička Příspěvek č. 22

no s.k.o.s.e.n.e a u.s.u.s.e.n.e ... a o.d.s.k.u.s.a.n.e...
takze f poooohoooodeee"

Peace, Love, Understanding
70W v-scrog bubbler

Old Post 02-10-2002 v 15:37 PM
zofka je offline   Profil uživatele zofka   Find more posts by zofka   Foto galerie člena zofka   Click here to Send zofka a Private Message   Add zofka to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
gess
Nový Člen

Karma uživatele gess - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 23

takec sklizeno uz pred 14 dni ....takze vsude samej kour

[Edited by gess on 03-10-2002 at 01:44 PM]

Old Post 03-10-2002 v 12:40 PM
gess je offline   Profil uživatele gess   Find more posts by gess   Foto galerie člena gess   Click here to Send gess a Private Message   Add gess to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
severin1975
Nový Člen

Karma uživatele severin1975 - 0% Pěstitelská

Obecné prvni uroda Příspěvek č. 24

Ma prvni uroda!!
uz jsem to psychicky nevydrzel a pred 10 dny sklidil-uz jsem mel opravdu velky strach aby to nekdo nesklidil za mne navic porad prselo a nevypadalo ze by se to melo zmenit. Bohuzel kdyz jsem to sklidil tak mirne mrholilo-vim ze by se nemelo sklizet za mokra.Chtel jsem se proto zeptat zda tato skutecnost ma vliv jen na horsi a pomalejsi suseni nebo i na mnozstvi a kvalitu THC. Vse uschlo v pohode rozvesene v koupelne v teple a suchu.

severin

beer or not two beer

Old Post 06-10-2002 v 09:35 AM
severin1975 je offline   Profil uživatele severin1975   Find more posts by severin1975   Foto galerie člena severin1975   Click here to Send severin1975 a Private Message   Add severin1975 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
prdow
Stálý Člen

Příspěvek č. 25

severin1975 : no podle meho nazoru esli to pjekne voni a dobre zkouruje tak je to fuk neee??

keep
balkon 2002

Old Post 07-10-2002 v 09:13 AM
prdow je offline   Profil uživatele prdow   Find more posts by prdow   Foto galerie člena prdow   Click here to Send prdow a Private Message   Add prdow to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Ondrash
Stálý Člen

Karma uživatele Ondrash - 75% PěstitelskáKarma uživatele Ondrash - 75% Pěstitelská

Příspěvek č. 26

to severin

nooo, možná mohla voda z palic trochu smýt pryskyřici a tak bude účinek trochu menší, z toho jsem měl vždycky strach, že se mi nepovede sklidit bez minimálně tří dnů bez deště
Ale uvidíš sám, třeba to nebude tak hrozné.

to all,

tak jsem už taky konečně sklidil, dvě kytičky Oranžbádu z Oranžbádu naplnily opalicovanýma větvinkama celý kartón od cigaret (ten veliký ) takže jsem spokjen..

Ondrashova pěstírna ke spatření zde !

až to na vás přijde začněte, až to na vás přijde skončete - aneb hledejme jinak

Old Post 07-10-2002 v 11:21 AM
Ondrash je offline   Profil uživatele Ondrash   Find more posts by Ondrash   Foto galerie člena Ondrash   Click here to Send Ondrash a Private Message   Add Ondrash to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
chosen one
Stálý Člen

Karma uživatele chosen one - 16% Pěstitelská

2Severin Příspěvek č. 27

No já taky sklízel za mokra a myslim že je to w poho...i když gdyby beywalo bylo teplo bylo by to lepčíí..ale nebylo:-)

Old Post 07-10-2002 v 12:51 PM
chosen one je offline   Profil uživatele chosen one   Find more posts by chosen one   Foto galerie člena chosen one   Click here to Send chosen one a Private Message   Add chosen one to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
virus
Stálý Člen

Karma uživatele virus - 12% Pěstitelská

Pohodička Příspěvek č. 28

sklizeno....ususeno....castecne zhuleno...takze cayk

roll,roll,roll a joint...

Old Post 07-10-2002 v 17:46 PM
virus je offline   Profil uživatele virus   Find more posts by virus   Foto galerie člena virus   Click here to Send virus a Private Message   Add virus to your buddy list     Navštiv homepage uživatele virus! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
severin1975
Nový Člen

Karma uživatele severin1975 - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 29

no kvalita je v poho. jen me zajimalo o kolik jsem mohl tim sklizenim v desti prijit. taky by mne zajimalo ikdyz to patri mozna jinam- vim ze samozrejmne mnozstvi thc kurevsky kolisa model od modelu ale obecne-je obsazeno nejake thc i ve velkych listech ? Kdyz chci varit mliko bude z tech velkej neco, nebo i kdybych povaril 10kilo velkych listu tak nic nebude? Cetl jsem ze mliko se dela zpravidla z listi(dobre vyuziti podradneho matrose) Mysli se tim listim jen male listky na konci palicek? Nejlepsi je urcite to proste zkusit ale nerad bych stal dve hodky u sporaku zbytecne.

severin

beer or not two beer

Old Post 07-10-2002 v 18:05 PM
severin1975 je offline   Profil uživatele severin1975   Find more posts by severin1975   Foto galerie člena severin1975   Click here to Send severin1975 a Private Message   Add severin1975 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
prdow
Stálý Člen

Příspěvek č. 30

severin1975 jo i v tech velkych je neco, hodne peknych zazitku s mlekem!

keep
balkon 2002

Old Post 08-10-2002 v 07:20 AM
Kvetak
Stálý Člen

Karma uživatele Kvetak - 76% PěstitelskáKarma uživatele Kvetak - 76% Pěstitelská

Příspěvek č. 31

No jak se říká "s trochou do mlejna" tak sem něco sklidil v neděli 29.9.2002 a zbytek v sobotu 5.10.2002!!! poslední 4kousky z toho 2 byly řízky z 9.7.2002 a byly to pěkný malý keříky=>sázet i v létě.
a ty druhý někdy z dubna. Ale už to bylo jen tak tak, na listech sem měl nějakou houbu-takovej zelenej hnus, plíseň moc nebyla dohromady by se z ní ubalily tak 2 brka.
Nevim jak jinak bych to množství vyjádřil. Předběžné ochutnávky trochu škrábaly, ale to se snad spraví lepším sušením.

Jak to šlo pod zářivkama 4x18W
Stavba "ICEBOX 150W"

Travička zelená to je moje potěšení...
Kouřím rád a je to na mě doufám znát

Old Post 09-10-2002 v 14:49 PM
Kvetak je offline   Profil uživatele Kvetak   Find more posts by Kvetak   Foto galerie člena Kvetak   Click here to Send Kvetak a Private Message   Add Kvetak to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Gangsta Lovin
Nový Člen

Karma uživatele Gangsta Lovin - 0% Pěstitelská

mame mame:) Příspěvek č. 32

jasne sklizeno,kvalita hula super-naprosta spokojenost!!!letosni uroda byla mnohem vetsi (to bude asi tim,ze sem mel vic kytek)a hlvne mnohem bohatsi na THC

plant,grow,dry up and smoke...

Old Post 12-10-2002 v 09:11 AM
Gangsta Lovin je offline   Profil uživatele Gangsta Lovin   Find more posts by Gangsta Lovin   Foto galerie člena Gangsta Lovin   Click here to Send Gangsta Lovin a Private Message   Add Gangsta Lovin to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 18:02 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2 3  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás