Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Toto je dátum kedy som prvý krát v živote (na druhý pokus) sklidil ganju ktorá by mi mala pri mojej nízkej spotrebe vydržať celý rok. Prvé odhady hovoria o 5 - 7 decilitrov.
Kto má záujem nach sa pozrie do galerie ,sú tam fotky z 19.8 a aj z 19.9 . Sú to dve stromové pálky a som hrozne rád.
Taktiež by som sa chcel podakovať celému groweru za jeho nevyčerpateľné rady a informácie.
2Bamber:
kytky se may sushit ve tmě proto, že úúčinná látka THC na světle degeneruye tak proto...
jinak já sem naprosto překvapenej jak rychle mi to uschlo, a z těch meych 3 upatlanejch kyticek ale docela toho dost...tagze za tedle rok děkuju grower.cz za zásobu rad který se určitě vyplatilo ralizova...thanx
Asi před tejdnem sem jel sklidit mejch 8 menších políček, co jsem zaadil na jaře.Takřka vůbec sem se vo ně nestaral protože na to nebyl čas a zjistil jsem následující:
jedno pole nevyrašilo vůbec,dvě mi sklidili ňáký pochybný existence,na dvou dalších skoro nic nevyrostlo a na dvou políčkách vyrostly po jedné větší (150cm) kytce.Teprve až na tom posledním políčku se dá mluvit o úspěchu.6 parádních monstrózních slečen se tam klátilo ve vzduchu a mě bylo v tom čase nádherně.Teď se to suší a já slintam, kdy už to bude zkouřeníhodné.
Ma prvni uroda!!
uz jsem to psychicky nevydrzel a pred 10 dny sklidil-uz jsem mel opravdu velky strach aby to nekdo nesklidil za mne navic porad prselo a nevypadalo ze by se to melo zmenit. Bohuzel kdyz jsem to sklidil tak mirne mrholilo-vim ze by se nemelo sklizet za mokra.Chtel jsem se proto zeptat zda tato skutecnost ma vliv jen na horsi a pomalejsi suseni nebo i na mnozstvi a kvalitu THC. Vse uschlo v pohode rozvesene v koupelne v teple a suchu.
nooo, možná mohla voda z palic trochu smýt pryskyřici a tak bude účinek trochu menší, z toho jsem měl vždycky strach, že se mi nepovede sklidit bez minimálně tří dnů bez deště
Ale uvidíš sám, třeba to nebude tak hrozné.
to all,
tak jsem už taky konečně sklidil, dvě kytičky Oranžbádu z Oranžbádu naplnily opalicovanýma větvinkama celý kartón od cigaret (ten veliký ) takže jsem spokjen..
no kvalita je v poho. jen me zajimalo o kolik jsem mohl tim sklizenim v desti prijit. taky by mne zajimalo ikdyz to patri mozna jinam- vim ze samozrejmne mnozstvi thc kurevsky kolisa model od modelu ale obecne-je obsazeno nejake thc i ve velkych listech ? Kdyz chci varit mliko bude z tech velkej neco, nebo i kdybych povaril 10kilo velkych listu tak nic nebude? Cetl jsem ze mliko se dela zpravidla z listi(dobre vyuziti podradneho matrose) Mysli se tim listim jen male listky na konci palicek? Nejlepsi je urcite to proste zkusit ale nerad bych stal dve hodky u sporaku zbytecne.
No jak se říká "s trochou do mlejna" tak sem něco sklidil v neděli 29.9.2002 a zbytek v sobotu 5.10.2002!!! poslední 4kousky z toho 2 byly řízky z 9.7.2002 a byly to pěkný malý keříky=>sázet i v létě.
a ty druhý někdy z dubna. Ale už to bylo jen tak tak, na listech sem měl nějakou houbu-takovej zelenej hnus, plíseň moc nebyla dohromady by se z ní ubalily tak 2 brka.
Nevim jak jinak bych to množství vyjádřil. Předběžné ochutnávky trochu škrábaly, ale to se snad spraví lepším sušením.
jasne sklizeno,kvalita hula super-naprosta spokojenost!!!letosni uroda byla mnohem vetsi (to bude asi tim,ze sem mel vic kytek)a hlvne mnohem bohatsi na THC