Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
zdar, jak už poznamenal samolebka, calgreen je hlavně kalcium, rozhodně se nejedná o hormony ani vitamíny, tzn. nelze to označit za květový stimulátor. metrop má ve své řadě stimulátor "amino bloom"... tak to můžeš vyměnit...
stejně tak b-cuzz tabbz sem řekl bych nepatří, jde o PK 13-14 ve formě tablet..
stimulátory květu fungují obvykle na bázi hormonů, vitamínů nebo různých humidových a fulvic kyselin. tzn. je to úplně něco jiného než standarní N-P-K výživa.
Např. Atami bloombastic kombinuje obojí, hormony + PKcko. je to tedy kvetak spojeny s pkckem...
zkus si v tom udelat trosku poradek, at nepletes zacatecnikum pojmy s dojmy...
"Nechci radit, nechci kázat, chci jen apelovat, že život je jak joint, kterej se musíme naučit pokuřovat." - Dědek, 6 Polnic Oficiální Suvenýry Grower pouze pro členy
Původní příspěvek od SaMoLeBKa za jasný univerzální květový stimulátor osobně považuji PK13/14,
prosím neplést výživu se stimulátory, jinak tohle téma nemá smysl...
"Nechci radit, nechci kázat, chci jen apelovat, že život je jak joint, kterej se musíme naučit pokuřovat." - Dědek, 6 Polnic Oficiální Suvenýry Grower pouze pro členy
Původní příspěvek od ticisac tak lidi, vsichni sem jenom cucite a nic neprispejete? ja vim, ze to neni nejlevnejsi zalezitost, ale ze by to nikdo nepouzival tomu neverim...
o.k ale to asi nikdo slyšet nechce
GS -vyzkoušeno,nahovno
Bloombastic-vyzkoušeno,nahovno
Topmax -vyzkoušeno,nahovno
Ten sajrajt od Canny sem mel taky a taky bych řekl k ničemu.
Kytkám musí bohate stačit základní složky.Lepší vysledek ve stejnym setupu udelaj jen lepší geny než ty předchozí
A nezapomente,že človek veří tomu čemu sám chce a když už to stojí takovy peníze musí to fungovat a blá blá blá...
Ve finale to vypadá asi takhle: nekdo koupí nejak rádoby řezivo poctive se stará,svítí a nakonec sklidí podprumer až prumer.Na další kolo si sežene daleko lepší a kvalitnejší řezivo+si testne třeba GC,ve finale je vysledek perfektní.
Samo pak tenhle človek svůj lepší úspech připíše spíš GS než kvalitnejší genetice...
tak dik Macho!! presne tenhle nazor sem chtel slyset
Carlos: ok doplnim ten Metrop, teda vymenim...a ty tablety tady necham
jinak pokud znate jeste nejaky kvetovy stimulator tak ho sem nahodte a ja ho dodam...
Kytkám musí bohate stačit základní složky.Lepší vysledek ve stejnym setupu udelaj jen lepší geny než ty předchozí
a to je pravda, to můžem říct ....
"To co jsem prožila, mi dalo sebevědomí a po politické stránce to, že budu do konce života proti komunismu a totalitě. A nemůžu pochopit, že mladý člověk se může přiklonit k jejich programu a k jejich straně. Já vím, že neustále lžou"
Hana Truncová, politická vězenkyně
"Co dal bolševismus světu, národům, člověku? Světu vzpoury, zmatky, násilné revoluce, občanské války, teror. Národům bídu, neštěstí, bezpráví, zotročení materiální i duchovní. Lidem věčná strádání. Bolševický stát vzal člověku svobodu, čest,mravnost." Alexandr Jakovlev - bývalý vysoký komunistický funkcionář
A to vam to neovlivnilo nejak chut aspon? Hlava psal, ze po GS to melo takovou cukernatou chut typickou pro dobry hollandsky skunk...
ja bych to treba i testnul, ze bych pulku jen s GS a pulku ne, ale zase davat 1000 za to, ze neco vyzkousim a pak to leda muzu splachnout do hajzla...
Už tehdá jsem psal v jednom z mych trydu,ze po GS jsem mel akorat pěkně probarvené plody,tak nádherně červený Power Plant jsem nikdy před tím neměl,srovnáno se stejnou genetikou.Na chuti jsem si ani nevšiml.
A co takovej Superthrive,slyšel sem,že hotovej "zázrak"..,na růst i květ.Kam by ste ho zařadili,nějaký zkušenosti..? Machomane,na tvým pesimismu k těmhle věcem kus pravdy myslim bude,co Superthrive,taky nahovno..? Když se podívám třeba na složení Plagronbloom tak tam je krom N-P-K i vše,co nabízí tydle zázraky,tzn.aminokyseliny,hormony,vitaminy..Tak na co dávat ještě litr za vlastně to samý plus extra..?
Odpovím za Macha.
Superthrive taky na hovno.
Co by ty všechny šopy prodávaly, kdyby nebylo hlupáků co to kupujou.
Ale zase když je to hotovej zázrak, tak to bude jíná
Původní příspěvek od simson Takže když si na letošní out pořídím ten Topmax, tak byste mi ho nedoporučovali?
pokud na nej mas penize tak proc by ne???
udelas radost kytkam, prodavaci v gshopu a nic jim urcite nezkazis...
ale jak jsem uz psal na zacatku, vyraznejsi vliv to nemělo, jo kytky vypadaly skvele, ale to vypadaj vzdy kdyz o ne pecujes a muzes tam lejt treba jen lejna od slepic
" Having a taste for quality is having a taste for LIFE! " Zino Davidoff
No na zbytečnosti mít určitě nebudu,i kdybych byl milionář,pokud kvěťáky jsou zbytečnostmi..dělání radosti nasměruju určitě jinam,než do growshopu..ale proti gustu,žádnej dišputát,je to na každým..,každýho věc..
Edit :
Spíš by to chtělo objektivní pokus,grow test,část kytek jen se základními hnojivy,část + kvěťák... Takovýhle zkušenosti by to sem chtělo napsat,pokud někdo má,tak sem s nimi,to by bylo FAKT CENNÝ myslim pro všechny growery..Zatím Macho a Stimor mají ověřeno,že s i bez kvěťáků je výslednej produkt v podstatě totožnej..Někdo další..??
Edit:
Tak sem prolez google a ohledně Superthrive sou tam rozporuplný názory a zkušenosti,hodně lidí to chválí a dost tvrdí že úplná zbytečnost..V každým případě ta reklamní kampaň na obalu je těžce odpuzující a úplně šílená,v některých státech USA je tendle produkt na listině zakázanejch prostředků(Oregon,Oklahoma..)a je zařazenej mezi pesticidy,??!!Taky návod na dávkování typu 1/4 čajový lžičky do x galonů vody nebo pár kapek do plnýho hrnku vody je dost divočina..Našel sem i přirovnání k anabolikům u sportovců..no guláš.Na Yootube je video,kde ukazujou ganju jak roste se Superthrive a jak bez něj,v jednom growu,kytky se Sth.označený a rozdíl v růstu palic je obrovskej,ale to může bejt(a z nejv.pavděpodobností i je)jen reklamní trik,tak babo raď..Ale jedno je asi jistý,kvalitní,growerama odzkoušený zákl.hnojiva růst a květ plus PK 13/14 a láskyplná péče o květinky budou asi to hlavní a nejdůležitější..
nevim jak vy, ale ja si asi green sensation koupim znovu, dal jsem vcera poprve kazde pulitr. dneska v robote jsem to tady procital si rikam taky ojeb. ALE kdyz jsem doma koukal na holky vsiml jsem si pryskyrice na vetsich listech, i na rapiku listu(nevim ci se tomu tak rika jo zakladka!) vazne viditelna! dokonce se zacli rovnat usychajici spaleniny na spickach listu.....to se muze hodit pri hnojeni, naraz z hnojkama i green a mozna snesou vice nez normalne. skusim......