Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
ofuk mam a jede... no asi to bude furt prelity ale to se mi zda divny protoze sem spotreboval 1 litr vody od ty doby co sem dostal rizky... ale tri kyticky rostou krasne a dve sou takovy sveseny .... pres noc mam vlhkost skoro 100% a pres den taky kolem tech 65-75 takze diky ty vlhkosti to asi malo vysycha..
Je jasny ze kdyz mas vysokou vlhkost, tak substrat vysycha pomaleji. Jen je nech, aspon nemusis tak casto zalivat a aspon jednou za cas ho nech uplne vyschnout
kytkam to nijak neublizi, jen prospeje
tak sem nasel chybu ... a tou byl ofuk, mel sem ho nastavenej aby foukal jen trochu, dneska rano sem zvysil vykon, postrikal phyt-aminem... a rostlinky uz vypadaj o 100% lip .. tak snad jim to vydrzi.. ty zluty listy si myslite ze znamenaj nedostatek dusiku?.. a co si o nich celkove myslite?.XD.. ale momentalne mi sme nejdou davat fotky..
ok budu este o tom budu premeslet.. .. jinak je hodlam este nechat docela dost rust... skrin je 170 cm vysoka plus neco zabere lampa, a kvetinace....ale i tak si myslim ze je tam dost mista..
PS:
Kyticky se maj ted vyborne jen jedny este bude trvat tak den +- nez proschne... btw uz sem je cca 12 dni nezalejval... XD... a este asi chvili nebudu...
24 den rustu .... no tak ted sem s nima na takovejch 95% spokojenej .. .. vlhkost furt kolem tech 65% teplota max. 23 a min. 14 je to velkej teplotni rozdil jsem si toho vedom. Ale co sem se chtel zeptat je to, ze se mi na vetraccich dela takovej bilej povrch, tak nevim jeslti to nejsou naky soly, nebo vodni kamen a nebo jeslti to je tou sodikovou vybojkou?..
Ok zkusim to asi zejtra nak poresit.. jinak dve uz jsou ohejbane dratkem.. ale chtelo by to takovy ty mesicky koupit ... nevim jestli to nemaj treba v baumaxu.. nebo hornbachu..