Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
teplota je jak svítim 25-27 stupnu.po vypnutí lampy klesá na 17 stupnu.
Hlinu mam plagron grow mix ta by moc předhnojena nebyla byt, a jak jsem skousel kdysi se semnimek, jet tak jsme takový problem nikdy nemnel to mi jen odpadali delozní lístky a to jsem ani neupravoval ph tet upravuju Ph. ty papiry jsou navlhčene ubrousky kvuli vlhkosti furt mi nedosla zvlhčovačka.budu zalivat jen upravenou vodou jak říkaš a zalivat jen ke stonku min a kazdy den.jinak fagt nevim čimto muže byt že spodky jsou v klidu a vrsky nemaj barvu...zvedl jsem aji lapmu vís radši i když ta usporka nehreje moc.
jj presne jak rekl cartman, newim jestli je to prehnojeny, rikals ze si hnojil pouze jednou a polovicni davnu- tak si to nemyslim, ale rozhodne nestrihat, pockej az se to srovna, zjisti si ph roztoku co tam lejes a pockej.
Nezapomen ze mas celkem sativove pheno a tak pozor abys ti to neprerostlo jako me, mista mas fakt malo.
Ohledne zastrihavani, stipnul bych to normalne, FIM je kktina, vetve slabe a mesi palice, pouzil bych LST metodu, ja ji tedka odzkousel a dosahl jsem toho, ze uplne vsechny vetve maji stejnou sirku(az na jednu kkterou jsem ze zacatku zanedbal) a kytka je fakticky paradni. Je to ponekud slozita metoda, (moc srani) alle stoji za to.
At ti to roste
takže po pročtení growru mne napadlo mremnerit teplotu v boxe jinym teplomerem a zzjistil jsem ze v noci mi to klesa na 12 stupnů toe asi spatny co myslíte?mam to prestehovat do teplejsí mistnosti?muze to zpusobova ze ty listy zloutnou?
paneboze... pod 15 je uz zle a zastavujes prisun zivin (P..), pories to poriadne inak budes iba trapit kyticky a nakoniec to aj tak zabalis. A 5.5pH? Si robis srandu? Odkial mas tu hodnotu? Pre hlinu je 6.3(kvet)-6.5(rast) !
takže box jsem přestehoval do jine mistnosti mnelo by tam byl kolem 20stupnu přesne napisu zitra az bude zhasla lampa.PH teda upravim na tech 6.5 diky za radu darxtar
takže včera jsem zapojil i přitah teplota při zaptuné lampe byla 25-26 stupnu po vypnutí lampy 22-23.dneska zastrihnu at se mi to vetví.jnak co byste mi doporučili na květ usporky nebo 250W sodík uvazoval jsem jeste o 2vou 125w usporkách a nebo 250W usporce.co myslíte že by bylo nej na nejlepší výnost
?
sodik je sodik, ten ma nejvetsi svitivost (ucinost 25-29%) spektrem je nejbliz slunku, zato usporky naturlite maj ucinnost 8-9%, samo sebou sodik bude pekne hrat a musis ho dat vis od rostlinek, zase usporky muzes mit cca 5cm od vrcholku...