Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Kytky jsou veliké tak 65 cm od květníku, ale ja je nechal růst na 18/6 jen do výšky síťky - což je tak 30 cm
a uš od malička zaštípávané.
Teť jsou kytky tak o pár cm vyšší a ty palice stále prorůstají - teť jim svítím sodíkem 150W + 4 x 15W ve spořivkách - takhle jen týden pak ještě zapnu 2 x 50W na dokvět je to jen takový pokus ... a hlavne kvuli známím jsem musel snížit hluk větráku.. proto tam nejsou ty 2. - 50W sodíky
No a ten pachový filtr klidně časem vyfotím, ale je to prostě roura - plechová ze síťkama s aktivním uhlim (normalní spálené uhlý) a nad nimy je 25w větrák, který žene vzduch ze skříně přes uhlý. - podle mě určitě neco smaradu zachytí a zneutralizuje
hodně stěstí s tvou skříní - jo a čím svítíš ?
čau
květina kvetla cca 40 dní - a musel jsem ji sklydit kuli
provařenému balkónu - sousedem ze sousedního baráku ( myslel si že prodávam hulčo(jen sem si balil jointika) a hned mě provařil po celém sídlišti :-(, v zápětí po 3 hod. šla skupina fotrů za mím otcem a šly si stěžovat že prý prodávam
předčastná sklyzen o 30 dní kuli 1 KRYPLOVY, sklydil sem dobrejch 50 - 60 G z chronika (vynikající) , samozdřejmě i balkon - palice teprve začínaly kvést
je to strašlivá škoda:
a) nemužu doma pěstovat (indoor), možná 1 outdoor hydro na balkonku príští jaro
b) sklyzen o 40% menší i indoor i outdoor(lodžije)
ten zmrd mi posral celou sklyzeň -
JÁ MU taky POSERU ŽIVOT
Sorry,nektery lidi jsou strasny kurvy.Hold budeme muset
pockat az na ne dojde,protoze na kazdyho jednou dojde.Preju hodne stesti pri dalsim pestovani a chtel sem se zeptat jak si vyrobil ten pachovej filtr a jestli d
dobre funguje.zatim dik za odpoved