Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Fotogalerie Indoor » jakoby mi vetřelec do duše nahlédnul potřetí
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2 3
Autor
Téma 
Host
Host

Příspěvek č. 17

Sensi star
pheno č.1 cca 45 den květu

Naposledy upravil 12-04-2010 v 19:15 PM

Old Post 12-04-2010 v 19:08 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 18

....

Naposledy upravil 12-04-2010 v 19:25 PM

Old Post 12-04-2010 v 19:19 PM
Host
Host

Příspěvek č. 19

Sensi star
pheno č.2 v první 1/4 kvetu(nevim presně)

Naposledy upravil 12-04-2010 v 19:33 PM

Old Post 12-04-2010 v 19:28 PM
Host
Host

Příspěvek č. 20

super silver haze
pheno č.1, 45 den květu

Old Post 12-04-2010 v 19:40 PM
Host
Host

Příspěvek č. 21

super silver haze
pheno č.2 45 den květu

Naposledy upravil 12-04-2010 v 19:58 PM

Old Post 12-04-2010 v 19:50 PM
Host
Host

Příspěvek č. 22

bubblegum 45.den

Naposledy upravil 13-04-2010 v 09:35 AM

Old Post 13-04-2010 v 09:13 AM
Host
Host

Příspěvek č. 23

G13/BW 45.den.palice jsou sice skromějších tvarů,ale už teď hříšně tvrdý.

Naposledy upravil 13-04-2010 v 10:01 AM

Old Post 13-04-2010 v 09:50 AM
Host
Host

Příspěvek č. 24

poslední je The Hog.Cca 12 dní na květu.Je to původní matka jednoho phena,které se nezadržitelně rozrůstá jak do vyšky,tak do šířky.Stálo by za to si ji udržet,ale nemám k tomu prostor.Když jsem ji přidával do roomu,tak byla totálně ořezaná a ještě jsem okleštil a nechal jen malý vyhonek na každé vetvi a i tak roste do gigantických rozměrů.Některé větve se protahly za těch 12 dní až o takových 70cm a věru ještě porostou :-).Nikdo ze známých matku nechtěl,tak jsem to vyřešil takhle.Je to škoda,protože lepší sogovku jsem ještě nepotkal.

Old Post 13-04-2010 v 10:10 AM
Machoman
Stálý Člen

Karma uživatele Machoman - 92% Pěstitelská

Příspěvek č. 25

citace:
Původní příspěvek od benji chaouat
poslední je The Hog.Cca 12 dní na květu.Je to původní matka jednoho phena,které se nezadržitelně rozrůstá jak do vyšky,tak do šířky.Stálo by za to si ji udržet,ale nemám k tomu prostor.Když jsem ji přidával do roomu,tak byla totálně ořezaná a ještě jsem okleštil a nechal jen malý vyhonek na každé vetvi a i tak roste do gigantických rozměrů.Některé větve se protahly za těch 12 dní až o takových 70cm a věru ještě porostou :-).Nikdo ze známých matku nechtěl,tak jsem to vyřešil takhle.Je to škoda,protože lepší sogovku jsem ještě nepotkal.

Jsi ji mel pořádne ošmikat,vybrat nejlíp chyceny a rozjety řezany.Ty potom hodit pod nejakou rozumnou watáž a vybrat z nich jednu nejlepší,která by posloužila jako další matka.Řezany z ní odjet at vidíš jestli se oproti origošu moc nezkurvila a pokud ne tak řezat dál.

Každych vyhozenych(v tvojem případe vykvetlych) schopnych genů je velká škoda....

Old Post 13-04-2010 v 12:32 PM
Machoman je offline   Profil uživatele Machoman   Find more posts by Machoman   Foto galerie člena Machoman   Click here to Send Machoman a Private Message   Add Machoman to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 26

citace:
Původní příspěvek od Machoman

Jsi ji mel pořádne ošmikat,vybrat nejlíp chyceny a rozjety řezany.Ty potom hodit pod nejakou rozumnou watáž a vybrat z nich jednu nejlepší,která by posloužila jako další matka.Řezany z ní odjet at vidíš jestli se oproti origošu moc nezkurvila a pokud ne tak řezat dál.

Každych vyhozenych(v tvojem případe vykvetlych) schopnych genů je velká škoda....

zdarec,dik,ze pises.presne tohle reseni jsem naposledni chvili udelal,protoze mi bylo lito ji jen tak dat vykvest a pak si to vycitat.Problem je v tom,ze se rozrusta fakt brutalne,dnes Sog moc lidi nejede a porad ji orezavat a drzet jen pro sebe a par kamaradu se mi nechce.omlazovat porad dokola taky nejde.pristi kolo chci jet 100 rezanu na plose 120/120,protoze poradnej SOG jsem tady jeste nevidel a pokud se nenajde nikdo,kdo si bude tenhle GEN chtit vzit,tak ho oprcam par jinejma,snad dobre zvolenyma odrudama a tohl pheno zrusim.

Old Post 13-04-2010 v 12:55 PM
Host
Host

Příspěvek č. 27

Jetě bych podotknul,že fotit kytky byla krásná práce.Nosil jsem je z roomu cca 12m do matkárny,protože v roomu nemám tolik mista.kytky jsem měl přivázané ke stranám,takže jsem musel vše odvazovat a pak zase přivazovat.Udělal jsem i 3 otky celku,ale byla rožlá lampa a stojí za hovno.v týdnu se pokusím nafotit něco za tmy.

Old Post 14-04-2010 v 05:55 AM
Host
Host

Příspěvek č. 28

Dnes jsem začal proplachova SSH pheno1, je v 49 dni.uz by se dala sklidit,ale 5 dní důkladného proplachu jí dopřeju.zralá už je dost.5 dní je sice málo,ale nedá se svítit,může za to moje lenost.v létě mám v planu z ní udělat pár crossu,protože 45-50 dní květu je prostě paráda(výnos bohužel podprůměrný),nadherná vůně a chuť s polu s drsným množstvím pryskyřice a nepopsatelným high,výnos maximalně vynahradí .Tím bude její ůkol splněn a pokud nebude mít o ni nikdo zájem,tak ji nechám vykvést.

Old Post 16-04-2010 v 20:35 PM
Host
Host

Příspěvek č. 29

Něco z právě probíhající selekce.jedná se o Extrema(ChemD X Herijuana).Z 20 semen krasně rostou všechny.Vpředu ,v kulatém květináči by měla být 100% haze(doufam,že to bude samec).Ze 3 semen,které mi věnoval jeden grower vylezlo jen tohle.

Old Post 24-04-2010 v 17:13 PM
Host
Host

Příspěvek č. 30

dnes jsem byl zkontrolovat holky a když jsem si s jednou z nich chtel trosku zaflirtovat,tak se mi povedla ulomit bocni vetev.uz je vzhuru nohama a poslouzi k prvni degustaci.cela kytka se bude proplachovat jeste tyden.jde o sensi starku.

Old Post 26-04-2010 v 16:44 PM
Host
Host

Příspěvek č. 31

Tady jsou fotky centralni palice,ktera nastesti zustala bez poskvrnky.

Old Post 26-04-2010 v 16:46 PM
Host
Host

Příspěvek č. 32

Zdravím všechny growery a growerky.Moje příští slova spoustu z vás překvapí,ale intuitivně cítím,že dělám správnou věc.Už delší dobu jsem měl pocit,že to co dělám jde proti tomu, co bych dělat chtěl.Proto jsem se rozhodl,že s indoor pěstováním skončím.Důvodů mám hned několik.Tím hlavním je, že důvod, proč pokračovat,není ani jeden .Už pár týdnů vůbec nehulím a kvůli kámošům,kteří si můžou vypěstovat taky,to dělat nehodlám.Jde o umělé pěstování,které není v souladu s přírodou a proto mi u něj chybi radost z toho,co dělám(obdiv kámošů v podobě slov „tak takovy skéro jsem ještě nehulil“ je totální nic.Takový ego nemám.vždycky mi šlo o to,co zhulenej dělám a jak se u toho bavím,ne zhulit ostatní do mrtě.Taky je to nelegální……
Na základě toho,jsem svůj „indoor svět“ zrušil a všechny kvetoucí i nekvetoucí rostliny zakopal na zahradě.Myslel jsem,že budu mít časem výčitky,a budu toho litovat,ale bohudík ne.Mám z toho ůžasně osvobozující pocit,radost a chápu to jako jedno z mnoha vítězství v životě.
Rozjetý outdoorek s radostí dojedu do konce a materiál použiju k léčebným ůčelům.Jiný smysl v tom pro sebe nevidím.

PS:tímto bych se chtěl omluvit všem, kteří tento thread sledovali a očekávali jiný konec.Těm,kteří mne žádali o řezivo, se omlouvám,ale už se s tím nedá nic dělat.Sorry kluci/holky.Určitě seženete náhradu.

Old Post 30-04-2010 v 13:49 PM
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 20:08 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2 3  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Podobná Témata
25-02-2010 - jakoby mi vetřelec do duše nahlédnul podruhé - 92 odpovědí
13-04-2011 - Jakoby mi vetřelec do duše nahlédnul - 80 odpovědí

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás