Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
na zacatek to nevypada spatne. ja sem si koupil cernobilou folii v headstoru. je to neco jako g shop akorat tam jeste prodavaj legalni drogy.
rek sem ze chci jen pul metru a platil sem 1,5E. to je myslim v pohode cena.
Jinak kytky drz co nejbliz k svetlu a urco co nejdriv vyres pritah odtah. na zacatek ti staci udelat pritah, pokud nemas love na 2 vetraky. 3 nejsou nutnost na tak malej boxik. staci ti jeden jako pritah a zaroven ofuk. tak to mam ja. a pak jeden na odtah.
Gl 2 ya
nevim jestli sem neprehlidnul ale zmeril si teplotu?
No akurát som sa zobudil a idem do PC shopu kúpiť tie vetráky.. inak Klamath teplotu mám asi od 22-25°C , ofuk som zohnal lebo som našiel doma 2rychlostný ventilátor na 220v, a hvoorím skočím kúpiť tie pc ventilátory na príťah a odťah a potom hodím foto aj rastliniek že ako vyzerajú..
When u smoke the herbs, it reveals you to yourself
Substrát: Hlina pre pokojové rostliny + perlit
Hnojivo: Primaflora NPK 6:5:5
Box oblepený striebornou lekárskou fóliou
Teplota deň: 22-26 °C
Teplota noc: 15-19 °C
Ofuk: 2 rýchlostný ventilátor 220V
Príťah: PC vetrák 12V
Ako som už spomínal tak holkám sa akosi nechcelo rásť tak som ich presadil a za posledné 2-3 dni sa kus rozhýbali ale aj tak sa mi zdá že to nie je ono, zatiaľ som nehnojil preto sa chcem spýtať že či už mám začať aby to rastlinám nejako neuškodilo.
Pridávam aj aktuálne fotky ako som slubil, niesú velmi dobré lebo foťák akosi napiču zaostruje neviem čo stym je .. :/
Ak by ste mi mohli poradiť že čo a ako dalej, a že v čom by mohla byť ešte chyba aj ked možno teraz treba len počkať a oni sa spametajú, každopádne potrebujem vedieť ako stým hnojivom či už mám začať teraz alebo až neskôr.. zatim diky..
No kyti vypadají zdravě a rostou ti rychleji nez mne. ^^ Já ty svoje (14 dní za oknem, tři dny pod zářivkou) dneska zkusil trochu nakrmit hnojivem, v maly koncetraci, tak ti kdyztak dam vedet, jestli to pomohlo. Zjistil jsem totiz, ze ten substrat co tam mam neni predhnojeny - mel jsem za to, ze je, zmatl me jinej, kterej sme kupovali, ten ma ted u sebe kamos, ja jedu v tom starym...
Sirius' first - 4x Buddha pod 100W HPS
Když nejde Mohamed k hoře, musí hora k Mohamedovi, nebo se může stát, že si Mohamed najde jinou horu.
No to mi akurát pomože .. tak potom určite daj vedieť či tie hnojky zabrali alebo to len pokazili aj ked si myslim že zaberú.. ale no určite ma informuj že ako to ide..
Hele tak to tam mám už nějakejch 10 hodin pohnojený, pod světlem, a zatím se to nijak výrazně neprojevilo. Nevím, jestli jsem tam toho dal fakt málo (dal jsem koncentraci asi poloviční a ke kytkám toho taky moc nešlo, jelikož včera jsem zalejval a nechci je přelejt), nebo na to moc spěchám, ale kytinkám to evidentně (zatím) nijak neublížilo. Bejt tebou tak to zkusím, ale nerad bych, aby se ti s tim něco náhodou stalo. Jak říká Klamath, radši míň než víc.
Sirius' first - 4x Buddha pod 100W HPS
Když nejde Mohamed k hoře, musí hora k Mohamedovi, nebo se může stát, že si Mohamed najde jinou horu.
Ja osobne sem zacal hnojit ze sem dal 1/4 toho co psaly na etikete a zvysoval. Kdyz mi na bio-grow napsali 2-5 dal sem 0,5. poznas sam ze je neco spatne kdyz prehnojis. Budou se ti obevovat takovy hnedy fleky. Kdyz pohnojis malo tak se ti nic nestane. kdyz prehnojis tak to je horsi.
Tak GL 2 ya a at se ti to neposere