Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Přidávám sem nový fotky s růstu takhel nák to ted vypadá kytky maj cca 48 cm za pár dní přepínám ,dneska sem hnojil:bud fuel - 2ml/l
kick start-7ml/l
vitamax-2ml/l
zhruba za 3 dny přepínám na květ znovu to nahnojim stejně:P
ph po přidání zálivky s hnojivama-5,8, vyteká 5,9
Dneska ráno se probudim a nejhorší věc co se mi mohla stát slyšim bzučení předřadníku,ventilace de ale sluníčko ne vůbec nevim absolutně co ted když kještě k tomu nemám prachy.....
uf tak se zachráněnej od pátka mi nesvítilo slunce,zejtra ráno zas bude svítit doufám že je to nák nepoznamená,a že to doubudou hermáči bo tak něco, další věc co se mi stala byla že jak bylo těch pár dní ve tmě tak nový listečky začli řloutnout,du to ještě postříkat raději vitamaxem snad se to spraví
kytičky byli po pár dnech ve tmě pěkně žlutý na vrchu, ale jak se si je dneska tak vyndal tak maj krásně ze¨lenou barvu daří se jim pěkně,zatim to nevypadá že by z nějaký lezl hermáč,takže po zítří enzymi
Takže dneska jsou moje holky v 17.dni květu daří se jim už dobře
dneska sem zahnojil odstátou vodou s enzymi a upravil na ph 6,0
přidávám náký fotky ale některý sou nekvalitní,takže se omlouvám kytky maj cca 70 cm a už nerostou,dělaj se na nich pěkný paličky,jen ten ww je trošku zbrzděnější,ale uvidíme časem jak to bude
* Solo-tek je kompletní, jednosložkové organické Hnojivo použitelné jak pro pěstování v klasickém substrátu tak i v bezsubstrátových systémech
* Solo-tek obsahuje min. 50% organické složky a všechny ostatní růstové podpůrné složky jsou 100% organické, rostlinného původu
* Solo-tek jako jediný produkt svého druhu obsahuje jak koncentrované organické Hnojivo tak i organické chelátové agenty, amino-kyseliny, karbohydráty, Stopové prvky, atd.
* Tím zabezpečuje rostlině vše potřebné pro květovou fázi
* Je vhodný jak pro začátečníky tak i pro profesionální pěstitele.
* Použití: Přidávejte v období květu v koncentraci 1-3 ml Solo-Tek Bloom / 1L vody s upraveným PH
* Doporučujeme začít s nižší koncentrací pro mladé rostlinky (1ml/1L) a postupně zvyšovat