Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
kytky byly na proplachu s pridavkem finall sollution 10.dni.EC odpadni vody ke konci 0,4.zdrojova voda 0,2.to si myslim,ze je hodne dobry.smokereport a gramaz po sleze.kytky se susi v boxu pri teplote 18stupnu.vlhkost dobra :-).
pokud ma nekdo zajem,tak si muze tipnout vyslednou gramaz.prvnimu poslu 5 seminek z letosniho outdoor vyberu(volbu necham na nem),ktere ozelim.druhy a treti nej tip obdrzi k+.muj tip je 150g,ale jsem a vzdycky jsem byl hodne psatnej tipar:-).
Tak já tipnu 216g ,a jen mě tak napadlo na pár fotkách si měl ty 2 klipsňáky vedle sebe ,tak bych dal na každou stranu jeden aby měli rovnoměrný ofuk ...A jinak podařený grow