Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Protože kytky už začínají opravdu vonět, musel jsem dneska utěsnit všechny spáry, kudy profukoval smrádek...Použil jsem sanitární silikon a kolem dveří skříně jsem udělal těsnění...Výsledek je super, pacháč funguje na 1! Z toho silikonu je lepší udělat vyšší vrstvu, aby to opravdu těsnilo,když na to sednou dveře...
Poslední foto je startující palice Jacka Herera, mňam
Dnes jsou kytky 13 den na květu...namýchal jsem jim stravu.Truhlíky s klony dostaly 3/4l, truhlík nejbíže k nám na fotce dostal jen 1/2l.Hnojiva v poměru k 1l: Grow3ml(dávky budu směrem ke konci snižovat, vyhnu se tak přelistnatění palic),PK13.14-1,5ml,Bloom 3ml,Max 1,5ml,alga mic 3ml,peroxid30%-15kapek by voko, citron by voko 1,5ml ...+ještě postřik alga mic 2ml na 1l vody a deset kapek peroxidu ve stejném množství(pozor, nepřehnat)...
Momentálně se ve skříni nic extra zajímavého neděje, proto fotky přibydou až s hezčíma palicema...Každým dnem roste samozřejmě vůně, tady je na místě říct, že pachový filtr jede na 99% opravdu skoro nic neproniká, jen když přepnu na režim slídícího psa, tak možná trošičku zavětřím...Ale byl u mě nedávno kamarád, strávily jsme pár hodin přátelskou debatou(je to nehulič) a nevšiml si vůbec ničeho, dokonce ani větráku A to jsme seděli vedle skříně...
Kdyby měl někdo nějaký dotaz nebo konstruktivní připomínku, sem s tím...Zatím
Takže dnes jedna dobrá zpráva o kterou se musím podělit...Váš život to zase až tak neovlivní Skunk 1, kterého už delší dobu podezřívám z mužství dneska překvapil a vyklubala se z něj žena!!!!Což pro mě znamená požitek z jednoho modelu navíc a taky lepší využití prostoru skříně...WOW
Na fotce to moc dobře viděl není, ale šipky označují první preflowers...
čau Jen aby to nebyl hermáč . ne určitě nebude držím palce .
Nepřemýšlels o vypletení do tej zmiňované síťky ? (ScRoG).
Máš to pěkné a i pěkně vyplněné takže by to šlo.Jinač kytičky vypadají pěkně šťavnatě a zdravě takže přeji dobrou chuť a K+
Zdarec, tohle kolo pojedu bush...250W jsem ještě nikdy nejel, takže jsem ani nezaštipoval a jsem zvědavej, jáký z toho vymáčknu salámky oproti 600W...navíc mě zajímá jak se tahle genetika bude větvit, mám ji od člena, od kterého jsem ještě nic neměl...
ale budu kytky vyvazovat provázkem a přizpůsobovat prostoru, to zase jó...
Dneska jsem kytky naposledy roztahal provázkama, abych maximálně využil prostor. Při té příležitosti jsem i trošku prostřihl spodky...Každý truhlík jsem zalil litrem hnojiva ve stejném poměru jako minule, jediný rozdíl je, že na sražení PH jsem použil grep, protože citron nebyl....dostaly i jeden z posledních postřiků alga micem....Zatím se jim daří dobře, na fotce 3 je roztahaný Dany boy...zítra možná provedu opylení pana Jacka a Low ridera2 právě pylem z LR2 a
Dyesel ridera