Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Toto mi neda spavat
Mam tie iste bubble gumi co som mal aj minule kolo. Brane boli z viedne z flowery fieldu. Minule kolo som bol strasne spokojny a teraz v tom istom case kvetu este s vacsou watazov su polovicne. Neviem teraz ci to je moja chyba alebo ine pheno z inej matky.
Od dnes maju clecny iba cistu vodu. A inak uplne naprd grow a naprd klony. Toto kolo sa mi sralo co sa len dalo, urcite uz nenavstivim tu predajnu klonov.
EDIT: Zabudol som este napisat, ze slecny mali 6 dni tmu kvoli el. poruche
''Múdry človek sa poučí na chybách iného, hlupák sa nepoučí ani na vlastných.''
Slecny maju pred sebou este 6 dni a idu pod kosu. Preriedil som trosken listy. Na cistej vode su zatial 6dni.
Este raz sorry za kvalitu fotiek a dakujem za K+
Posledne foto pred kosou z 61. dna. Vsetko uz je pokosene. Foto z kosy pridam neskor. Kto chce klude nech si tipne vynos.
Foto: double dutch a posledna foto NLx
Pridavam niake to foto po skoseni a susinu. Tie vypadky svetla pravdepodobne zapricinili poriadne obsypanie a lepkavost. Vynosovo to buhvie co urcite nebude.
Vsetko ususene,spracovane a zvazene . S vysledkom vzhladom na vsetky problemy sa mi udiali toto kolo som vcelku spokojny. Hlavne problemy boli : zo zaciatku mala teplota, spadnutie tienidla priamo na rastliny, od 42. dna kvetu mali dokopy do kosy 9 dni tmy (42.-48. den a 50.-53. den ), silno zanedbane preplachy a nasledovne zasolenie rohoz ( silne problemy s vodou ). Aspon ze tie tmy zapricinili nehorazne obsypanie, fakt skoda ze nemam este normalny fotak. Dakujem vsetkym za pozornost a K+ .
Celkovy vysledok je 470g.
pročetl jsem a parááda jako.. na to, že si měl problémy, které většinou bývají katastrofické,. tak výsledek není zas o tolik hrozný, než by mohl být..) s tou tmou.. možná jí bylo až moc..ale 3 dny tmy před začátkem kosy vůbec neuškodí.. chcu taky zkusit a su zvědavej na výskyt cukříku :-D.. rozhodně K+ drakuu ) btw jak seš spokojenej s NLx ? postni mě pls smoke report a info o kytičcee (chuť,výnos.) ) dííky )