Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
zdarecpro hellfire:ph mam porad neco kolem 6-7 n a stim presvicenim si mel asi pravu pac sem to jeste vcera v noci predelaval a uz se to nikde nedelateda aspon mi to tak pripada:-Dakorad me stve ze sem je este vcera nestih presadit, tak se na to tak za 20 min vrhnu udelam par foto a vse vystavim
domino:s tim spalenim to nejspis nebudea ty listy ani nevypadaji jako by byli spaleny,to zloutnuti mi prijde jako kdyz zacina od ty vetvicky dol jednotlivejch listecku,nebyli by zluty vsude a ne jen od hl.zilky na listu??fakt nevim je to jen domenkajo a jeste s tou lampou jak sme se bavily sry za blbou odpoved,dopral sem si vcera trochu vic koure nez je obvykli tak sem byl trochu mimo
ufftak konecne sem to presadi a predelal vetrak a neblerano a samozrejme svetlotak uvidime jak se to bude projevovat dal,n sem kazdopadne zvedavej jak to nakonec dopadne...tady je par fotek pro priblizeni nastalych zmen
Původní příspěvek od kolotoc23 hnojim to terra grow+pitamin a jednou tydne je zaleju enzimem
Zdarec!
Phyt-amin používáš do zálivky, anebo na postřik? Do zálivky bych ho moc nedoporučoval, protože zasoluje zeminu, takže pouze postřik.
citace:
Původní příspěvek od kolotoc23 cetl sem neco o tech lampach a psali ze muzou bejt 4-5 cm od rostlin ale urcite dam na tvou raduhned to jdu o neco zvednout:djak asi visoko by mela byt??
zdravim vsechny zahradkarepredem bych se chtel omluvit za delsi nepritomnost ale znate to predvanocni shon a tak podobnen a mam tu par novinek:EXODUS-moc dekuju za otazku skrze phytamin,samozrejme ho pouzivam jen na postrik asi 2x tydne ale diky ni sem si uvedomil ze sem si ja hlava zhulena pri zalivce nejspis splet flanderu a striknu sem ten phytamin ke hnojkam:-))sem to ale debyl co:-))nu coz chybama se clovek uci a aspon si dam priste bachano a tim se vlastne vyresila zahada se zloutnutim tech listu,uz se to nikde nedela a zustalo jim tam uz jen par flicku..tak ze jsem nakonec rad ze to takhle dopadlo..holky sem opet presadil a vede se jim myslim celkem fajnsice asi 2 mou blbost neprezily ale ostatni sou silacky a prezilytady mam par fotek na priblizenougrowu zdar a at to roste
to kolotoc
hehe stava se s ttim ze si clovek splete flasku.aspon ze ne jako ja ze sem pak z toho mnel 3 tejdny poleptanou hubu zevnitr.jeste ted to cejtim.niocmene kytky uz to asi nepocejteji.
ted ctu tvoje posledni vety 2X bela JH a apolo??myslel sem ze tam mas ze seminka.nu coz tak hodne uspechu.cekej me o sklizen -)
nicmene usporka je hezka na estetiku ale ucinek zadnej.nebo spis ne zadnej ale spis asi tak o par desitek procent mensi vynos.aspon teda to tak typuju kdyz sem videl jak rezy lezou pod 250 w usporkou a jak to leze pod 600w sylvania grolux kombinovana.mozna je to vatazzi nebo lampou.rozmysli si to dobre do ceho pujdes.ale pocitej ze to budes muset poradne odvetrat protoze to topi jako prase.tak pestu zdar
jojo mel sem tam kyti ze seminek ale bohuzel neprezily muj omyln jak tak koukam tak tu lampu asi fakt vymenim ale myslim ze 600w bude asi trochu moc na ten prostor co tu mam,nebo ma nekdo jinej nazor?
Servac a bonifac JA MAM JINY NAZOR! hehehe wole sem ti to uz rikal vyhazej si celou satnu mna postel (stejne mmooc nespis a rozsvitime to cely...udelame diru do strechy a odtah je vyresen...?????? Co ty na to? KWETEME
Pankracno coz voto,kdyby zalezelo ciste jen na me tak to tam sviti uz davno ale uz se promejslej a vymejslej plany na rozsirenitak ze ted uz jen pockat az holky dojdou do cile a pak huraaa na repas:-D tak ze v uplnym finale by meli mit prostor:viska-220 delka-160 a hluboky 70 tak si myslim ze po rekonstrukci se budou mit jako v bavlnce zahradkarine zdar!!
to kolotoc
koukam 160x70 a vejska 220.no vejska ani nakl nehraje roli ale 160x70.nevim nevim ale bejt tebou zacnu pocitat a setrit aspon na nakou 600w slunecnici pac ta ti optimalizuje podnebi ve 120x120.bo tam svihni holt 2x250 nebo 2x400. ale nevim nevim tyses takovej setrilek a skrblik.a nevytahuj tady ze ti dluzim sicaku.:-) nicmene asi vym co tam das nebo je ma uvaha o sodiku mylna???? tak pestu zdar a aby te parata jarali :-) ric pic
nn samozrejme ze s prestavbou prijde i upg.i na lampu a to s tim setrilkem si docela prehnal:-D a o to s tim dluhem sis rek sam:-Da jen tak mimochodem na svoji zalibe urcite setrit nehodlam tak se wyswixniping pong
to kolotoc
ping pong???? ee ja mam radsi kompot ve slozeni pomerance citrony vina obcas prolozeny hvezdickama. jo jeste si si tu mnel rict o to tricko rovnou a teplaky.jo a nechces treba i tu mikinu??? tak swix jak swiks