Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
jj stale nad tym rozmyslam.. 14 rastlin mi nahadzje kvety.. tak niektore asi dam dole a ine necham.. lebo som to este ani nerizkoval.. nestihol som, take su rychle..
Kytka si necha jen tolik plodu kolik sama uzivi. Takze nepocitej s tim, ze budes mit tak malou rostlinku obsypanou plody. Samotnemu mi taky nahazovaly plno kvetu, ale ty pozdeji odpadly i pres denodenni opylovani.
Udelej to tak jak rikas. Ale spis bych je "odkvetil" vsechny..
takze ostrihal som polku (7) kvetin.. inak tie co som nechal maju v priemere +-13,14,15 kvetin na sebe.. uvidime co z toho bude.. v nedelu pridam novy tyzdenny fotoreport..
takze je tu nedela a snim aj novy tyzdenny fotoreport..
1. kvety nonameu..
2.-4. Cayenne LS, trochu z tej lampy padal na zem, kedze ma este slabu stonku, niektory chilli groweri maju preto osvetlenie nastavene iba na 12/12, ale ja sa nechcem vzdat svojich 16/8, tak ho radsej podopriem..
Ty kvety se samy neopyluji. Zvlaste pak v mistnosti kde se moc nehybe vzduch. Ja to kazdy den projizdel jenom prstama (stetecek by byl asi lepsi). Porad dokola a nebyl s tim problem. A pozor, neopylene kvety samy odpadnou.