Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Tak a pro ¨soutěživé¨tu mám tipovací soutěž (bez cen - sorry přátelé) na celkovou gramáž kytek v suchém stavu. Pro lepší orientaci je přiložena tabulka.
Celkový výnos (g)
Mokrý stav = Paličky + stonek; Suchý stav = Paličky + stonek; Paličky = pouze suché paličky
PM # 1 Mokrý stav - 40g Suchý stav - - g Paličky - - g
PM # 2 Mokrý stav - 51g Suchý stav - - g Paličky - - g
AHK# 1 Mokrý stav - 42g Suchý stav - - g Paličky - - g
AHK# 2 Mokrý stav - 35g Suchý stav - - g Paličky - - g
AHK# 3 Mokrý stav - 15g Suchý stav - - g Paličky - - g
Původní příspěvek od hej-rup Tipuju že se po usušení ztratí tak 50%, takže 91,5g! Ale přeju víc.
Já bych řekl že se ztratí něco kolem 70% váhy a můj tip je 34g. Což není dobrý výsledek, ale uvidíme. Díky za Tvůj tip, koukal jsem, že ti to roste hezky tak přeji klidný průběh bez komplikací
Tak zde je celková tabulka všech hodnot které jsem vyplodil... Bohužel jsem udělal zřejmě několik chyb a opět i škůdci se podíleli na svém. I když jsem dezinfikoval hlínu v troubě i tak přišli na návštěvu A zde jsou výsledky, nicméně mě to od growu nijak neodradilo a při další možné příležitosti jedu zase. Mezitím přeji všem kytičkářům mnoho úspěchů a méně nezdarů. GROWu zdar Sronson
Celkový výnos (g)
Mokrý stav = Paličky + stonek; Suchý stav = Paličky + stonek; Paličky = pouze suché paličky
PM # 1 Mokrý stav - 40g Suchý stav - 12g Paličky - 10g
PM # 2 Mokrý stav - 51g Suchý stav - 12g Paličky - 11g
AHK# 1 Mokrý stav - 42g Suchý stav - 13g Paličky - 12g
AHK# 2 Mokrý stav - 35g Suchý stav - 10g Paličky - 9g
AHK# 3 Mokrý stav - 15g Suchý stav - 5g Paličky - 4,5g