Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Kuřárna » Co by jste všechno v životě chtěli ?
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2 3 4 »
Autor
Téma 
teksun
Stálý Člen

Karma uživatele teksun - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 17

-aby se mi už nigdy nestalo to co dneska a nic tomu podobnýho, to si přeju uplně nejwíc a taky si přeju,aby se to nestalo nikomu na kom mi záleží,protože to byla dost hustá záležitost, pak bych si přála,aby se nikdy nestalo nic zlýho mý rodině,příteli,přátelům,pejskowi.....
-a abych jednou wypadla z tý díry gde bydlím do prag gde sem bydlela, aby se mi splnil můj menší sen nebejt na nikom a na ničem záwislá a nepracowat pod někym,ale zkoušet podnikat
-taky bych chtěla mít eště druhýho psa,ale to taky až pozdějši ten jeden mi dáwá zabratno a určitě bych chtěla mít naký peníze ne moc to kazí,ale tak akorát no co je to akoráttak abych se nemusela bát,že neskončím něgde na ulici až mě manžel obere

Old Post 02-09-2002 v 16:54 PM
teksun je offline   Profil uživatele teksun   Find more posts by teksun   Foto galerie člena teksun   Click here to Send teksun a Private Message   Add teksun to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
cHLeBiK
Stálý Člen

Karma uživatele cHLeBiK - 27% PěstitelskáKarma uživatele cHLeBiK - 27% Pěstitelská

ja bych chtel: Příspěvek č. 18

praci solidne (hodne_moc_dobre) placenou, nejlepe s pruznou pracovni dobou... hezkou,hodnou a chytrou holku, pricemz neslevim ani z jednoho, snad jen z te krasy, staci aby se libila me... (proste hezkou ... barak, pratele kolem sebe, legalizovane konopi (a i kdyby ne he he Podle priorit asi takhle

1. holka&pratele&prace
2. penize, abych mel cas uzit si zivot a nestravil ho neustalou praci
3. dat si obcas jointa s prateli, hodit se do klidu a .... proste ho zit....

ze bych nemel ambice? ale jo... ale... tak malo staci ke stesti...

Old Post 03-09-2002 v 22:32 PM
cHLeBiK je offline   Profil uživatele cHLeBiK   Find more posts by cHLeBiK   Foto galerie člena cHLeBiK   Click here to Send cHLeBiK a Private Message   Add cHLeBiK to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
PORSCHAK
Stálý Člen

Karma uživatele PORSCHAK - 56% PěstitelskáKarma uživatele PORSCHAK - 56% Pěstitelská

Příspěvek č. 19

2Hlosan
Jo,jo, s tou zahradou a ( nazval bych to srubem) plně souhlasím, takovaj velikej srub se dvěma patry a alternativ rooms, kde bys mohl pozvat lidi, třeba jen tři, strávit tam plno super večerů, vzít si tam holku, cos právě poznal, nebo kámoše, co za Tebou přijeli po půl roce.
Zvláště room s obrovskou vodní dýmkou uprostřed by se vyjímal dobře, nebo takový halucinogenní pokoj s 3D laserama.
Kol kolem pár políček a vychytanejch místeček na hulení.
Hlavně aby to bylo daleko od civilizace, dostat by se tam mohlo jen na terénní čtyřkolce, která by tam byla pořád k dispozici, a dolů by ses taky mohl dostat lanovkou.
Jinak taky dobrý K+

Old Post 04-09-2002 v 10:54 AM
PORSCHAK je offline   Profil uživatele PORSCHAK   Find more posts by PORSCHAK   Foto galerie člena PORSCHAK   Click here to Send PORSCHAK a Private Message   Add PORSCHAK to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
PORSCHAK
Stálý Člen

Karma uživatele PORSCHAK - 56% PěstitelskáKarma uživatele PORSCHAK - 56% Pěstitelská

Příspěvek č. 20

2Gannja

To se mi líbí, já bych se podíval třeba na nějakou bitvu, nebo skvělou krajinu, nebo na nějaký peklo, ale to by se mi nemohlo nic stát. Střihnul bych si středověkou bitvu, nebo nějaký skupinový prcání, kde bych byl jen já a deset kundiček.

Old Post 04-09-2002 v 18:10 PM
PORSCHAK je offline   Profil uživatele PORSCHAK   Find more posts by PORSCHAK   Foto galerie člena PORSCHAK   Click here to Send PORSCHAK a Private Message   Add PORSCHAK to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Kmenet
Stálý Člen

Karma uživatele Kmenet - 9% PěstitelskáKarma uživatele Kmenet - 9% Pěstitelská

Palec nahoru To Ondrash & to pan dan Příspěvek č. 21

Lidi, vy mi mluvíte přímo z duše, líp bych se asi nevyjádřil ! Konečně rozumný postoje ! K+ oběma.

Old Post 04-09-2002 v 18:47 PM
Kmenet je offline   Profil uživatele Kmenet   Find more posts by Kmenet   Foto galerie člena Kmenet   Click here to Send Kmenet a Private Message   Add Kmenet to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
sodik
Stálý Člen

Karma uživatele sodik - 23% Pěstitelská

Vypalene prazske stylo.... Příspěvek č. 22

Hukot....

Old Post 04-09-2002 v 21:13 PM
sodik je offline   Profil uživatele sodik   Find more posts by sodik   Foto galerie člena sodik   Click here to Send sodik a Private Message   Add sodik to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
PORSCHAK
Stálý Člen

Rozvijme svou fantazii... Příspěvek č. 23

Já vím, že se vám příliš nelíbí ta hmotná přání, ale nebudu se přetvařovat, je to můj životní styl, mé tužby a představy o mém budoucím životě, zčásti nebo hodně zidealizované, ale je to tak.
Oceňuji vaše duchovní a "odhmotnělá" přání, vždyť o tom to sakra je !!!
Jen se prosím vás nesnažte (a neříkám, že snažíte !) o zapůsobení na ostatní svou skromností a "nesněním" o hmotných statcích jakéhokoli charakteru za účelem získání dojmu oduševnělého člověka, potažmo karmy.
Tak a teď to schytám.
Jinak díky, měl jsem tento thread nazvat jiným jménem, takovým, který měl skutečně zastoupit jeho záměr.
Prostě co by jste chtěli, kdyby jste mohli vše, v časovém nerozlišení !
Máte tak málo přání a snů ?

Porschakova paneláková 150W mini spižírna
Porschakův English outdoor 07

Více pravdy, více liberálnosti rovná se dekriminalizace konopí a jeho produktů.

Old Post 06-09-2002 v 18:06 PM
Jeckob
Stálý Člen

Karma uživatele Jeckob - 22% PěstitelskáKarma uživatele Jeckob - 22% Pěstitelská

Tohle chci ja Příspěvek č. 24

Tak jsem to tu wsechno procet a musim souhlasit s PORSCHAKEM - piste sem co byste fakt chteli uplne nejvic.Ja bych se chtel umet treba zneviditelnit pekne si zahulit a chodit takhle po meste.Zasel bych do obchodu,dal bych si treba pistaciovou deli,sel bych zas dal a koukal na fsechny holky.A sel bych za nakou kundickou az domu a tam bych ji smiroval (a treba pozoroval jak si to dela ve sprce).Chtel bych se taký citit jako buh a ochranovat lidi.Chytat zlodeje.Moznost teleportovat se,taky neni spatna.A litat bych chtel.
No a samo tu jsou jeste ty normalnejsi veci jako:Mít pekny barak nekde u lesa s velkou zahradou do ktery by nikdo newidel.Tam si pekne pestoval.U prostred zahrady obrowskej sklenik s obrowskou kytkou(kytkama) neco jako sklenik v ARBORETU.Chci wypestowat nejwetsi kytku na swete, peknou holku so me bude mit rada.Fajn psa,naky deti a k tomu samozrejme penize.Ne moc,protoze penize by me skazily,proste tolik penez abych si vzdycky moh vzit kolik potrebuju.A jeste bych chtel at je nase maticka Zeme zase cista tak jako byla kdysi davno.Zadny skladky,znecisteny reky a more.Chtel bych aby jsme tady zili wsichni w miru a pohode.Bez politiku.Zrusil bych TV Nova,nebo aspon nektere dementni programy typu HOGOFOGO,GOGOSHOW atd.Wzdyt na to se neda diwat.Chtel bych umet wracet cas a wubec cestowat w case.No a to je wse.Jsu na trening.Cao.Kdybych si jeste na neco wzpomnel tak to sem jeste odim.Jo,chci byt kamos se skpinou KoRn.Hulit s nema a poslouchat je na jejich zkousce.Tos cus

Old Post 08-09-2002 v 14:14 PM
Jeckob je offline   Profil uživatele Jeckob   Find more posts by Jeckob   Foto galerie člena Jeckob   Click here to Send Jeckob a Private Message   Add Jeckob to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
webinda
Nový Člen

Karma uživatele webinda - 0% PěstitelskáKarma uživatele webinda - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 25

Není toho toliko, předně zdraví mé i mých blízkých, pak mít střechu nad hlavou a mít na to ji zaplatit, čiliže práci a práce aby byla zábavou, pod tou střechou mít postel či nějaký lehátko, mít na něco málo do úst. Mít zajištěný hlídání a následně mít pořád dostatek času si neomezeně užívat. Taky je skvělý mít přátele, a lásku, tu taky...ale v obojím jsou sakra hluboký vazby a ty umí sakra pěkně zkomplikovat život, takže doporučuju jen silným povahám.
O čem už jenom sním je mít pochopení a toleranci od svýho okolí. O respekt už nežádám - snaha marná, síly ubývají...
Co bych chtěla ze všeho nejvíc je dojít k osvícení; najít bránu k metaprostoru a pochopit souvislosti, který mi celý život stále úspěšně unikají...

Žij a nech žít...

Old Post 09-09-2002 v 12:12 PM
webinda je offline   Profil uživatele webinda   Find more posts by webinda   Foto galerie člena webinda   Click here to Send webinda a Private Message   Add webinda to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
webinda
Nový Člen

Karma uživatele webinda - 0% PěstitelskáKarma uživatele webinda - 0% Pěstitelská

Tedy co bych v životě chtěla… Příspěvek č. 26

Přehodnotila jsem svůj unáhlený výrok.
Na druhou stranu – byla to reakce unáhlená? Ne, byla jen spontánní a jako taková o mně hodně vypovídá. S lítostí sama nad sebou musím konstatovat, že ta výpověď se mi ani trochu nezamlouvá, ale dělat už s tím nemůžu takřka nic.
Přidávám jen tenhle zoufalý pokus o nápravu vlastní reputace, který tak či tak působí stejně bezútěšně. V žádném případě nečekejte, že se dozvíte něco nového či převratného! V takové rovině se mé myšlení ani zdaleka nenachází.
Tedy co bych v životě chtěla…

V první řadě
chci vždy umět říct co chci. Málokdo ví co by chtěl, konzumní jedinci nepřemýšlejí. Z té hromádky přemýšlivých se zase mnozí neumějí výstižně vyjadřovat, takže sice vědí co chtějí ale říct to správně neumějí, a k takovým patřím já (sebevědomě se tady pasuju do řad myslících bytostí, ale mezi náma, vykazovat myslící aktivitu ještě zdaleka neznamená dosahovat inteligence. Já jen myslím, přemýšlím, a tedy jsem, leč nejsem víc než snítka kopretiny…)
Určitě vím co nechci
nechci se pořád cítit tak uboze…páč vím, že nic nevím a to mně ubíjí. Informační boom moje pocity ještě zhoršuje.
A tedy
chci dojít k osvícení (alternat. výklad k rozumu), všechno pochopit…
A pak
nepotřebovat peníze, potažmo práci, a všechny další výmysly společnosti ani společnost samotnou.
A chci
mít absolutní svobodu a nezávislost.
A mít
konečně čas a přečíst všechny ty knihy hromadící se pod stolem.
Moc by se mi ulevilo, kdyby
všichni lidi kolem mě, blízcí, drazí, známí i ti neznámí taky našli cestu ke klidu a byli spokojeni.

A taky moc a moc chci
mít stále svou lásku, mít ji v srdci, cítit jak je živena, cítit teplo, které neúnavně a trpělivě vyvírá a nechat se jím utěšovat, chci i rozervanost, kterou s sebou přináší, chci stále milovat, milovat, milovat…

To stačí, i tak se mi rozplývá naděje, že se mi mé tužby vyplní

Žij a nech žít...

Old Post 09-09-2002 v 13:30 PM
webinda je offline   Profil uživatele webinda   Find more posts by webinda   Foto galerie člena webinda   Click here to Send webinda a Private Message   Add webinda to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
webinda
Nový Člen

Re: 2 webinda Příspěvek č. 27

vpravde, deletnou svy myslenky...dobry reseni, jen kdyby fungovalo i v hlave :-)))))
jinak s tebou souhlasim, nevedomost je sladka a neboli, za to kompromisny pristup ten boli moooc, to nemam rada a hrozne mi to skripe, v te spolecnosti...
nicmene ze vim alespon o par lidickach podobneho smysleni je hodne velka naplast na bolistky...
jste bezva lidi zustante takovi!!
love U

Žij a nech žít...

Old Post 10-09-2002 v 12:43 PM
pan dan
Stálý Člen

Karma uživatele pan dan - 8% Pěstitelská

jo jeste... Příspěvek č. 28

ještě bych chtěl neztratit víru (je téměř jedno, k čemu se ta víra vztahuje, hlavní je fakt, že JE)
Víru v to, že v lidech sídlí něco lepšího, než jak se masově prezentují. Víru v to, že se naše planeta nepoškrábe, když už na ní lidstvo funguje jako vyrážka a ne jako inteligence.
Není nic horšího a smutnějšího, než bytost bez víry.

mimochodem, Webindo, moc krásně vysloveno K++

Teprve až pokácíte poslední strom, zabijete posledni rybu a otrávíte poslední řeku přijdete na to, že se peníze nedají jíst.

Old Post 10-09-2002 v 12:57 PM
pan dan je offline   Profil uživatele pan dan   Find more posts by pan dan   Foto galerie člena pan dan   Click here to Send pan dan a Private Message   Add pan dan to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
PORSCHAK
Stálý Člen

Příspěvek č. 29

2Jeckob
Móóóc pěkný, K4U. A lítat bych chtěl taky.

2Webinda
Vždyť spoustu toho můžeš. Jen o to usilovat a myslet na to. S tím, že nic nevím, jsem se už dávno smířil, akorát se někdy ještě divím, že se ještě můžu divit. Jó, svět je složitej.

Porschakova paneláková 150W mini spižírna
Porschakův English outdoor 07

Více pravdy, více liberálnosti rovná se dekriminalizace konopí a jeho produktů.

Old Post 11-09-2002 v 17:33 PM
Beebob
Nový Člen

Karma uživatele Beebob - 0% Pěstitelská

Htěl bych Příspěvek č. 30

Legalizaci marihuany,dýmku míru všem národům,smrt náckům,JXD preyidentem,cofee shopy,věčný hulení,konopný šaty,vegetariánský mekáče,nezabíjející pohodáře,graffiti v muzeu a velkou,hustou párty!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!§

Žij dokud žiješ

Old Post 11-09-2002 v 22:01 PM
Beebob je offline   Profil uživatele Beebob   Find more posts by Beebob   Foto galerie člena Beebob   Click here to Send Beebob a Private Message   Add Beebob to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Beebob
Nový Člen

Cenzura Příspěvek č. 31

Před chvílí mi zcenzurovali to co jsem poslal.At si ten bojácnej admin vylíže prdel.Preju si -smrt náckům-vegetariánský mekáče,legalizaci trávy,JXD prezidentem,nenásilný pohodáře,rap v rádiu,grafiti v muzeu,národům mír,všeobjímající hustou hudbu a tanec.....omlouvám se adminovi,je to čestný muž.

Žij dokud žiješ

Old Post 11-09-2002 v 22:20 PM
Beebob je offline   Profil uživatele Beebob   Find more posts by Beebob   Foto galerie člena Beebob   Click here to Send Beebob a Private Message   Add Beebob to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Beebob
Nový Člen

Omluva Příspěvek č. 32

Omlouvám se,svou odpověd jsem prehlid,omlouvám se.Cenzura není,přátelé,aspon tady je SVOBODA,tralala

Žij dokud žiješ

Old Post 11-09-2002 v 22:25 PM
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 20:12 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2 3 4 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás